Спречен обид да се симне државното знаме во Кичево

• Креатор на темата Креатор на темата • Војник •
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Де, што ако ви кажам дека и јас сношти иако сум од Струшко (пошо и овдека се рачунаат дека победија пошо на втор круг неаме шанси) беше пукано во мене... на 2 метра од мене ми распукаа калаш, знам само дека еден куршум заврши зад мене...
и што очекувате?
Само би сакал да кажам дека си човек со ГОЛЕМИ ( KOHONES ) јајца. Не се давај брат!

Ова е првиот работен ден на Дехари..................... има уште 1460 дена човекот. Како беше некој прашања не заслужуваат одговор. Епа сега не плачете. Чим за референдумот против територијалната поделба не можевте со пенкало да ја одбраните државата, не очекувам дека со оружје ќе ја одбраните државата. Ама како викаат некој баба кури на форумот многу националисти македонци има . Гледам врие на секој чекор:facepalm:
има можност за организирање на нов референдум ?

Престани да лажеш бидејќи Албанците немаат калаши.

До 8 сабајле неможеше комуналец во Кичево да ги очисти улиците од чаурите кој се испукаа ноќта. Си се шетаат со калаши по улица, ја не знам како од кафез да се пуштени а сиве години никој ништо не им правеше.

Де, што ако ви кажам дека и јас сношти иако сум од Струшко (пошо и овдека се рачунаат дека победија пошо на втор круг неаме шанси) беше пукано во мене... на 2 метра од мене ми распукаа калаш, знам само дека еден куршум заврши зад мене...
и што очекувате?

Интересно како завчера во Велешта секоја втора или 2-3 по ред беа со згаснати сијалици и спуштени ролетни, а излезноста висока.Земја на чудата.

А ќе го палат ли?

http://republika.mk/?p=43785
republikayjs5gxrp0e.jpg

http://republika.mk/?p=43817
rep1fvrtqghesw.jpg

http://republika.mk/?p=43803
kic1pvxoga4m0c.jpg

На повидок е граѓанска војна... Тоа зависи од Македонците односно дали ќе трпиме или ќе почнеме да се буниме додека Албанците тераат иста песна.
Да видам дане верувам.Одма се пријавувам доброволец

Ноќна стража :pos: абе земи се тоа изрешета,ј наполни му ја главата со чаури, па нека цвикаат колку сакаат на телевизија

До 8 сабајле неможеше комуналец во Кичево да ги очисти улиците од чаурите кој се испукаа ноќта. Си се шетаат со калаши по улица, ја не знам како од кафез да се пуштени а сиве години никој ништо не им правеше.
Ироничен бев,јасно ми е сето тоа.

Не се виновни луѓето, виновни се политичарите, престанете да ја правите таа забуна затоа што така сака држава вие да мислите. На народот е потребен лидер, а лидерот го нема.
Лидерот требаше да биде Грујо или Бранко или било кој друг.
Тие се лидери кои не носат во погрешна насока.

Нигде немало пример кај што народот спонтано од чиста мира самиот се водел. Затоа ќе ве замолам да не се понижуваме самите себеси за тоа што ни се дешава. Едноставно такви ни се околностите и државата и ние не можеме ништо да сториме околу тоа освен со револуција. Што и за тоа е потребен лидер.. а кај нас лидерите државата уште на почеток ги сече.

Престани да лажеш бидејќи Албанците немаат калаши.

Немаат навистина, тие со цвеќиња шетаат по улиците и делат на другите граѓани. Море само како грција треба кај нас пиши си 95% македонци и што ги е*еш каква власт какви глупости на нив, знаесе на кој е државата, а не ќе правиме некоја си мултиетничка држава како швајцарија што е понапред од нас 300години и ги има тие можности. На кој му е убаво арно на кој не ја му косово ја му албанија.

Ова е првиот работен ден на Дехари..................... има уште 1460 дена човекот. Како беше некој прашања не заслужуваат одговор. Епа сега не плачете. Чим за референдумот против територијалната поделба не можевте со пенкало да ја одбраните државата, не очекувам дека со оружје ќе ја одбраните државата. Ама како викаат некој баба кури на форумот многу националисти македонци има . Гледам врие на секој чекор:facepalm:
Ај жити све не паламуди и не се прај паметен многу. Немој овде да ни прераскажуваш нечиви говори, ако имаш нешто оргинално кажи ако не пак ти кажувам не паламуди. Треба да реагира оној чии зборови ги прераскажуваш и да ги затвори бандитиве што се обиделе да го симнат знамето.

Ќе го паљим са бенѕин АаАаА !!! :)

Ништо не е ова малце ни е ... подолг камшик треба. А за Г.Албанија , ќе се прашаме. Тоа најпрвин треба да пројде низ филтерот на власта, а веќе потоа ако пројде ќе настане војна, и сите ќе му се мочаме на рамковниот, а втор пат " рамковен " нема да има.

Мислам дека армијата треба да реагира овде, ако не може полицијата.
EvilLaugh.gif

Така е, Талат ќе нареди одма да ги тргнат тие што го чуваат знамето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom