Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Кога би требало да ги има составите?

Има некоја новост за Џонс?
Рано е за составите накај 15 за 5 негде иначе Џонс нема да игра се враќа за против Ридинг според Ферги. Мислам дека Де Геа ќе биде денес на голот а во одбрана Рафа, Рио и Еванс, нека одмори Вида изигра 2 утакмици во низа. Евра нормално лево. Во средина можеби Керик и Андо. Десно крило Нани/Валенсија, Руни полушпиц и лево Кагава а напред Чича.

Ја сум секако во вин-вин ситуација. И ако тепате вие, супер. Другар ми барем ќе се опорави психички и ќе престане да малтретира све што е на 20 метри околу него :icon_lol:

Само фер судење, ништо друго. Не сакам да ве мразам, ама последниве дерби утакмици Клатенбург и Веб ни ебаа матер. Веб се надевам дека ќе се поправи. Не мора во наша корист, онака, ферски.
Среќно!

DeGea Rafael Ferdinand Evans Evra Nani Carrick Cleverley Kagawa Rooney Hernandez
Мислам дека јас бев најблиску до погодување на составот само Клевз го утнав го стаив Андо. :) Чича со Руни и Нани леле партали.

BELIEVE

Bench: Amos, van Persie, Valencia, Anderson, Vidic, Young, Welbeck

Супер е составот се надевам дека Чичарито е расположен денес и ќе продолжи со полнењето на мрежата на Челзи.:)

Перси у второ влегува и дава гол. :)

Пред тоа Руни 2.

3-1 според мене. :)

Кој беше задолжен за стримови?? :P

3-1 за нас.
--- надополнето: 10 март 2013 во 17:27 ---

3-1 за нас.
--- надополнето: 10 март 2013 во 17:27 ---

3-1 за нас.

Кој беше задолжен за стримови? :P

Што да праам кога серверот покажува неуслушност? :)

Никогаш немаше да им дадеме гол да не беше судијата...

Брее, првиот гол од офсајд, вториот не ни беше фаул....
--- надополнето: 10 март 2013 во 17:42 ---
Буши ги маме им ебам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom