Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ќе има во оваа, двоспратна е кладилницава
+ бев у недела у 5, и имаше поприлично место,па зошто би немало вечер,
+ човекот шо работи таму рече дека секад има доволно место
+збутана е, малку ја знаат.

Ќе има во оваа, двоспратна е кладилницава
+ бев у недела у 5, и имаше поприлично место,па зошто би немало вечер,
+ човекот шо работи таму рече дека секад има доволно место
+збутана е, малку ја знаат.
Ако ми збориш за Ружа тогаш океј е ама ипак сум за некој кафиќ ако успеете да договорите...

nrXGFkk.gif

Јас испаѓам педер ама ќе морам да ви откажам. Ми го преместија полагањето и нема да патувам утре за Скопје, така да ќе гледам од дома.

Ако ми збориш за Ружа тогаш океј е ама ипак сум за некој кафиќ ако успеете да договорите...
Каква црна Ружа?

За кафиќ ако, нека проба некој друг да најде,кој е во можност.Инаку и во оваа копачка имаше шанк така да за пиење без гајле.
А список нешо колку ќе идат, да се знае отприлика. Да не испадне 5 од кои 4 не се сигурни.

Каква црна Ружа?

За кафиќ ако, нека проба некој друг да најде,кој е во можност.Инаку и во оваа копачка имаше шанк така да за пиење без гајле.
А список нешо колку ќе идат, да се знае отприлика. Да не испадне 5 од кои 4 не се сигурни.
Мислев за таа кладилница ми збориш,нема везе.

Јас не сум во можност да средувам за кафиќ а ако се собирате 99% ќе дојдам...

Толку и од мене, ако не искочи ништо, ве молам некој со асален стрим нека постира најрано што може.

Дечки нажалост ќе мора да откажем и ја, семејни обврски и нема да бидем у СК :unsure:

DadoTom ти дур не доеш една фифа да те исцепим не глеам фудбал со тебе :icon_lol:
--- надополнето: 12 март 2013 во 03:52 ---
Со главата у ПСЖ со срцето у Милан :D

+ Кака ќе биде на Ноу Камп да навива за Милан :)
/

images

Дечки нажалост ќе мора да откажем и ја, семејни обврски и нема да бидем у СК :unsure:

DadoTom ти дур не доеш една фифа да те исцепим не глеам фудбал со тебе :icon_lol:
--- надополнето: 12 март 2013 во 03:52 ---

images
штом се трудиш да најдеш барем 1 гиф за работава.. тогаш значи "cares, cares" :)
да не беше така немаше да се трудиш уоопште.. можеби и nobody cares за гифот, ама сега.. :)
--- надополнето: 12 март 2013 во 12:42 ---
него да не одам до тиеграници.. тоа е више сосема др :D
http://martina22acm.wordpress.com/2013/03/12/milan-keen-on-newcastle-goalkeeper-tim-krul/
Тим Крул можна замена за Абијати..
Куцка се договорил со Милан.. иако тешко им верувам веќе на Goal со оглед на тоа дека се десната рака на Tuttosport, ама ај... :)

nesto citam deka milan go dogovori doaganjeto na kucka? kolku e ova vistina ima nekoj posigurni info?
--- надополнето: 12 март 2013 во 13:00 ---

Here is where we hold them
here is where we fight
here is where they DIE!!!!!!!
Honor your shield boys
remembre this day, men
for it will be yours for all time!!!

Aj na Zdravje Kucka :)
i Antonini vo obraten pravec....

DadoTom ти дур не доеш една фифа да те исцепим не глеам фудбал со тебе

Па никако да те најдем на работа 3 пати сум бил. Ми мириса дека по дома ќе се гледа.

Каква црна Ружа?

Таа кладилница е бивша ружа,во право е дечкото.
Иначе шанкот не работи веќе подолго време.Само кафематот функционира:))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom