До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Bi trebalo i moderatorite da gi banirate.
Zosto vo temata "Зошто да верувам во Бог/Алах" baniran sum bez nitu edna edinstvena pricina ?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Bi trebalo i moderatorite da gi banirate.
Zosto vo temata "Зошто да верувам во Бог/Алах" baniran sum bez nitu edna edinstvena pricina ?
Ај одмори малце без форумов .. онака искулирај .. па врати се?
кај си баниран? како увиде дека си баниран?
и ако имаш нешто против некој модератор се пријавува тоа на повисока истанца - администратор ... те молам немој да ми изиграваш шериф по подфорумов!

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Ај одмори малце без форумов .. онака искулирај .. па врати се?
кај си баниран? како увиде дека си баниран?
и ако имаш нешто против некој модератор се пријавува тоа на повисока истанца - администратор ... те молам немој да ми изиграваш шериф по подфорумов!
Nemozev da privavam poraka nitu da napisam bidejki go nemav toa pravo (taka pisuvase). Sega e dobro.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Во отсуство на модераторите, банирав 3 члена од темата. Очигледно не ја разбрале поентата, па продолжија да се препукуваат (па дури и пцујат) и тука.
Епа редно време беше малку и калашниковот да заигра... не само пиштолчиња на вода.. :pipi:

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243
Во отсуство на модераторите, банирав 3 члена од темата. Очигледно не ја разбрале поентата, па продолжија да се препукуваат (па дури и пцујат) и тука.
pa bi te prasal dali ovie luge ja razbrale poenata, zboruvaat se sto ke im padane na pamet, i toa vo ne soodvetna tema,, prasanja za hristijanstvoto ,
ne im e ni prv pat ni posleden, zosto togas ne gi opomenuvas eve eden Beric Dondarrion напиша:a tuka e i donald sikert, dovolno e da ja pogledenes temata prasanja za hristinastvoto, blagodaram na razbiranje.

(едитирано од модератор: таа содржина беше пријавена и решена. човек понекогаш треба да има само трпение)

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
PAK PLACES KOA DOBIVAS KONTRA UDAR? e aman de jas samo ja pisav vistinata nemoj odma da se ponasas ko dete " ke te kazam na ucitelkata"

AJ DA VIDIME ZS PISAV TAKA
Soul-of-Space напиша: ↑
Stom svati koj si i sto si i si go zalepi samiot toj epitet i si go prifati,pa toa e cekor napred.Dobri ste,pocnavte da svakate kakvi ste i bez da vi kaze nekoj musliman. Taa ti e ubava osobina koga samiot ke se procenis kakov si. Cestitam,napreduvas.
--- надополнето: денес во 17:31 ---
Aj posto dobivam odgovori na sekoe prasanje eve slednoto:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.992
Поени од реакции
12.637
Имам препорака до модераторот exlexmk да го смени аватарот оти ќе почне даму пожолтува од старост :D

П.С. Не за друго, за актерот ми е жал...

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Имам препорака до модераторот exlexmk да го смени аватарот оти ќе почне даму пожолтува од старост :D

П.С. Не за друго, за актерот ми е жал...
Само за тебе :) арно ме потсети :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.992
Поени од реакции
12.637
Само за тебе :) арно ме потсети :)
:cuc: Респект брате exlexmk, сега да не испадни демек како што те тролаат подржуваш телемити а у (му се обратив со брате во нај човечка смисла) онака да спомнам, морам значи, дека си многу ок човек и можат да сонуваат само за ваков лик. Конзумирајте го додека имате можност...

П.С. Да не испадни педерски сеа (као со маж сакам да се запознаам), ме мрзи да ја барам темата ама на темата со кого сакам одамна да се запознаам - екслексмк!

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890

Јас навистина не знам што е проблемот што јас бев баниран,а вакви членови не се банирани, и тоа по низа груби навреди и офтопик мислења.
Јас дури никого и лично не навредив,а камо ли религија.
Што е во прашање? Двојни аршини или е привилегиран член? Син на премиерот?
Може ли барем да му се забрани пристапот до темата Прашања за исламот?

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243

Јас навистина не знам што е проблемот што јас бев баниран,а вакви членови не се банирани, и тоа по низа груби навреди и офтопик мислења.
sto da se pravi te baniraat zs si musliman, a tie clenovi da ne gi nabrojuvam dovolno e da se pogledne temata prasanja za islamot sto gluposti iskazuvaat prosto da ne veruvas deka ima takvi luge so takvi losi izopaceni pogrdni zborovi. tie luge ednostavno podobro ke im bide da gi progoltaat losite zborovi pred da gi izgovorat, odosto odposle da gi goltnat.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.319
Поени од реакции
12.334
Ајде не отекувајте... пријавувајте мислења кои мислите дека ви се навредливи и мирна глава. Цело време оваа тема на врвот со кукање и врескање како овој или оној не сакал муслимани или имал нешто против исламот. Еми имаме, што очкувате? :)
Ако мислите дека не сакаат на форумов муслимани кои шират ислам - мислам дека сте во право.
Или си заминете и не пишувајте или намалете со проповеди и барање „конвертири“ или што и да е...

Што ги заморувате модераторите со глупости не знам.. само нешто да се жалите...
Ајде, имајте убав ден, иако сте муслимани... ;) И дај намалете и со проповеди и со провокативни прашња и со жалење... уживајте малку, одете видете Хит на денот во Музика :)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
:cuc: Респект брате exlexmk, сега да не испадни демек како што те тролаат подржуваш телемити а у (му се обратив со брате во нај човечка смисла) онака да спомнам, морам значи, дека си многу ок човек и можат да сонуваат само за ваков лик. Конзумирајте го додека имате можност...

П.С. Да не испадни педерски сеа (као со маж сакам да се запознаам), ме мрзи да ја барам темата ама на темата со кого сакам одамна да се запознаам - екслексмк!
хехехе богами сега ме „дотепа“
--- надополнето: 16 март 2013 во 19:18 ---

NWO (New World Order) другар .... нема лабаво ... тие сме на форумов 10 души и се штитиме не фермаме ни муслимани ни христијани а богами ни телемити ..
се банираме ..
--- надополнето: 16 март 2013 во 19:23 ---
sto da se pravi te baniraat zs si musliman, a tie clenovi da ne gi nabrojuvam dovolno e da se pogledne temata prasanja za islamot sto gluposti iskazuvaat prosto da ne veruvas deka ima takvi luge so takvi losi izopaceni pogrdni zborovi. tie luge ednostavno podobro ke im bide da gi progoltaat losite zborovi pred da gi izgovorat, odosto odposle da gi goltnat.
И јас неможам да се изначудам за што се сте способни ... и вие и тие и ние и сите ...
абе само за у лабараторија сте да ве испитуваат (сите)

колку „вие“ толку и „тие“ навредуваат тролаат без осет .. .
затоа немој да ја префрлаш топката и да лепиш етикети кој кого протежирал ...
цвеќиња за мирисање на ливада само .. еве сега иде пролет ... тука тешко ..

туку треба да ве оставам да се скапете од вреѓање .. да истрошите енергија ... да лапнете доволно поени за по неколку месеци бан .. и раат ..
белким тогаш ќе изникнат „кокичиња“ со сите морални вредности кои почитуваат и свое и туѓо па онака убаво ќе си размуабетат, дискутираат ..

а ваа вашава ... мерење кој на кого му запалил црква џамија, кој кого конвертирал ... ве читам кога ми е лошо па онака да си повратам, да ми олесни ..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.690
Поени од реакции
59.853
Модераторе... буре нешто од 25 литри да не ти се наоѓа?

Kajgana Shop

На врв Bottom