- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
Погрешна музика слушашПонекогаш ми се јавува непријатна болка под мишките како некој да ме штипнува.
Најчесто ми се јавува на левата мишка, но денеска се јави на десната страна.
Погрешна музика слушашПонекогаш ми се јавува непријатна болка под мишките како некој да ме штипнува.
Најчесто ми се јавува на левата мишка, но денеска се јави на десната страна.
знам дека не треба 2 саати да се чека, најсила по пол саат викаат да чекаш и после терај.Ми рече можам да јадам одма, не треба ни 2 саата да се чека. Ама јас сепак чекав не јадев одма. А какви компликации настанаа?
Влези во када со поладна вода. Ќе биде малце мила душа ризик јак ама ова е начинот со кој најбрзо ќе ја спуштиш. И во понеделник на лекар, да не има некој посебен причинител на температурата..Значи вака: во петокот кренав температура 40 степени, саботата сабајлето се спушти на 39, но вечерта вчера ми се крена на 41. Си ставив инфузија, ми спадна, но денес сабајлето повторно почна да ми се крева температурата. Пијам парацетамол, некаков совет за намалување на температура?
Земи киселина разблажи ја со вода, потоа некој легни и некој од домашните со крпи наводенети со (киселината и водата) нека ти стават на гради, челото, и нека ти ги натопат и чорапите. За саат два како нов ќе бидеш.Значи вака: во петокот кренав температура 40 степени, саботата сабајлето се спушти на 39, но вечерта вчера ми се крена на 41. Си ставив инфузија, ми спадна, но денес сабајлето повторно почна да ми се крева температурата. Пијам парацетамол, некаков совет за намалување на температура?
Чај од кантарион, чај од ѓумбир ти се ефективни против кашлица. Ние дома правиме и масло со кантарион тоа помага многу против кашлицата. Мислам дека треба да стои цвет од кантарион во масло 40 дена на сонце или на тивок оган 1 ден мислам дека беше.А против кашлица некое решение? оти грлото не ме боли, ама сепак кашлам многу, по 10-15 секунди без престан..
Rinostop sirup I herbion od tegavecА против кашлица некое решение? оти грлото не ме боли, ама сепак кашлам многу, по 10-15 секунди без престан..
Најдов АЛА, indole 3 carbinol mi treba uste
Нема преголеми болки во последно време, но постојано спие и веќе не разликува сон од јаве. Инаку болките му се намалени, indole 3 carbinol знам дека го има многу во брокула исто и во зелката, но проблемот е што тој нема сила да јаде.Baznost na krv bi bilo podobro da meris a sekako dejstvoto e nagrizuvacko i stetno mislam deka treba nesto da mu dadete protiv bolki i O2 obavezno.
za vtoroto ili mnogu brokula ili ova rastenie Linum usitatissimum
Не ти треба.За во Филип Втори за преглед треба упат да земам од матичниот лекар или може и така без упат ?