Lu5
Som la gent Blaugrana!
Да.Мар.Пуфица Дукоски е сваткава така?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да.Мар.Пуфица Дукоски е сваткава така?
Доцниш... стопати е постирана сликава... мозоче составено од фејсбук групи...Со кој го дишам јас воздухов ?????????????Прегледај го приврзокот 59928
Мојот барем има нешто.Твојот мозок е празен како Антартикот !Доцниш... стопати е постирана сликава... мозоче составено од фејсбук групи...
Сподели да лајкнам те молам, те преколнувам.Мојот барем има нешто.Твојот мозок е празен како Антартикот !
As always.Доцниш... стопати е постирана сликава... мозоче составено од фејсбук групи...
Кој те ебе !Сподели да лајкнам те молам, те преколнувам.
http://www.facebook.com/pages/Mama-...kirana-kola-XD/196863583657239?ref=ts&fref=tsКој те ебе !
Не да ме молиш,петите да ми ги бакниш исто ти се фака !
п.с Ми изгледаш многу глуп,толку глуп што и паркирана кола може да те згази !
Гуштер еден ми постираш групи кој едвај имаат лајка колку што имаш прсти на рацете !http://www.facebook.com/pages/Mama-...kirana-kola-XD/196863583657239?ref=ts&fref=ts
ahahahhahahaahhhahaahahhaahahahahhhaahahhahaahahha kakov plagijator siniso nemas svoe, bot
ахахахахаахахха разбирам, твојот мозок е составен од оние популарните а? ахаххахахахаахах ахх бе, за жалење си само да ти кажам и одвратен си, памет не се покажува со фејсбук групиГуштер еден ми постираш групи кој едвај имаат лајка колку што имаш прсти на рацете !
Ти си завидлив глупак .Да ми постираш група која секој 2 наминал држе вода а не некоја група што одвај другарите негови ја знаат .ахахахахаахахха разбирам, твојот мозок е составен од оние популарните а? ахаххахахахаахах ахх бе, за жалење си само да ти кажам и одвратен си, памет не се покажува со фејсбук групи
Еии се напна синко се напна, пази да не прце вгаки пошо еднаш неделно од дома даваат да се бањаш, таман ден пред нашколо...Ти си завидлив глупак .
п.с Ги жалам твојте дома .
Такви ко тебе под нозе ги ставам , а и треба да те искрши некој да ти дојде умот .Еии се напна синко се напна, пази да не прце вгаки пошо еднаш неделно од дома даваат да се бањаш, таман ден пред нашколо...