Нема таква што ќе одговори со Не. Ама 2 работи се битни тука да се напоменат.
1. Многу од тие што ќе одговорат со Да ќе изволеваат и ќе глумат лудило. Еве сега ти ми дојде, јас сум пичката и сега има да те помотам и извољевам.
2. Лошо е прашањето. Треба да биде ако не ви се допаѓа како постапувате? Нормално сите ќе одговорат дека културно комуницираат и му даваат на знаење дека не се заинтересирани. А во пракса не е така.
Затоа едноставно признајте си дека не знаете како да комуницирате, немате живци за тоа, не можете да се снајдете или слично. Кога ќе направите атмосфера за тоа ќе ви идат машки. Со некои ќе мора да изреагирате дрско оти се копуци, со некои само ќе се запознаете и ќе останете само пријатели можеби и најдобри, со некои ќе договорите дејт. Како што е нормално и пракса секаде на запад. Кога ќе биде нормално јас да ти седнам тебе на маса макар на 5 минути и кога сето тоа ќе си тече како што треба, тогаш може да причаме дека мажите немале муда. Не, не мора секс да имаме истата вечер, не мора да се муваме, не мора ни број ни фејсбук да ми дадеш, не мора дури ни повеќе од 5 минути муабет. Едноставно направи да се осеќа тој што ти дошол пријатно освен нормално ако не ти дошол идиотски. Тогаш ќе правиме друг муабет. До тогаш-5 саата ќе се шминката и спремате, 2 саати ќе седите во локал изигравајќи Холивуд и со дрско понашање ќе ги одвраќате и тие малкумина што решиле да пристапат, 5 саати ќе се отшмнкувате, и 2 саати ќе плачете дека сте сингл затоа што нема машко со муда што ќе ти дојде. Епа чим четот на фејсбук ти изгледа вака
што очекуваш? Свесно да прифати да биде само уште една точка на листава?
Вие фините момци и џентлмени сте втората точка.