Убавата страна на мултиетничноста и соживотот

Статус
Затворена за нови мислења.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Да.
А сум имала и со македонски шошони. :)
Океј.
Дали македонецот ти извадил нож?

Дали си била тепана од 5-6 љочки?

Дали возрасен шошон те има бркано со секира?

A

AnFem

Гостин
Па прееска рече дека ова е твојот начин, нешто луѓе си собирала и им идеш :pos:

п.с. Не е убаво да не ми одговараш на прашањата кои притоа се учтиво и културно поставени.
Тој е мојот начин, а Beric е кукавица.
Другарче, би ти одговорила на фини прашања, не ми поставувај овакви, ме потценуваш. :)

Член од
18 февруари 2013
Мислења
108
Поени од реакции
146
Преку пц како да го видам?

Ова за девојката, нешто како закана треба да го сфатам?
Како сакаш сфати го. Дојди у Кисела Вода кога сакаш, не туку ми се курчи тука глеј докаде можеш и кај ти е границата. Или забораив вие подалеку од форум немате мрднато, само тука се јачате?

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Како сакаш сфати го. Дојди у Кисела Вода кога сакаш, не туку ми се курчи тука глеј докаде можеш и кај ти е границата. Или забораив вие подалеку од форум немате мрднато, само тука се јачате?
Кисела вода и широк поим.

Пуштај информации у пп, да разговараме како луѓе, може?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Тој е мојот начин, а Beric е кукавица.
Другарче, би ти одговорила на фини прашања, не ми поставувај овакви, ме потценуваш. :)
Претпоставувам под фини подразбираш прашања чии одговор нема да се коси со твоите ставови?

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Абе ако си право машко нема да ми мешаш девојки тука. Ти реков нешто, дојди да го видиш, а и Borg_Drone можеш да го викнеш со тебе. А девојка ми последен пат да ја спомнеш!
Dobro be choveku, tolku li e dobra devojka ti, vredi li niz ogan da pominesh, radi nea? :P

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не сакав да бидам груба, прашањето ти беше глупо.
Што е глупаво? Ако некој те праша утре дали сакаш сладолед од чоколадо или ванила, што ќе му одговориш? Дека му е глупо прашањето?
Ако нејќеш да одговориш, во ред. Ама глупо било вакво било, испод части ти било, на друг да му збориш. Мене ми е избегнувањево више него доволно :)

Член од
18 февруари 2013
Мислења
108
Поени од реакции
146
Кисела вода и широк поим.

Пуштај информации у пп, да разговараме како луѓе, може?
Мечкаров, ако си скопско дете ќе знаеш кај е. Дојди кое време сакаш уште утре помини. Мене можеш да ми јадеш гомна колку сакаш, али девојка ми никој нема да ми ја става у муабет, пошто само сељаци го прават тоа. И не ми дигај притисок пошто ни шошонец нема да ми биде рамен. Најозбилен сум, па ти како сакаш.

A

AnFem

Гостин
Неможеш да ја разберешш поентата, зошто ги немаш осетено работите кои погоре ти ги набројав ;)
Имам. И можам да кажам дека сум имала полошо искуство со Македонци, отколку со Албанци. Во ред, можеби затоа што не живеам на места каде има поголема населеност на Албанска популација.
Понатаму?

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Имам. И можам да кажам дека сум имала полошо искуство со Македонци, отколку со Албанци. Во ред, можеби затоа што не живеам на места каде има поголема населеност на Албанска популација.
Понатаму?
Што имаш?
Ти имаат вадено македонци нож?

A

AnFem

Гостин
Што е глупаво? Ако некој те праша утре дали сакаш сладолед од чоколадо или ванила, што ќе му одговориш? Дека му е глупо прашањето?
Ако нејќеш да одговориш, во ред. Ама глупо било вакво било, испод части ти било, на друг да му збориш. Мене ми е избегнувањево више него доволно :)
Топ! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom