Ne,ne nikoj ne go potcenuva Vardar.Ova ne bese vistinskoto lice na Vardar.Znaat da igraat daleku pokvalitetno.No znaat i Metalurg.Glupi se muabetite demek Metalurg igrase so prv sostav a Vujo demek na site im dal sansa da se zagreat.Fakt e deka ova bese nebiten mec.Isto kako i vasata pobeda vo Kale.No vie do vcera se falevte po temive deka ovaa sezona Vardar vodel 1-0.
Вистинското лице на Вардар ни ние не го знаеме, да земете ДА ЧИТАТЕ малце ќе го дознаете тоа од нашите коментари.
Друго денешниов меч баш покажа дека можеме да ви се држиме, да не беа зицверите што ги кратеше Диви ќе беше многу понезивесно.
Треба едни наочари со диоптер 50 да си купите.
СИТЕ ПРИЗНАВААТ ОДАМНА ДЕКА ПРЕДНОСТА Е НА ВАША СТРАНА (воглавно ради голманите, што се покажа и денес). Се контраме дека ние викаме може да ве победиме (според мене 60-40 се шансите за вас), а вие викате дека и со втор состав ќе не победите.
ЗА СЕХА ЛИГА СТО ПАТИ ИЗЈАВИЈА ВАШИНЕ КАКО НЕ БИЛА ВАЖНА ЗА ВАС.
Доаѓа меч со нас, вадите прв состав во поголем дел од мечот, додека ние си играме стандардно со комбиниран. Кој рекол дека не игравме сериозно:? Од кога играње со комбиниран состав = несериозно играње?
Добивам впечаток дека воопшто не ги читате постовите, туку дека ако не ви се допаѓа некој факт како фактот ДЕКА НЕ СТЕ МАКЕДОНСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА; ДЕКА ГОДИНАВА ИМАВТЕ ЛЕСНИ ПРОТИВНИЦИ ВО ЛШ, ДЕКА НЕМАТЕ ВИСТИНСКИ НАВИВАЧИ си терате по свое.
Многу не палат тука некои членови, да дискутирам не можам пошто дискусија не прифаќаат, туку одат само на муабети без никакви факти.
Ако сакаат face to face средба слободно нека ме побараат во било кое време.
Особено не правам муабет со етникуми кои низ историјата милијарда пати го издале народот, смениле вера, а го продадоа и во неделата. Па уште многу бил загрижен за ракометот во Македонија. А навива за тим со навивачи кои ја мрзат Македонија и ја слават секоја победа на тим против Македонија. Fuck logic.
Па уште му помагав, му каѓжував кај биле салите и стадионите во Скопје, а тука ќе мрси муда комплекси ово оно, еднаш се вклучил во темата и одма курчење.
До вчеран не знаевте дека постои тимов, а сега како божем 23 години за нив навиваат, па комплекси создавбале. Абе не знаевте салата кај се наоѓа до пред година дена море мрсулковци едни (не сите, ќе се пронајдат тие 2-3-ца што само гракаат и од завчера се најголеми навивачи на Металург).
Ќе дојде ден за мегдан