Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.144
Поени од реакции
25.727
Јас ќе се маскирам во Anne Hattaway :D
Немаш ти фаца од фамилијата глодари за да се маскираш во неа.

Ако воопшто се маскирам годинава ја имам комбинацијата во глава.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Не се чувствувам ни малку виновна. Јас убаво пишав да ми се прати ајвар, не да ми се донесе. И сега ајварот отиде за курви. :(
ако Peja989 е курва, тогаш ..... отишол ајварот за курви хахахахахахахха
и да те поправам за тоа “прати“ и “донесе“. кога беше собиранката, ти се понудив да донесеме со ИОН, и ти не се побуни. на граФче не гледам дека си мислела “прати“ :D

A

AnFem

Гостин
ако Peja989 е курва, тогаш ..... отишол ајварот за курви хахахахахахахха
и да те поправам за тоа “прати“ и “донесе“. кога беше собиранката, ти се понудив да донесеме со ИОН, и ти не се побуни. на граФче не гледам дека си мислела “прати“ :D
Не знам. Некој спомна дека ќе го дал ајварот за студентки што се терале за две тегли.

Еве ги мислењата

Најубава слика на темава! Ме потсети дека имам уште едно лажиче ајвар во теглата во фрижидер. Го чувам за црни денови :icon_lol:
Тажна слика, да си ибеш векот. Носталгична.

ајде другари, да собереме по едно тегличе ајвар за ова напатена душичка. еве првото од мене (y)
Сега ќе играм на картата дека на темата за собиранката, кога Олимпија ме покани, јас пишав дека сум далеку и дека не можам да дојдам. :icon_mrgr:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
во ова не гледам дека се споманти студентки :confused:
и од ова приложеново се гледа (темата е собиранка) дека на собиранка ќе донесеме и тоа за тебе, никој друг. а тоа дека си далеку, ... го дознавме на собиранка, па пеџа си го окрка ајварчето
друг пат биди концизна за да не настанат недоразбирања ;)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
И, се договоривте нешто саботава или оставате за први април?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
ја колку сватив за 1-ви април се прави комбинација. ова за сабота од кај сега испадна?:confused:
Некои гледам се договарале за денес, пред две страни, затоа.

Ништо за 1ви април, чим е задолжителна маска, не сум по маскирањето, убаво да си поминете ако идете :).

Kajgana Shop

На врв Bottom