Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали секој кур на вкус ти е неутрален (7)? или то ти е просек?
Зависи која количина урда ја прави курот. Телесни течности, човекот има емоции кон нив. Солзи, мрзоли, сожалување, компасија, млеко, мајчина љубов, храна, мириси, мишки, полов регион, вагинален секрет, сперма, мошус.
Цртам курови 3 години.
![]()
Кур ти е фалус, Вавилонска кула, Столб Кој ги држи Небото и земјата, амортизер фалус, Во средината на цефката - друга цефка! Која ги оплодува небесата со трансцеденталнос. Се е цефка, огромен лифт нагоре!
Алистер Кроули Книга Лаги, 1928ма.
![]()
се слагам
aха значи теоретски го знаеш курот и улогатаТелесни течности, човекот има емоции кон нив. Солзи, мрзоли, сожалување, компасија, млеко, мајчина љубов, храна, мириси, мишки, полов регион, вагинален секрет, сперма, мошус.
Цртам курови 3 години.
Не знам јас ништо, зимово во подрум претежно бев...ама еве сега излегувам да собирам мед до наредната зима за во подрум![]()
Добро е што излегуваш. Јас не знам што се крие надвор од манастиров. Среќа што ни поставија интернет и ни донесоа компјутери, па не мора нон стоп да дркаме со свеќите.
Ај вие со свеќите мили мои фетиши сестрински, туку криво ми е за монасите, мажите, тие со што да дркаат кутрите ќе ги истенчат рацете![]()
Добро е што излегуваш. Јас не знам што се крие надвор од манастиров. Среќа што ни поставија интернет и ни донесоа компјутери, па не мора нон стоп да дркаме со свеќите.
Не им се секирај...