Помош! Дали сум бремена?

• Креатор на темата Креатор на темата virgо
  • Време на започнување Време на започнување
Кондомите зошто постојат?! .

Постојат за да ти го намалат задоволството на пола а ако си пијан и на повеќе...
Се кинат чупе, никаква гаранција не се...не сакам да видам кондом до мене во радиус од еден километар :D

so decko mi imavme seks bez kondom..toj nema svrseno veke 2-3 dena ni za vreme na seksot ne svrsi..sakam da ve prasam dali ima prostor za panika od bremenost od predsemena tecnost ili spermatozoidite gi ima vo predsemenata samo dokolku predhodno ima svrseno ..da sum vo plodni denovi no ovulacija spored nekoi presmetki mi e tek za 2 dena..ve molam za vashi mislenja zatoa sto sum uplasena mnogu :// :place:
Предсемена течност се лачи за време на сексуалниот однос, без разлика дали свршил или не (претходно или отпосле). Шансите да забремениш се мали, но сепак постои веројатност. Разгледај ја целата тема, има и други девојчиња кои биле во недоумица околу истава работа. Ако сакате да ја спречите непланираната бременост, најдобро е да користите кондом и (без разлика на тоа што користи кондом) да ејакулира надвор од тебе. И не паничи, сите го „јаделе“ поради ова прашање барем еднаш :)

Само не ја лажете со тоа не свршил во неа и нема НИКАКВИ шанси да е трудна. Башка оправданиево од дечко и малце бледо ми е. Три дена не свршил wtf? Ко на форумов што се жалеше една пред 3-4 години, додека и траел циклусот што имала односи без заштита и трудна после, и кажал некој мали биле шансите и оваа јуриш со фраерот. Вакви ризици веќе ако ептен знаете што правите.

Земи Норлево девојче ако веќе ептен не те држи место и друг пат ум во глава со дечко ти и прашај за вакви работи пред да ги правиш.

ima nekoj si problemi pojma nemam i pie deprozel i zatoa nemoze da svrsi :confused:ova mi e prv pat da dozvolam bez kondom i zatoa sum vaka nervozna i vo panika..sepak fala vi mnogu ako imate nekoi drugi mislenja bi sakala da gi procitam :)

ima nekoj si problemi pojma nemam i pie deprozel i zatoa nemoze da svrsi :confused:ova mi e prv pat da dozvolam bez kondom i zatoa sum vaka nervozna i vo panika..sepak fala vi mnogu ako imate nekoi drugi mislenja bi sakala da gi procitam :)
Е ако де и да си бремена. Бебе може ќе биде најдоброто нешто што ќе му се случи, па нема да има протреба од антидепресиви. ;)

Предсемена течност се лачи за време на сексуалниот однос, без разлика дали свршил или не (претходно или отпосле). Шансите да забремениш се мали, но сепак постои веројатност. Разгледај ја целата тема, има и други девојчиња кои биле во недоумица околу истава работа. Ако сакате да ја спречите непланираната бременост, најдобро е да користите кондом и (без разлика на тоа што користи кондом) да ејакулира надвор од тебе. И не паничи, сите го „јаделе“ поради ова прашање барем еднаш :)

Сакаш да ми кажеш дека твоите односи со девојка со која одите 5-6 месеци + , ќе се базираат на купување и барање на кондоми по набавна цена со цел да/ако сакаш да имаш интеркорс ?

Да не го цитирам Кили ...

Сакаш да ми кажеш дека твоите односи со девојка со која одите 5-6 месеци + , ќе се базираат на купување и барање на кондоми по набавна цена со цел да/ако сакаш да имаш интеркорс ?

Сакам да кажам дека користењето кондоми треба да го сфатиш како придобивка за тебе и за твојата партнерка, а не како зло. Да ми значеа цитатите на Кили, до сега ќе бев џани со „кур ме боли за се'“ животен став, а ништо чудно и да останев без кур.

Сакаш да кажеш дека ако си у подолга врска не треба да користиш кондоми?:confused:

Сакаш да кажеш дека ако си у подолга врска не треба да користиш кондоми?:confused:

Не дека нетреба да користиш , но не е круцијално во секоја ситуација да користиш кондом.. Ситуација... Имаш секс поише од 3 пати дневно.. Треба дома да имам 10во1 пакетчиња за да имам секс. Значи не тресете зелени, за секојпат кога сакам да имам секс со девојка со која подолго имам врска да отварам кондом... Хипотека ставам дека се имате излупано без кондом со некој од страна што мислите дека го "знаете".

Абе какви кондоми, најдобра работа ти се contraception pills. Со девојка ми идеме година ипол и нема гајле :)

Ве молам могнете ми пред една недела имав незаштитен секс со дечко ми тој беше одзади и ми рече дека малку свршил дали е можно да сум бремена во голема паника сум и стомакот ме боли веке 2 дена

Ако си у подолга врска нема потреба од кондоми?Абе на старциве дома коа им чачкам низ плакари понекад налетуем на некоја неотпакувана гума,ваљда не планираат да го викнат штркот на гости коа децата им имаат по наакано 20 години .Со такви анти-кондом размислувања само потпароли на Католичката Црква може да бидете.

Ве молам могнете ми пред една недела имав незаштитен секс со дечко ми тој беше одзади и ми рече дека малку свршил дали е можно да сум бремена во голема паника сум и стомакот ме боли веке 2 дена
Земи си тест за бременост и кажи му на дечко ти дека и од малку свршување се останува бремена.

Де бе де, ко кондомите да се страшило.
Со типот сум 4 години + и сеуште не се исфрлени од листата на потребни препарати за журка :D
--- надополнето: 22 март 2013 во 02:36 ---

Симптоми на бременост нема да имаш 1 недела после односот, а освен тоа, болка во стомакот не е симптом.
Поверојатно те боли од стрес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom