Q
qazwsxedc
Гостин
ти се слушаш што збориш бе будала еденПа какви кретени сте не ми се верува ги гледате тие вашите трчаат накај вас со коцка на гробари и шал украден и вие стоите ја оставате полицијата да ги стопре ЦЦЦ
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
ти се слушаш што збориш бе будала еденПа какви кретени сте не ми се верува ги гледате тие вашите трчаат накај вас со коцка на гробари и шал украден и вие стоите ја оставате полицијата да ги стопре ЦЦЦ
а што можеше да се направи?Па какви кретени сте не ми се верува ги гледате тие вашите трчаат накај вас со коцка на гробари и шал украден и вие стоите ја оставате полицијата да ги стопре ЦЦЦ
Ма немој да ме јебеш , значи дојдоа двајцата ваши на 10 метра од вас и тука џандарите ги запреа ... 3-4 џандари беа немој да ми кажуваш ...да не сум бил ај ама вака пред мене се деси тоа . При крај зошо отидоа џандарите кај глодарите ? пробавте пак нешо да им земете?ти се слушаш што збориш бе будала еден,на спротивната трибина од кај нас беа,џандарите ги сопреа уше на другата трибина
какви 10 метра бе,на другата трибина беа и одма се стрчаа околу 20 дечки натака,а на крај од утакмица кај сакаш да идам џандарите???нормално ке идам кај тоа педерчињатаМа немој да ме јебеш , значи дојдоа двајцата ваши на 10 метра од вас и тука џандарите ги запреа ... 3-4 џандари беа немој да ми кажуваш ...да не сум бил ај ама вака пред мене се деси тоа . При крај зошо отидоа џандарите кај глодарите ? пробавте пак нешо да им земете?![]()
Ме нервираше тоа тоа цела сезона ги нема, сега ја наполнија салата, ебате кремците ебате. Па се сликале, се пустеле за на Фејсбуци, се чекирале.