Кичево

G

Geezer

Гостин
deka zamina kicevo be bate? ima oficijalni izvori...?

Скоро па да има. Затоа и се ќутеше. Кичево го загубивте. Тоа е. Имам информации дека Македонци не излегле на гласање, добиле пари од ДУИ и си останале дома.
Од нашето си патиме, крај.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Скоро па да има. Затоа и се ќутеше. Кичево го загубивте. Тоа е. Имам информации дека Македонци не излегле на гласање, добиле пари од ДУИ и си останале дома.
Од нашето си патиме, крај.
ова баш и не ми се верува ама ај нека биде така

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
На Канал 5 некои проценти глеам 88% за Коалицијава Вмро+Сдсм а 20%+/- за Албанецот.

Дај малце информирајте за овие критични места.

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Ако сам не си се наместиш во дупката кој ќе те намести таму ако не сам... Така е тоа со македонецот. Секогаш е така затоа од големата империја денес останавне со оревчето.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Објасни на поинаков начин тогаш, како заеднички кандидат не доби, а минатите избори доби кандидатот од ВМРО сам.
Тогаш постоеа повеќе општина како Зајас пример, а сеа сите се споени во една општина Кичево.

G

Geezer

Гостин
Тогаш постоеа повеќе општина како Зајас пример, а сеа сите се споени во една општина Кичево.
Знам, тоа е заебаното. Ама сепак. Не знам, Кичево беше круцијално, за да се спречат можеби некои претензии, но, што е , тука е.

А

Атомската мравка

Гостин
Чекај од каде знаете за Кичево не ми е јасно ? На 40% пребројани според последните информации водеше нашиот..

G

Geezer

Гостин
Пеер официјално изгубено ли е?

Официјално не е, уште бар за саат време, додека не излезе ДИК со официјално соопштение. Ама по муабет на Кичевчани, што ги познавам по интернет мреживе, готово е.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Официјално не е, уште бар за саат време, додека не излезе ДИК со официјално соопштение. Ама по муабет на Кичевчани, што ги познавам по интернет мреживе, готово е.
Пошто видов на ТВ и огромна разлика имаше и нашиот водеше

Нашиот-88%
Нивниот 20% +/-

Затоа ме зачудија вашите коментари.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Изгледа мора да има некоја компензација со странците,па овие мртвиве наши се одлучиле да идат на Струга,а Кичево да го препуштат,што знам.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Со 40% обработени гласови 90%+ гласале за Македонецот така да не гледам како е можно одеднаш да изгуби освен ако не е наместено па чекале Македонските општини да пријават колку гласови биле освоени па сега во Зајас да има излезност од 250%.

Kajgana Shop

На врв Bottom