Да пробам да те убедам. Еден Итаљан одамна рекол:Шетај. Ти досега не си бил во каузата, па отсега.
23 Кој не е со Мене - тој е против Мене! Кој со Мене не собира - тој растура!Да пробам да те убедам. Еден Итаљан одамна рекол:
„Keep your friends close and your enemies closer.“
Ево ти уште една негова
„Немој да ги мрзиш душманите, умот ќе ти се поматит.“
Микеле Корлеоне во Кум
Тој комитет не е признаен. Налет тоа, неколку века подоцна е извршена ревизија и 23. член повеќе не се споменува.23 Кој не е со Мене - тој е против Мене! Кој со Мене не собира - тој растура!
Од локалното заседание на УМС
Со Шкорпион требаше денеска, се избричив, исчешлав, ја облеков розевата кошула и Nessa Alcarin не го викнала човекот.
???Со Шкорпион требаше денеска, се избричив, исчешлав, ја облеков розевата кошула и Nessa Alcarin не го викнала човекот.
Сакав сами јас и ти да бидеме... Ич не ти текнува значиСо Шкорпион требаше денеска, се избричив, исчешлав, ја облеков розевата кошула и Nessa Alcarin не го викнала човекот.
Нареден пат коа ќе бидам у Марибор/Горнја Радгона ќе ти пишам, да се сретнеме у Раденци на спа, и малко локално пенливо винце...Luki Junior on the check list![]()
Овошки, просветли ме?!Нареден пат коа ќе бидам у Марибор/Горнја Радгона ќе ти пишам, да се сретнеме у Раденци на спа, и малко локално пенливо винце...
Или у Бад Радкезбург, исто на тола бања и ладен Путингамер...
Или ако си у Македонија, у Подареш на пресна бунарска вода, и магични овошки...![]()
Јас еднушка ќе ти речев, ама ти ми рече дека сум простаЕве на пример со мене никој никад несакал на форумов да се запознае, затоа што сум лепотан. И која девојка од тука би собрала толку храброст да ми каже дека сака со мене да се запознае?
Одма прво им пада на памет “Немам шанси кај овој“.
ха
ха ха!
Море Луки доста ги фарбаш луѓето. Не можам да ја најдам темата за членови со кои се познавате па тука ќе постирам.Или ако си у Македонија, у Подареш на пресна бунарска вода, и магични овошки...![]()