Аеродромот Александар Велики најдобар во Европа

• Креатор на темата Креатор на темата Samurai Jack
  • Време на започнување Време на започнување
Ме чуди зошто Ilumious молчи и не негира и каже дека е женско кога Misirkov и *LION* и’се обраќаат во машки род :pos:

„Инаку го чекав Illuminous да се налепи да видиме според коментарот колку маката го мачи деновиве. И немаше утка. Си поплука типот како по обичај.„

„Да беше само тој што го спомна добро ќе беше работава е што ги има многу многу повеќе.„

:pos:

Ме чуди зошто Ilumious молчи и не негира и каже дека е женско кога Misirkov и *LION* и’се обраќаат во машки род :pos:

„Инаку го чекав Illuminous да се налепи да видиме според коментарот колку маката го мачи деновиве. И немаше утка. Си поплука типот како по обичај.„

„Да беше само тој што го спомна добро ќе беше работава е што ги има многу многу повеќе.„

Па кога некој што е на форумов толку време нема научено и во редакција што гледа дека ми се обраќаат по име пак не знае, џабе ќе е да го поправам нека тера.

Стварно не знам дали членот llumious е машко или женско, како и да го/ja викаат не реагира. Озбилно, збунет сум :icon_lol:

Стварно не знам дали членот llumious е машко или женско, како и да го викаат не реагира. Озбилно, збунет сум :icon_lol:
:pos::pos::pos::pos:(y)
заради ова сигурно
Патник, педер, поет

:pos::pos::pos::pos:(y)
заради ова сигурно
Патник, педер, поет
Доволно е да се кликне профилот и пишува што сум ама некад и тоа е тешко, ве разбирам.

Не сум ви крива што не ги знаете старите форумски легенди па се буните со тоа, ваш проблем :)

Доволно е да се кликне профилот и пишува што сум ама некад и тоа е тешко, ве разбирам.

Не сум ви крива што не ги знаете старите форумски легенди па се буните со тоа, ваш проблем :)

поголема форумска легенда не верувам да има од
Misirkov

Член од:17 март 2005

Да си го вратиш старото име. Можда ќе помогне.

:pos: :pos:

За сите шо ќе се залетате по насловот, читајте ја првата реченица, вака испаѓа нашиов подобар од Хитроу, Шарл де Гол и кои и да се.
Не само тоа, туку и само колку многу категории на награди имаат од асоцијацијата што на крај излегува дека целата фама е обична маркетинг алатка за самите компании.
http://www.aci.aero/News/Releases/M...pients-of-2012-Airport-Service-Quality-Awards

Не само тоа, туку и само колку многу категории на награди имаат од асоцијацијата што на крај излегува дека целата фама е обична маркетинг алатка за самите компании.
http://www.aci.aero/News/Releases/M...pients-of-2012-Airport-Service-Quality-Awards
Немој така друже ќе ти речат дека плукаш, а ти не правиш ништо друго освен што сакаш да појасниш, те разбирам. (y)

Уште понежни да беа со куферите добро ќе беше. Се друго е супер , али дома имам 3 куфери на кои им фали рачка , тркалце , потпирка, и тоа само од аеродром ми ги враќаат такви. Два пати досега за Германија имам отидено , еднаш тргнав со 2 куфери , втор пат со еден куфер , и во 2-та случаи ми оштетуваат нешто. Дефинитивно треба да намалат со ФРЛАЊЕ на стварите на патниците.

Уште понежни да беа со куферите добро ќе беше. Се друго е супер , али дома имам 3 куфери на кои им фали рачка , тркалце , потпирка, и тоа само од аеродром ми ги враќаат такви. Два пати досега за Германија имам отидено , еднаш тргнав со 2 куфери , втор пат со еден куфер , и во 2-та случаи ми оштетуваат нешто. Дефинитивно треба да намалат со ФРЛАЊЕ на стварите на патниците.
Тоа не е проблем само кај нас, лично гледав како ми ги искорнаа сите три рачки од куферот на Luton, веке бев во авионот и чекавме да ги натоварат куферите. За (не)среќа седев до прозорец и го гледав тоа, само не ми текна да снимам со телефон, па да ги пријавев. Јас си знам како си го зедов куферот и како го влечкав кога стигнав во Скопје.

Тоа не е проблем само кај нас, лично гледав како ми ги искорнаа сите три рачки од куферот на Luton, веке бев во авионот и чекавме да ги натоварат куферите. За (не)среќа седев до прозорец и го гледав тоа, само не ми текна да снимам со телефон, па да ги пријавев. Јас си знам како си го зедов куферот и како го влечкав кога стигнав во Скопје.

Да тоа знам , исто и на мајка ми и се има десено , во Словенија да и го зафрлат куферот, и веќе во Германија да го најде без патент ( главниот патент ) и без 2 тркалца ( од 6 ). Од тогаш има речено , во авион веќе НИКОГАШ не се качувам , ќе одам со автобус барем знам дека торбицата ќе си ја ставам јас лично во багажник и сама ќе си ги сносам последиците во случај да се уништи. Јебига, незнам само дали тие вработени на аеродромот се подзамислиле , што доколку тоа беше нивни куфер дали така ќе го фрлаа.

2013 успешна земја за Македонија ќе биди изгледа. Кајгана у топ 15 форуми на светот со најмногу мислења, александар велики аеродромот прв, најдобар во европа и уште што не. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom