Денешните мажи...

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
Не пришол, си кажа дечкото.
Ти шо се местиш? Леандра 2 години на кафе те кани, ти бегаш како пи*е. Божем ќе те изеде.

olimpjia da ti kazam
isto taka stavanje na edna devojka ne e bitno
otidov zdravo zdravo sakas da se zapozname ova ona okay
napraime moabet kulturno mi rece deka bila zafatena i cao prijatno
ovie za sto ti zborev so flertuvaa niz cela diskoteka
so odbiva 3 grupi na maski
eve ja slednava situacija im se stavaat i kupuvaat sve ruzi pjacjki moabeti i na kraj ovie go odjebavaat

e ako toa ne e KURVALAK sto e

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
ne ni ocekuvam vrska so mazena zena ne sum nenormalen uste takov bagaz ne mi treba megutoa ni vie ne ste svetici ko sto se prikazuvate sakte da vi prideme sakate i vie megutoa koa ke vi prijde gi digate akciite i se praite nedostizni
SAKAM DA KAZAM STOM NE SAKATE DA VI PRIDAT NEKOJ DA ZAPOCNAT MOABET SO VAS NE IM DAVAJTE LAZNI ZNACI BE COVEK TOA MI E CELIOT MOABET NE IM DAVAJTE ZNACI DEKA SAKATE SO NIV im davate celo vreme znaci deka sakte i koga ke vi pridat se praite nedostizni e toa me nervira
Никогаш не сум рекла дека девојките се светици. Вие сте тие што ги дигате на пиедестал и после ви е тешко оти многу сте ги издигнале, па ви станале недостижни.

Ти си веројатно многу млад и немаш расчистено со себе. Жената ти дала секс, а ти наместо да уживаш, размислуваш за неа и за мажот и.

Ако некоја девојка дава ишарет, тоа и значи дека е заинтересирана. Но има случаи кога машкото станува одбивно уште на првата реченица.

Фаранг многу убаво збори, ама вие повеќе сакате да лижете рани и да олајавате, отколку да направите нешто.

Да ви пријде женско и да ви каже: Ај, еден секс на брзина, сигурна сум дека ќе се испозбуните и ќе ја пропуштите приликата.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
olimpjia da ti kazam
isto taka stavanje na edna devojka ne e bitno
otidov zdravo zdravo sakas da se zapozname ova ona okay
napraime moabet kulturno mi rece deka bila zafatena i cao prijatno
ovie za sto ti zborev so flertuvaa niz cela diskoteka
so odbiva 3 grupi na maski
eve ja slednava situacija im se stavaat i kupuvaat sve ruzi pjacjki moabeti i na kraj ovie go odjebavaat

e ako toa ne e KURVALAK sto e
ne se kurvi ustvari sponzorusi
i na kraj vo bukvalna smisla maskite ispadnaa kurvi a ne oni:)
--- надополнето: 6 март 2013 во 12:46 ---
Никогаш не сум рекла дека девојките се светици. Вие сте тие што ги дигате на пиедестал и после ви е тешко оти многу сте ги издигнале, па ви станале недостижни.

Ти си веројатно многу млад и немаш расчистено со себе. Жената ти дала секс, а ти наместо да уживаш, размислуваш за неа и за мажот и.

Ако некоја девојка дава ишарет, тоа и значи дека е заинтересирана. Но има случаи кога машкото станува одбивно уште на првата реченица.

Фаранг многу убаво збори, ама вие повеќе сакате да лижете рани и да олајавате, отколку да направите нешто.

Да ви пријде женско и да ви каже: Ај, еден секс на брзина, сигурна сум дека ќе се испозбуните и ќе ја пропуштите приликата.
ne razmisluvam za nea i maz i gajle mi e bilo sto bilo megutoa ne mozes da imas poverenje toa mi e moabetot

С

Спасе супата

Гостин
Денес важи правилото дека треба да си ептем за никаде ако си се решил да се понижиш и да и пријдеш на рандом женска некаде. Или мањак.
Најдобра е стратегијата проверена роба:Пристапување на рандом женска која не ја познаваш е малку глупаво, ако знаеш дека некој другар/ка кај и да е по некоја случајност ќе покани и женцки. Знаеш дека се проверени ги познава, ако е он ок и тие се ок. Значи дел од работата поефективно ти ја завршил некој друг, а ти во замена за услугата ќе му ја поправиш колата на пример.
Запознавања инаку воглавном одат некако преку некого што познава некого што познава некоја што на фејсбук видела твоја слика итн. You get the point.
Најисплатливо е значи да научиш коли да поправаш и ќе имаш успех.:icon_lol:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831

i da pride nekoja i da kaze ajde seks nabrzina ti garantiram deka 90 % od maskite ke idat samo moze malku da se iznenadat samo zosto ne ocekuvaat da im prijde nekoja i da im go kaze toa.:)

Н

на мајка ти љубовникот

Гостин
Не пришол, си кажа дечкото.
Ти шо се местиш? Леандра 2 години на кафе те кани, ти бегаш како пи*е. Божем ќе те изеде.
Here is a random thought.
Ако некој бега као пиче дали значи дека вие, пичињата, сте урнебесно плашливи створења што чекаат се на готовс?
Нели е парадокс пиче да вика дека мажите немаат муда?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Нема таква што ќе одговори со Не. Ама 2 работи се битни тука да се напоменат.

1. Многу од тие што ќе одговорат со Да ќе изволеваат и ќе глумат лудило. Еве сега ти ми дојде, јас сум пичката и сега има да те помотам и извољевам.

2. Лошо е прашањето. Треба да биде ако не ви се допаѓа како постапувате? Нормално сите ќе одговорат дека културно комуницираат и му даваат на знаење дека не се заинтересирани. А во пракса не е така.

Затоа едноставно признајте си дека не знаете како да комуницирате, немате живци за тоа, не можете да се снајдете или слично. Кога ќе направите атмосфера за тоа ќе ви идат машки. Со некои ќе мора да изреагирате дрско оти се копуци, со некои само ќе се запознаете и ќе останете само пријатели можеби и најдобри, со некои ќе договорите дејт. Како што е нормално и пракса секаде на запад. Кога ќе биде нормално јас да ти седнам тебе на маса макар на 5 минути и кога сето тоа ќе си тече како што треба, тогаш може да причаме дека мажите немале муда. Не, не мора секс да имаме истата вечер, не мора да се муваме, не мора ни број ни фејсбук да ми дадеш, не мора дури ни повеќе од 5 минути муабет. Едноставно направи да се осеќа тој што ти дошол пријатно освен нормално ако не ти дошол идиотски. Тогаш ќе правиме друг муабет. До тогаш-5 саата ќе се шминката и спремате, 2 саати ќе седите во локал изигравајќи Холивуд и со дрско понашање ќе ги одвраќате и тие малкумина што решиле да пристапат, 5 саати ќе се отшмнкувате, и 2 саати ќе плачете дека сте сингл затоа што нема машко со муда што ќе ти дојде. Епа чим четот на фејсбук ти изгледа вака

што очекуваш? Свесно да прифати да биде само уште една точка на листава?

Вие фините момци и џентлмени сте втората точка.
Повторно идеме да си ги менуваме улогите во дискусија, ти ќе ми кажуваш жените како реагираат, јас ќе се бранам дека не реагираат така и нема да се докажеме. Затоа овој пат да смениме стратегија на дискутирање, ти зборувај само како реагираат мажите, а јас како реагираат жените.
Јас ти тврдам дека нема девојка која нема да се испонаша културно и фино кон некој што и се допаѓа. Исто така ти тврдам дека нема девојка која нема да се испонаша дрско доколку некој ја гњави и ја уништува вечерта. И трето ти тврдам дека нема никоја да се испонаша ако пристапот на дечкото е океј. Е сега кој е пристапот за секој е различно тука е излишно да разговараме.
Што вие правите да освоите некоја на прв поглед? Кон која се упатувате? Дали си поставувате превисоки цели за вас? Дали културно пристапувате после контактот со очи? Дали можеби знаете да ги прочитате знаците? Има милион и едно прашање, не за џабе сме комплицирани :)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
i da pride nekoja i da kaze ajde seks nabrzina ti garantiram deka 90 % od maskite ke idat samo moze malku da se iznenadat samo zosto ne ocekuvaat da im prijde nekoja i da im go kaze toa.:)
90% од машките ќе се чудат што ги снашло.И најверојатно ќе ја пропуштат приликата, а после ќе им биде мака и заради тоа ќе прераскажуваат каква курва била таа што им предложила такво нешто.

90% е малку. Само некој како Фаранг или како Лет 3 ќе ја искористат приликата.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.480
Поени од реакции
1.854
90% од машките ќе се чудат што ги снашло.И најверојатно ќе ја пропуштат приликата, а после ќе им биде мака и заради тоа ќе прераскажуваат каква курва била таа што им предложила такво нешто.

90% е малку. Само некој како Фаранг или како Лет 3 ќе ја искористат приликата.
Да не се лажеме, научна фантастика е женско кај нас такво нешто да предложи. А тоа колку машки ке прифателе или не неможеш да знаеш затоа што не си видовита.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
langelina; те молам потсети ме дека живееме во иста држава или барем на иста планета со машкиве од форум :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Јас тоа одамна го викам. Светци има само на форумов, се друго е каша попара не се знае кој со кого е и зошто е. Ако не сега за три години од почеток на врската едниот вара. Каков брак какви бакрачи, тој тип на брак не постои одамна.
И кога ќе ве прочитам дека за жена одбирате поштена се прашувам каде ги наоѓате поштениве? И која е гаранцијата дека цел живот ќе останат такви поштени?
Види сега тоа од што се суди од сопствено искуство не значи дека е општа вистина :icon_lol:.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Види сега тоа од што се суди од сопствено искуство не значи дека е општа вистина :icon_lol:.
Кога се правиш сосила паметен ми иде да повратам.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Да не се лажеме, научна фантастика е женско кај нас такво нешто да предложи. А тоа колку машки ке прифателе или не неможеш да знаеш затоа што не си видовита.
Жените не се толку мутави како што вие си мислите. Тоа и не се кажува на секого. А не е научна фантастика ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom