leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
И верувај дека ќе најде, туку со тебе шо праиме како ти врви младоста?Не размислувај за животот кој поминал. Ќе најдеш нова прилика! Верувам во тебе
(буб) !
![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
И верувај дека ќе најде, туку со тебе шо праиме како ти врви младоста?Не размислувај за животот кој поминал. Ќе најдеш нова прилика! Верувам во тебе
(буб) !
![]()
Без гајле. Стрелата ми е предмет на интерес . MwaНе размислувај за животот кој поминал. Ќе најдеш нова прилика! Верувам во тебе
(буб) !
![]()
Мех...Во минатиот живот бев секс гуру, така да внимавај што зборувашИ верувај дека ќе најде, туку со тебе шо праиме како ти врви младоста?![]()
Зарем би го повредила ова младо кревко срце?Без гајле. Стрелата ми е предмет на интерес . Mwa
Затоа не си се реинкарнирал во овој повторно како секс гуру, си се уморилМех...Во минатиот живот бев секс гуру, така да внимавај што зборуваш
Зарем би го повредила ова младо кревко срце?![]()
Знаев дека ќе биде нешто у стилу, у овој живот затоа си тапа бла бла !!Затоа не си се реинкарнирал во овој повторно како секс гуру, си се уморил![]()
Не реков ништо јас, ти сам си одговараш, кај ти е младоста насмеј сеЗнаев дека ќе биде нешто у стилу, у овој живот затоа си тапа бла бла !!![]()
ееј само 7 години си постара од мене!Не реков ништо јас, ти сам си одговараш, кај ти е младоста насмеј се![]()
Онда лангелина е 8ееј само 7 години си постара од мене!![]()
Срцето чувај си го. А и јазикот. Кис4еЗарем би го повредила ова младо кревко срце?![]()
Не би и го кажал, дури ниту за да ја легнам, по тоа прашање сум најискрен, не дека лажам на дневна базаАјде да ги прашам нешто машките одамна ме интересира...
дали би и кажале на девојка „Те сакам“ и да не чувствувате воопшто ништо за неа? - Зошто?
едит: може на девојка со која излегувате, ви се допаѓа.... но не чувствувате љубов
дали?
ти си бараш едно добро плескање од балкански маж......да се врзиш после со синџири за него до краја животаhttp://www.youtube.com/watch?v=Q4u0h_7jUqs
еве на што мислев кога зборувам за балканци. секој член од договорот не ли ви е типичен за балканските мажи![]()
ти си бараш едно добро плескање од балкански маж......да се врзиш после со синџири за него до краја животаhttp://www.youtube.com/watch?v=Q4u0h_7jUqs
еве на што мислев кога зборувам за балканци. секој член од договорот не ли ви е типичен за балканските мажи![]()
Бре, бре до толку ли те погодив? Се шалев јас.Срцето чувај си го. А и јазикот. Кис4е
Типичен е... исто како шо е типично дека три жени генерираат голема бука, као да има 50 000 турци на стадион шо навиваат за фенербахче. Незначи дека секој шо ќе го сретниш на улица е 100% ист од договорот. Колку има мажи (јас шо ги знам) а не гледаат фудбал, ракомет, кошарка... Успат колку жени знам шо можат да испијат појќе од мене (а не сум некој слаб пијач), а успат се и големи мрзи. Па? Ако продолжиме со генерализирањето знајш кај ќе завршиме?http://www.youtube.com/watch?v=Q4u0h_7jUqs