L
Luki Junior
Гостин
Со Luki Junior . Веќе во неколку теми сум забележал добри и содржајни мислења.
Ќе се запознааме бе Спаско Праско....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со Luki Junior . Веќе во неколку теми сум забележал добри и содржајни мислења.
Пу пу. Анфем, почестен сум, ама бегам како ѓаволот од крст од идеолошки индоктринирани луѓе. Ако сакаш да те водам во кафана за 8ми, може, друго тешко.
Пу пу. Анфем, почестен сум, ама бегам како ѓаволот од крст од идеолошки индоктринирани луѓе. Ако сакаш да те водам во кафана за 8ми, може, друго тешко.
Иншалах, во некој друг живот ќе ни се поклопат распоредите.Змејко бе, замо на форум сум оваква, мајке ми. Во живо сум прав ангел, мирно, повлечено, ќутливо, мислиш во секој момент ќе се расплачам.
Може бе, идеме у кафана. Ама не на 8-ми! Тој ден е за протести.![]()
Супер е АнФем ,само малку косата и е изгорена од фарбата.Иншалах, во некој друг живот ќе ни се поклопат распоредите.
Супер е АнФем ,само малку косата и е изгорена од фарбата.![]()
Косата ја средив, црна, долга, сјајна... Сега сум само супер.
Дај фали ме уште, може ќе го убедиме.![]()
Со тебе може, ти ми делуваш како авантгардно сељачиште, утре може на власт ќе дојдеш.И јас сакам со Змејко да се запознаам.
Ама он господин човек, уопште нејќе да се замешува, а не дај боже да седне на иста маса со тешки сељаци....
Така да, ќе си остане само пуста желба..![]()
Опортунистички Петоколонаш. И после Гвујо му бил свет лидер...Со тебе може, ти ми делуваш како авантгардно сељачиште, утре може на власт ќе дојдеш.