Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Teteks - Bregalnica 1

navodno igracite na Bregalnica ke go pustat ovoj mec na Teteks poradi problemite vo klubot

ajde informacii plus kje ve molam!!

I da ne ja pustat Teteks ima poveke sansi da pobedi.

резултатот е 0-1 за брегалница ако ја наместат 2 во 1 резил патем и Пелистер губи од дрита 1-0 :facepalm: одма после тоа 1-1 :D

Nisto ne prenesuva nasata MTV ?
Не нема преноси поради изборите :( инаку нема шанси кец да биди дрита не сме будали да загубиме оваа нас ни решава како и следното коло со силекс дома туку кажи дали вашата е два во еден наместена :P

Шо ќе беше бе гнаси оние од МТВ...ѓубриња......
Мрш таму да ти ебам хоштаплерската власт.....
Ќе го пренесувале првенството...(или нема утакмица во Скопје па шо ќе арчиме сега...)
Уште Супермен го даваат бе:pos: ,како не се расипа таа лентата од толку репризи....браво....:facepalm:

Не нема преноси поради изборите :( инаку нема шанси кец да биди дрита не сме будали да загубиме оваа нас ни решава како и следното коло со силекс дома туку кажи дали вашата е два во еден наместена :P
Pojma nemam dali e 2u1 ...Bregalnica dale gol od 30 metra lob ,Jorde ka i svekoas ide napred:tapp: Teteks ima posed na topka i igra...Petkovski isto precka zakacil..Da se nadevamo deka e 1 :D

Pojma nemam dali e 2u1 ...Bregalnica dale gol od 30 metra lob ,Jorde ka i svekoas ide napred:tapp: Teteks ima posed na topka i igra...Petkovski isto precka zakacil..Da se nadevamo deka e 1 :D
Филип или овај нашиот Николче ? а вие се надевате на кец ние на двојка :D

Filip ..Nikolce vasiot topke sobira,salbo go igraat..Sega i Despotovski 100% sansa promasil...
памтно што сте го забркале николче местачот туку дури си тука кажи кај играте денес во ѓорче или тетово оти гледам ренова домаќин е

Работнички води на гости против Напредок.

Дај бе нека го земат овој Крсте во Вардар, а не ми земаат Бонафичиовци...

Napredok pobedi na gosti protiv Bregalnica, sea gubi doma od Rabotnicki
attachment.php

Овој Работнички е сосема поинаков од оној есенскиот. Нема да биде чудно и ако на крај бидемеме трити и обезбедиме Лига Европа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom