8 Март, како да се слави?

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Суси напамет го знае Сексот и Градот, а во секоја реченица вели „вашиот филм“. Најдобро е да го нарекува во иднина „нашиот филм“.

Суси напамет го знае Сексот и Градот, а во секоја реченица вели „вашиот филм“. Најдобро е да го нарекува во иднина „нашиот филм“.

За да нешто критикуваш а да не биде тоа напразно, треба прво да го проучиш, не?

Нессо јас не викам нигде дека си го заслужувате....
Јас само викам шо може да се десе....

Секое машко шо дига рака над женско требе или да се тепа, или црнци да го силуват... Или и двете наеднч... :)

^ сега уште да кажеш дека е наша вина што не тепаат и силуваат ..

Ќе кажам пиле и тоа за секоја онаа во анимал принт хеланки дигнати до мишка за да и се оцрта дундата.

За да нешто критикуваш а да не биде тоа напразно, треба прво да го проучиш, не?
Нормално. Но исто така треба да признаеш дека ги изгледа сите серии тековно и филмовите одпосле што излегоа. Тука веќе губи смисла „вашиот“ и преминуваш во „нашиот“ бидејќи од мене како женско го имаш повеќе гледано со гаранција. И ми го префрлаш како мое, а уствари е твое.
Нема ништо срамота во тоа да кажеш.

Нессо јас не викам нигде дека си го заслужувате....
Јас само викам шо може да се десе....

Секое машко шо дига рака над женско требе или да се тепа, или црнци да го силуват... Или и двете наеднч... :)

Треба да му се исечат рацете, па да видиме после дали ќе тепа!

Колку шеријатски ова звучи, ЛОЛ

Ќе кажам пиле и тоа за секоја онаа во анимал принт хеланки дигнати до мишка за да и се оцрта дундата.
Аха значи сакаш да кажеш дека мажите се диви биволи кои не знаат да си ги контролираат своите сексуални нагони, па затоа се палат на се што ќе видат. Знаеш како девојчиња како се облекувавме ние? И кога игравме ластика во здолништа дека и гаќите ни се гледаа. Со ова твоја изјава значи оправдуваш и силување на мали девојчиња, зошто ете не пристојно си играле. *smajlistosipukavoslepoocnica*

Треба да му се исечат рацете, па да видиме после дали ќе тепа!

Колку шеријатски ова звучи, ЛОЛ
Ако си мажена за него, ќе мора цел живот ти да му го мочаш и да му го дркаш.... :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Нормално. Но исто така треба да признаеш дека ги изгледа сите серии тековно и филмовите одпосле што излегоа. Тука веќе губи смисла „вашиот“ и преминуваш во „нашиот“ бидејќи од мене како женско го имаш повеќе гледано со гаранција. И ми го префрлаш како мое, а уствари е твое.
Нема ништо срамота во тоа да кажеш.

Имам изгледано едно 15-20 епизоди. Филмовите, не. Мање битно колку сум изгледал. Начинот што филмот претставува и како беше прифатено тоа од женската популација кажува се. Во случајот тезата за суптилен сељачизам.

Аха значи сакаш да кажеш дека мажите се диви биволи кои не знаат да си ги контролираат своите сексуални нагони, па затоа се палат на се што ќе видат. Знаеш како девојчиња како се облекувавме ние? И кога игравме ластика во здолништа дека и гаќите ни се гледаа. Со ова твоја изјава значи оправдуваш и силување на мали девојчиња, зошто ете не пристојно си играле. *smajlistosipukavoslepoocnica*

Пријателке, мука ми е да ти објаснувам очигледни работи кои се дел од твоето и моето секојдневие а не сакаш да се помириш со истите зошто ако го направиш тоа, утре на детето нема да можеш да му кажеш клише фраза
" у мое време беше боље." :(

Аха значи сакаш да кажеш дека мажите се диви биволи кои не знаат да си ги контролираат своите сексуални нагони, па затоа се палат на се што ќе видат.

Нема чаре, изгледа само вака е пристојно:

burka.jpg

burka_11556050_onlinebild.jpg

Арно ама....што ако се случи ова?

burka.jpg

За греота маживе:pos: :pos::pos:

Ако си мажена за него, ќе мора цел живот ти да му го мочаш и да му го дркаш.... :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Тоа под претпоставка ако има со ШТО да моча отпосле...оти ја раце не сечам ако крене рака врз мене:sneaky: :sneaky: :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom