Abe vi ja gleam diskusijava ama i dvajcata ste vo pravo. Da recheme deka se toa different schools of thought. Sepak poishe se slagam so bobac, se imam najdeno u situacija kaj sho mi trebalo hebla u priroda i sum iskoristil nozh mesto toa. I fala qrcu sho imav saglam nozh nego da dremam i da si mislam oti terbashe praviot alat da go ponesam bash ovoj pat ...
E sea, ako trgneme samoodbrana od kuchinja i pomali divi zhivotinji, trgneme cepenje drva i bilo koj drug tip `zloupotreba` na nozh onda svarno ne ti treba nisho osobeno. Ama pa so toa nishto osobeno osven lushtenje krastaici ili derenje ... pa i nemash sho da praish. Pa i neka e ostar ko laser ..
Ok mozhe ke se najdesh u situacija kaj sho ke se poragja zhena i ke treba da se iseche papochnata vrvca
Eve recimo ovoj Flinstonov od kamenja prai nozhevi ...
E sea, ako trgneme samoodbrana od kuchinja i pomali divi zhivotinji, trgneme cepenje drva i bilo koj drug tip `zloupotreba` na nozh onda svarno ne ti treba nisho osobeno. Ama pa so toa nishto osobeno osven lushtenje krastaici ili derenje ... pa i nemash sho da praish. Pa i neka e ostar ko laser ..
Ok mozhe ke se najdesh u situacija kaj sho ke se poragja zhena i ke treba da se iseche papochnata vrvca
Eve recimo ovoj Flinstonov od kamenja prai nozhevi ...