Жените прашуваат, мажите одговараат

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Не знам, никогаш не сум сфатил зошто некои фаци ви прават такви муабети. Можеби мислат дека ако зборуваат валкано дека тоа ќе ве напали.
прости :facepalm: ....за греф и не само на форумоф и на леандра туку и во живо...

D

Daedalus

Гостин
абе живи водопади, нијагара или слично :D
но важно, ОН да си проба, па АПП (ако проџе проџе) :D зш нема друга он тактика да и пријде на девојка. јбга, еден исти рецепт за сите :tapp:
Можда им успева кај некои...кујзнае.
--- надополнето: 3 март 2013 во 18:03 ---
прости :facepalm: ....за греф и не само на форумоф и на леандра туку и во живо...
Ништо, leandra е центар пажња. Колку повише се експонира толку повеќе клинги фаци ќе и се лепат.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
тоа ти се тие кои немаат резерва во моментот,иначе слободно можиш да си одиш
не е до резервата друже, посесивност тука доаѓа у прашање. за резерви и да немаш у моментот ќе најдиш за некој ден, барем ако си згоден и шарматен лесно ќе се снајдиш. финтата е шо те држат како мачка у вреќа, а од друга страна ти промовират дека еднакво носите заеднички одлуки. а бе балкански мажи, уште колку години ви треба за да се развиете како слободоумни и разумни суштества

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
не е до резервата друже, посесивност тука доаѓа у прашање. за резерви и да немаш у моментот ќе најдиш за некој ден, барем ако си згоден и шарматен лесно ќе се снајдиш. финтата е шо те држат како мачка у вреќа, а од друга страна ти промовират дека еднакво носите заеднички одлуки. а бе балкански мажи, уште колку години ви треба за да се развиете како слободоумни и разумни суштества
не знам кое е твоето место на живеење,можеби ќе те разберам везден што налетуваш на такви ;)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
не знам кое е твоето место на живеење,можеби ќе те разберам везден што налетуваш на такви ;)
ма сите сте такви у суштина кај и да си со место на живеење на нашето ни балканско полуостровче, а посебно ни у нашта мила Македониичка. сите сте по еден терк кроени

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
ма сите сте такви у суштина кај и да си со место на живеење на нашето ни балканско полуостровче, а посебно ни у нашта мила Македониичка. сите сте по еден терк кроени
сакаш да кажиш дека не ти дозволувале да реализираш некоја твоја идеја или замисла за која си била во право........немој да ме јебеш бре

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
сакаш да кажиш дека не ти дозволувале да реализираш некоја твоја идеја или замисла за која си била во право........немој да ме јебеш бре
а бе не дека не ти дозволуват, ама прво коа ќе те исечат, па ќе се објаснуваме зошто и како, па после ок е, цела мотивација ти паѓа и вода

D

Daedalus

Гостин
а бе не дека не ти дозволуват, ама прво коа ќе те исечат, па ќе се објаснуваме зошто и како, па после ок е, цела мотивација ти паѓа и вода
Не ви ја сфаќам уопште поентата на муабетот.
Што конкретно прават машките од балканот што ги прави лоши?:unsure:

Член од
5 јануари 2013
Мислења
91
Поени од реакции
39
Машките од Балканот се интересни и одлични партнери за сите останати освен за Балканките ,кога ќе прашаш женски од останатиот дел на европа на што ги асоцира маж од балканот, Италија, Шпанија и Португалија ќе ти речат дека тие се прави мажи на некој начин и дека имаат доза на романтичност, сексипил, чуства и егзотичност што другите ја немаат.
Само што нашите жени не сакат маж туку сакат на некој начин некој што многу ќе им ќути и ќе ги слуша нешто што нашите мажи не го можат поради големата гордост (машка гордост во поголемите случаеви е најважна за мажите)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
ма дај не зезај, од кај да почнам.
прво кога ќе фаниш дечко другари повеќе не можеш да имаш (колку и да тврди дека му е сеедно, не му е кога треба да излегуваш со машки другари сама без него)
второ не дај боже у брак да стапиш, по дома сите обврски твои се, па уште ако живееш во поширока заедница(што кај нас е доста често) тешко на жената.со прст нема да мрдне да и помогне нешто по дома, посебно кога мамичка може да му ги заврше сите работи за него.
трето па деца ако имаш, леле леле шо тука треба да кажам повеќе
секоја чест на исклучоците

L

Luki Junior

Гостин
прво кога ќе фаниш дечко другари повеќе не можеш да имаш (колку и да тврди дека му е сеедно, не му е кога треба да излегуваш со машки другари сама без него)
второ не дај боже у брак да стапиш, по дома сите обврски твои се, па уште ако живееш во поширока заедница(што кај нас е доста често) тешко на жената.со прст нема да мрдне да и помогне нешто по дома, посебно кога мамичка може да му ги заврше сите работи за него.
Ниедно не важе за мене, и па не ме аресат момите. :(:(:(

Член од
5 јануари 2013
Мислења
91
Поени од реакции
39
јас не се пронаоѓам во тоа што го кажа но нема врска, претежно секогаш генерализирате (сите мажи се исти)

D

Daedalus

Гостин
И каква врска има тоа со Балканот? Ако зборуваш за нерамноправност во семејството ондак Балканот не е крив за тоа. Сегде у светот имаш примери за секакви семејства .
Ти си одбираш со кој ќе се омажиш. Ако знаеш дека типот има шово размислувања не го зимај за маж. Едноставно е.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Зошто кога се карате со жена мислите дека ја вреѓате со навреди од типот курва си, пуши ми го, ова да ти направам, она да ти направам, толку ли немате машта за пцуење? :)
Не си се скарала со мене, зато така си мислиш :)

А ти колку години имаш? И оти се дружиш со деца?

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Машките од Балканот се интересни и одлични партнери за сите останати освен за Балканките ,кога ќе прашаш женски од останатиот дел на европа на што ги асоцира маж од балканот, Италија, Шпанија и Португалија ќе ти речат дека тие се прави мажи на некој начин и дека имаат доза на романтичност, сексипил, чуства и егзотичност што другите ја немаат.
Само што нашите жени не сакат маж туку сакат на некој начин некој што многу ќе им ќути и ќе ги слуша нешто што нашите мажи не го можат поради големата гордост (машка гордост во поголемите случаеви е најважна за мажите)
не јас не сакам маж кој ќе ми ќути и ќе ми оди по газот цело време, тој таков брзо ќе ми здосаде.
сакам маж кој не е во рамката на традицијата ни наша, каде жената е негова сопственост. а балканците си се такви.
сакам партнер со кој ќе се носам на исто рамо него, а он со мене, да делиме мислења ставови обврски па дури и несогласувања
--- надополнето: 3 март 2013 во 22:46 ---
И каква врска има тоа со Балканот? Ако зборуваш за нерамноправност во семејството ондак Балканот не е крив за тоа. Сегде у светот имаш примери за секакви семејства .
Ти си одбираш со кој ќе се омажиш. Ако знаеш дека типот има шово размислувања не го зимај за маж. Едноставно е.
да у право си, ама има една замка кај вас....
после брак сите се менувате, не сте истите тие што сте биле во врската предходно. примери околу мене колку сакаш......

Kajgana Shop

На врв Bottom