Pinkie Pie
and Deedee
- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 2.011
- Поени од реакции
- 3.246
Како е чуството да се разбудиш и да си видиш куре во гајчи ? Што би направиле да сте женско еден ден?:
Чуствотое е ,болка во мочниот меур и напрчен стап рано сабајлечки ..а се би дал да бидам еден ден женско само да не штркам наоколу шољата сабајлечкиКако е чуството да се разбудиш и да си видиш куре во гајчи ? Што би направиле да сте женско еден ден?:
Немој да вреѓаш со генерализации...куриња си гледаат оние што одат во теретаниКако е чуството да се разбудиш и да си видиш куре во гајчи ? Што би направиле да сте женско еден ден?:
а тие шо не си гледаат , не гледаат оти стомако им бил големНемој да вреѓаш со генерализации...куриња си гледаат оние што одат во теретани![]()
Ти се будеш, он веќе станал.... И Најјакото е коа си излезеш вонка и на теферич без да се мачеш да погодуваш шољата испразнеш се... А у воздухо мирис на сабајлешка роса... Од ладничкото малко се наежеш, ама ти олекне и се чувствуваш ного јако.Како е чуството да се разбудиш и да си видиш куре во гајчи ? Што би направиле да сте женско еден ден?:
Јбг,некои вежбаат во “ширина“а тие шо не си гледаат , не гледаат оти стомако им бил голем![]()
Ако, ако, пишувај уште, па да пристапам кон кажувањ на мајка тиБре, бре до толку ли те погодив? Се шалев јас.
Башка мислиш прстите, пошто го напишав, не го кажав![]()
Послем нема да ми даде пари за у град!Ако, ако, пишувај уште, па да пристапам кон кажувањ на мајка ти![]()
Ох душичка.Послем нема да ми даде пари за у град!![]()
Ќе ти дадам нешто за поткупОх душичка.Ај ќе си ќутам
![]()
Седни бре. Мочај седечки и нема да прскаш.Чуствотое е ,болка во мочниот меур и напрчен стап рано сабајлечки ..а се би дал да бидам еден ден женско само да не штркам наоколу шољата сабајлечки..... барем еден ден
![]()
е сега за какво плескање станува збор, прашање е сегати си бараш едно добро плескање од балкански маж......да се врзиш после со синџири за него до краја живота
--- надополнето: 5 март 2013 во 00:48 ---
ти си бараш едно добро плескање од балкански маж......да се врзиш после со синџири за него до краја живота![]()
така е у право си. јас не реков 100 %, ама 90% горе доле такви се. секоја чест на исклучоците, рака им подавамТипичен е... исто како шо е типично дека три жени генерираат голема бука, као да има 50 000 турци на стадион шо навиваат за фенербахче. Незначи дека секој шо ќе го сретниш на улица е 100% ист од договорот. Колку има мажи (јас шо ги знам) а не гледаат фудбал, ракомет, кошарка... Успат колку жени знам шо можат да испијат појќе од мене (а не сум некој слаб пијач), а успат се и големи мрзи. Па? Ако продолжиме со генерализирањето знајш кај ќе завршиме?
Таа поделба е доста лизгава.....така е у право си. јас не реков 100 %, ама 90% горе доле такви се. секоја чест на исклучоците, рака им подавам
а за жените... па сега види вака, зависи со какви жени си имаш работа. нас не има од сите бои, форми, големини, прости, сложени, злобни, арни... гледај ти со какви си имаш работанас не можиш сите(добро ај не сите, туку 90%) да не ставиш у ист кош. кај нас има групи и подгрупи и на крај индивидуалки....
![]()
како мислиш лизгава?Таа поделба е доста лизгава.....
Да бе дигнат ми е и да мочам седејќи, сум пробал тешки болки се тоа.Седни бре. Мочај седечки и нема да прскаш.