Не можеш, можеш само да гледаш HD филмови со таа карта.
ma nemoj da me jebes bre... nomozelo igri da se igraat pfff, za sto se vika graficka a ne se vika kartà za filmovi gledanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можеш, можеш само да гледаш HD филмови со таа карта.
На што ти личи коментаров? Ова маало ли е па ко некој непрокопсан да се понашаш?ma nemoj da me jebes bre... nomozelo igri da se igraat pfff, za sto se vika graficka a ne se vika kartà za filmovi gledanje?
На што ти личи коментаров? Ова маало ли е па ко некој непрокопсан да се понашаш?
Тиња е картичката. Ако ти подразбираш Counter-Strike за игра, тогаш цепај на неа. Од вакви како тебе на човек да му се одмили да подели совет или да даде коментар, затоа и се намалија луѓето кои активно помагаа секојдневно тука, и бесплатно, па дури и директно преку TV.
Океј, нека остане на тоа муабетот. Точно, немаат сите буџет за картички од минимум 5.000 денари.bitno moze da se igra neli? dali kanter ili nesto drugo glavno moze. I nekoi od ponovite igri kje rabotat na poniski rezolucii. Nemaat site budzet po 100 evra za karta.
bitno moze da se igra neli? dali kanter ili nesto drugo glavno moze. I nekoi od ponovite igri kje rabotat na poniski rezolucii. Nemaat site budzet po 100 evra za karta.
Може бе со таа карта да се игра, како не, може mame32 да се игра со неа.ma nemoj da me jebes bre... nomozelo igri da se igraat pfff, za sto se vika graficka a ne se vika kartà za filmovi gledanje?
Луѓе, кој дава најдобар попуст за конфигурација во кеш плаќање? Или тоа зависи колку е симпатичен муштеријата?
Со таа карта можат да се играат сите игри создадени до сега, а на колкава резолуција и сетинзи, тоа е друга работа...Може бе со таа карта да се игра, како не, може mame32 да се игра со неа.
Sent from my Nexus
Можеш да ги играш сите игри, за малце подобри перформанси барај ја GDDR3 верзијата... инаку ако купуваш картичка, кажи буџет, можеби ќе ти предложиме подобра...Мислење за GeForce 210 1GB за играње игри?
Можеби до очите е! LOLАко компјутерот има проблем со сликата, а проблемот не е во мониторот, ниту во графичката, тогаш во што може да биде?
Ако компјутерот има проблем со сликата, а проблемот не е во мониторот, ниту во графичката, тогаш во што може да биде?
Не мораат ни 5000ден, мојава за 2500ден ми е сосема доволна, радеон 4730 HD gddr5 која ми ја препорачавте тука, презадоволен сум. Битно ми е да ги пушта новите игри, е сега некоја на медиум детали, некоја на најниско, ама важно иде. Инсталирав и виндовс 8, подобро иде новата Sniper Ghost Warrior 2 со исти подесувања како на вин 7. Со 210 едвај хд видео гледав на јутјуб.Океј, нека остане на тоа муабетот. Точно, немаат сите буџет за картички од минимум 5.000 денари.
Абе другар иде, ама како иде. Еве и јас на лаптопот имам 8600M GT, и пред месец дена играв Battlefield 2, CoD MW, и се играа, ама со ниски детаљи, со пониска резолуција. Играш, само колку да играш, ќеифот не е воопшто тој.Битно ми е да ги пушта новите игри, е сега некоја на медиум детали, некоја на најниско, ама важно иде.