Фан клуб: МЗТ Скопје

Q

qazwsxedc

Гостин
Па какви кретени сте не ми се верува ги гледате тие вашите трчаат накај вас со коцка на гробари и шал украден и вие стоите ја оставате полицијата да ги стопре ЦЦЦ
ти се слушаш што збориш бе будала еден:facepalm: ,на спротивната трибина од кај нас беа,џандарите ги сопреа уше на другата трибина

Член од
12 мај 2009
Мислења
105
Поени од реакции
91
Па какви кретени сте не ми се верува ги гледате тие вашите трчаат накај вас со коцка на гробари и шал украден и вие стоите ја оставате полицијата да ги стопре ЦЦЦ
а што можеше да се направи?
ти пример што би направил, ке се симнеше и ке ги истепаше тие десетина џандари ? за да можат типциве со шалот и коцката да поминат ???
п.с. секоја чест да тие што ги земааа трофеите

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.220
Браво за момциве, капа доле, покажаа дека може да се носат буквално со секој противник и дека нема да бидат топовско месо за големите екипи од бивша Југославија како што сите мислеа пред почетокот на сезоната. Така се игра со срце, така се гине за тимот. Што да се каже повеќе освен едно големо :cuc: Не е битно дали ќе победат или ќе изгубат со Крка, знам само дека ќе изгинат и дека ќе го дадат својот максимум, како што правеа до сега во сите натпревари во АБА лигата. Тоа мене ме исполнува како навивач, кога ќе видам дека тимот за кој што навивам дава 110% од своите можности и гине на терен, без разлика на тоа дали ќе загубат или ќе победат.
И треба сега Фемили да ја сменат песната од “ и нека знае Јадранот“ во “ и сега ДОЗНА Јадранот“. :D

Член од
4 март 2013
Мислења
147
Поени од реакции
134
ти се слушаш што збориш бе будала еден:facepalm: ,на спротивната трибина од кај нас беа,џандарите ги сопреа уше на другата трибина
Ма немој да ме јебеш , значи дојдоа двајцата ваши на 10 метра од вас и тука џандарите ги запреа ... 3-4 џандари беа немој да ми кажуваш ...да не сум бил ај ама вака пред мене се деси тоа . При крај зошо отидоа џандарите кај глодарите ? пробавте пак нешо да им земете? :D

Q

qazwsxedc

Гостин
Ма немој да ме јебеш , значи дојдоа двајцата ваши на 10 метра од вас и тука џандарите ги запреа ... 3-4 џандари беа немој да ми кажуваш ...да не сум бил ај ама вака пред мене се деси тоа . При крај зошо отидоа џандарите кај глодарите ? пробавте пак нешо да им земете? :D
какви 10 метра бе,на другата трибина беа и одма се стрчаа околу 20 дечки натака,а на крај од утакмица кај сакаш да идам џандарите???нормално ке идам кај тоа педерчињата:D

G

Geezer

Гостин
MЗТ ти е жив доказ дека ние Македонците заебуваме некого, кога највеќе му е потребно и кога никој не очекува.

Ме нервираше тоа тоа цела сезона ги нема, сега ја наполнија салата, ебате кремците ебате. Па се сликале, се пустеле за на Фејсбуци, се чекирале.

Е сеа некад ко ќе ни треба нас, ќе не откорне Партизан, ама победава е голема сепак. Со овој тим МЗТ и те како изигра солидна сезона во Јадранска лига. Наредна сезона со засилувања помлади и купување играчи за на клупа, ќе бидат уште подобри. Сезонава со 5-6 играчи изиграа, со силна клупа која ќе може да ротира, фајнл фор не ни бега.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Респект за помладите воџи и капа доле што ѓинат секоја утакмица без разлика со кој игра МЗТ, али денес се докажа дека друго е кога ќе застане некој на шипка што има 40+ год.
Со самото нивно застанување на шипка по автоматизам се мотивираш и те тера да ја оставиш душата на трибина.
РЕСПЕКТ ! :vozbud:

За натпреварот ќе пишам само дека можат да го лапнат без да го пипнат и играчите на Партизан и испранине македонски мозоци на спротивната страна + мал дел срби.

Чековски, дали е овој машина или човек не знам, треба да го однесат на проверка во Систина. :icon_lol:
Како и се изнарадува на победата браво, тоа беше само едно дело плус дека игра со срце за МЗТ и дека сите моронски муабети дека игра само за пари во МЗТ и дека во срце му се Работнички паѓаат во вода. :cuc:

Играчи што сакам и наредна сезона да останат во МЗТ се :
Гече ( да, може да истера уште една година по 10-15 мин ), Чековски, Дамјан, Оташевич, Дејвис.. е толку се тие што вредат, другите нека играат у Приштина.:D

Кире со 2.10 височина е ко балерина а не кошаркар така да ене му го Фени нека се распуцава со тројки, не мора да се гради под кош и да збира дефанзивни скокови, не мора да бара топка на рекет и да изигра центарски, едноставно полесно ќе му биде да глуми 3ка а и плус ќе лапа лесна пара. :)

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Ме нервираше тоа тоа цела сезона ги нема, сега ја наполнија салата, ебате кремците ебате. Па се сликале, се пустеле за на Фејсбуци, се чекирале.
(y) за ова. До негде ке разберам зголемен број на публика отколку другите натпревари, сепак Партизан гостува, МЗТ се бори за Европа, крај на сезона и последна домашна утакмица...Ама чисто сумњам дека тие што биле отишле заради овие причини. Цел ФБ ми е напунет со слики од трибини и со хаштагови #МЗТ #Скопје #Шампион #Тодор #Тоше #Гечевски :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
Ауу браво ! МЗТ заслужува едно браво за денешнава вечер.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Еве едно видео пред да искочи официјалното од ФА.
--- надополнето: 17 март 2013 во 00:12 ---
ПАЦИЕНТИ, плачковци на чело со дебелкото што се буни за секоја судиска одлука.
:facepalm:

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Абе ја гледам табелава, ако утре победи Цедевита ништо од Еврокуп а :confused:...заебаа работа со поразот од маџариве. У секој случај едно големо браво за сезонава, повеке од достојно ја претставија Македонија!
И да, ова го очекувам наредната сезона :D
Гечевски слабо заздравуваше од повредите и неговиот настап на Олимписките игри беше ставен под прашалник, но владата во целост плати за негов необичен третман - целосна замена на екстремитетите со киборг компоненти, со што Гечевски доби уште една шанса за настап. Поради ова, доста федерации протестираа до ФИБА, но таа ги одби нивните барања за исклучување на Гечевски со образложение дека нема прописи кои забрануваат луѓе со напредната простетика да настапуваат на мечеви под капата на ФИБА - и со тоа Гечевски стана првиот кошаркар киборг во светот кој настапил на еден ваков турнир.
Мора Гече уште некоја сезона да изигра :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom