- Член од
- 20 март 2012
- Мислења
- 1.465
- Поени од реакции
- 2.366
^ сега уште да кажеш дека е наша вина што не тепаат и силуваат ..
Несо, ние сме криви што они не се кавалери

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c1MuGHrml6oДа ги питаш половина од жените, ќе ти кажат оти са си го заслужиле...![]()
Суси напамет го знае Сексот и Градот, а во секоја реченица вели „вашиот филм“. Најдобро е да го нарекува во иднина „нашиот филм“.
Нессо јас не викам нигде дека си го заслужувате....http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c1MuGHrml6o
предупредување - hardcore содржина

Нормално. Но исто така треба да признаеш дека ги изгледа сите серии тековно и филмовите одпосле што излегоа. Тука веќе губи смисла „вашиот“ и преминуваш во „нашиот“ бидејќи од мене како женско го имаш повеќе гледано со гаранција. И ми го префрлаш како мое, а уствари е твое.За да нешто критикуваш а да не биде тоа напразно, треба прво да го проучиш, не?
Нессо јас не викам нигде дека си го заслужувате....
Јас само викам шо може да се десе....
Секое машко шо дига рака над женско требе или да се тепа, или црнци да го силуват... Или и двете наеднч...![]()
Аха значи сакаш да кажеш дека мажите се диви биволи кои не знаат да си ги контролираат своите сексуални нагони, па затоа се палат на се што ќе видат. Знаеш како девојчиња како се облекувавме ние? И кога игравме ластика во здолништа дека и гаќите ни се гледаа. Со ова твоја изјава значи оправдуваш и силување на мали девојчиња, зошто ете не пристојно си играле. *smajlistosipukavoslepoocnica*Ќе кажам пиле и тоа за секоја онаа во анимал принт хеланки дигнати до мишка за да и се оцрта дундата.
Ако си мажена за него, ќе мора цел живот ти да му го мочаш и да му го дркаш....Треба да му се исечат рацете, па да видиме после дали ќе тепа!
Колку шеријатски ова звучи, ЛОЛ
Нормално. Но исто така треба да признаеш дека ги изгледа сите серии тековно и филмовите одпосле што излегоа. Тука веќе губи смисла „вашиот“ и преминуваш во „нашиот“ бидејќи од мене како женско го имаш повеќе гледано со гаранција. И ми го префрлаш како мое, а уствари е твое.
Нема ништо срамота во тоа да кажеш.
Аха значи сакаш да кажеш дека мажите се диви биволи кои не знаат да си ги контролираат своите сексуални нагони, па затоа се палат на се што ќе видат. Знаеш како девојчиња како се облекувавме ние? И кога игравме ластика во здолништа дека и гаќите ни се гледаа. Со ова твоја изјава значи оправдуваш и силување на мали девојчиња, зошто ете не пристојно си играле. *smajlistosipukavoslepoocnica*

Аха значи сакаш да кажеш дека мажите се диви биволи кои не знаат да си ги контролираат своите сексуални нагони, па затоа се палат на се што ќе видат.

Абре Лукашине тоа го правиш во брак и да има рацеАко си мажена за него, ќе мора цел живот ти да му го мочаш и да му го дркаш....![]()

Ако си мажена за него, ќе мора цел живот ти да му го мочаш и да му го дркаш....![]()