Имам слушнато дека односот на женските спрема машките во струмица бил 2:1. демек многу струмичанки се раѓале...ама не ми се верва баш знае некој да каже нешто околку ова?
Нема веза тоа 2:1. Професорот по географија пред едно 2 години ни ги читаше резултатите од пописот, имаше мош околу 300-500 повеќе женски лица, а добро би било да е 2:1, нема да се жаламИ јас кога бев во Струмица очекував да видам девојчиња еден куп, ама слабо. Дури и во Екстрим имаше повеќе машки отколку женски. Ова зборам за некде околу 2 попладне.
Е ај па да голи да одат до продавница.....а можеби не одат за јајца одат за нешто друго.....:helou:Се дотеруваат ко за на бал, за да отидат да купат јајца у продавница.. ич не ми се сфиѓаат такфи дигнати фуфици .. бљак :nenene:
ти ного га аресаш стерумица нeли ?Има сите да ги еем ко ќе ием у Ср. Тава пецките од Ср се страшна работа![]()
Брат поработи на дијалектот, вака некако би требало да гласи ова што си го напишал .....Има сите да ги еем ко ќе ием у Ср. Тава пецките од Ср се страшна работа![]()
да не се поФторувамеСтрумичанките се убави, али скопјанките се НАЈУБАВИ