Графички карти

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
ma nemoj da me jebes bre... nomozelo igri da se igraat pfff, za sto se vika graficka a ne se vika kartà za filmovi gledanje?
На што ти личи коментаров? Ова маало ли е па ко некој непрокопсан да се понашаш?

Тиња е картичката. Ако ти подразбираш Counter-Strike за игра, тогаш цепај на неа. Од вакви како тебе на човек да му се одмили да подели совет или да даде коментар, затоа и се намалија луѓето кои активно помагаа секојдневно тука, и бесплатно, па дури и директно преку TV.

На што ти личи коментаров? Ова маало ли е па ко некој непрокопсан да се понашаш?

Тиња е картичката. Ако ти подразбираш Counter-Strike за игра, тогаш цепај на неа. Од вакви како тебе на човек да му се одмили да подели совет или да даде коментар, затоа и се намалија луѓето кои активно помагаа секојдневно тука, и бесплатно, па дури и директно преку TV.

bitno moze da se igra neli? dali kanter ili nesto drugo glavno moze. I nekoi od ponovite igri kje rabotat na poniski rezolucii. Nemaat site budzet po 100 evra za karta.

bitno moze da se igra neli? dali kanter ili nesto drugo glavno moze. I nekoi od ponovite igri kje rabotat na poniski rezolucii. Nemaat site budzet po 100 evra za karta.
Океј, нека остане на тоа муабетот. Точно, немаат сите буџет за картички од минимум 5.000 денари.

Па една 6670 од отприлика 50-на евра е 100x побрза и поефикасна од ова. Ако веќе ја има ок, ако ја зима во обзир за нова барем нека присобере за 6670 мада јас би рекол минимум 5750.

ma nemoj da me jebes bre... nomozelo igri da se igraat pfff, za sto se vika graficka a ne se vika kartà za filmovi gledanje?
Може бе со таа карта да се игра, како не, може mame32 да се игра со неа.

Sent from my Nexus

eve primer jas imam gt 610m na laptopot i gi tera far cry 3, ac3, cod bilo koja na dobra rezolucija so dobar frejm rejt, nekoi igri seckaat kako gta 4 koi baraat stvarno mnogu. A taa gt 610 graficka ne veruvam deka e 100 pati pojaka od gt 210.

Луѓе, кој дава најдобар попуст за конфигурација во кеш плаќање? Или тоа зависи колку е симпатичен муштеријата?

Ако компјутерот има проблем со сликата, а проблемот не е во мониторот, ниту во графичката, тогаш во што може да биде?

Mislam deka davaa Anhoch 5-10% ako platis vo gotovo.

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

Луѓе, кој дава најдобар попуст за конфигурација во кеш плаќање? Или тоа зависи колку е симпатичен муштеријата?

Може бе со таа карта да се игра, како не, може mame32 да се игра со неа.

Sent from my Nexus
Со таа карта можат да се играат сите игри создадени до сега, а на колкава резолуција и сетинзи, тоа е друга работа...
--- надополнето: 20 март 2013 во 00:00 ---
Мислење за GeForce 210 1GB за играње игри?​
Можеш да ги играш сите игри, за малце подобри перформанси барај ја GDDR3 верзијата... инаку ако купуваш картичка, кажи буџет, можеби ќе ти предложиме подобра...

Ако компјутерот има проблем со сликата, а проблемот не е во мониторот, ниту во графичката, тогаш во што може да биде?
Можеби до очите е! LOL :pos:
..пробај исчисти ги контактите на графичката, извади/стави ја неколку пати и провери дали е прицврстена за куќиштето, можеби станува збор и за ладен лем кај приклучокот за мониторот :cautious:
или наведи подетално за каков проблем станува збор.

А од каде знаеш дека нигде нема проблем ?

Океј, нека остане на тоа муабетот. Точно, немаат сите буџет за картички од минимум 5.000 денари.
Не мораат ни 5000ден, мојава за 2500ден ми е сосема доволна, радеон 4730 HD gddr5 која ми ја препорачавте тука, презадоволен сум. Битно ми е да ги пушта новите игри, е сега некоја на медиум детали, некоја на најниско, ама важно иде. Инсталирав и виндовс 8, подобро иде новата Sniper Ghost Warrior 2 со исти подесувања како на вин 7. Со 210 едвај хд видео гледав на јутјуб.:pos:

Битно ми е да ги пушта новите игри, е сега некоја на медиум детали, некоја на најниско, ама важно иде.
Абе другар иде, ама како иде. Еве и јас на лаптопот имам 8600M GT, и пред месец дена играв Battlefield 2, CoD MW, и се играа, ама со ниски детаљи, со пониска резолуција. Играш, само колку да играш, ќеифот не е воопшто тој.

Ако на некој не му пречи да игра на најлоши сетинзи, колку да се игра, тогаш во ред. Ќе си најде пазар секоја графичка, секој со својот џеб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom