Pinkie Pie
and Deedee
- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 2.011
- Поени од реакции
- 3.246
простиНе знам, никогаш не сум сфатил зошто некои фаци ви прават такви муабети. Можеби мислат дека ако зборуваат валкано дека тоа ќе ве напали.
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
простиНе знам, никогаш не сум сфатил зошто некои фаци ви прават такви муабети. Можеби мислат дека ако зборуваат валкано дека тоа ќе ве напали.
Можда им успева кај некои...кујзнае.абе живи водопади, нијагара или слично
но важно, ОН да си проба, па АПП (ако проџе проџе)зш нема друга он тактика да и пријде на девојка. јбга, еден исти рецепт за сите
![]()
Ништо, leandra е центар пажња. Колку повише се експонира толку повеќе клинги фаци ќе и се лепат.прости....за греф и не само на форумоф и на леандра туку и во живо...
не е до резервата друже, посесивност тука доаѓа у прашање. за резерви и да немаш у моментот ќе најдиш за некој ден, барем ако си згоден и шарматен лесно ќе се снајдиш. финтата е шо те држат како мачка у вреќа, а од друга страна ти промовират дека еднакво носите заеднички одлуки. а бе балкански мажи, уште колку години ви треба за да се развиете како слободоумни и разумни суштестватоа ти се тие кои немаат резерва во моментот,иначе слободно можиш да си одиш
не знам кое е твоето место на живеење,можеби ќе те разберам везден што налетуваш на таквине е до резервата друже, посесивност тука доаѓа у прашање. за резерви и да немаш у моментот ќе најдиш за некој ден, барем ако си згоден и шарматен лесно ќе се снајдиш. финтата е шо те држат како мачка у вреќа, а од друга страна ти промовират дека еднакво носите заеднички одлуки. а бе балкански мажи, уште колку години ви треба за да се развиете како слободоумни и разумни суштества
ма сите сте такви у суштина кај и да си со место на живеење на нашето ни балканско полуостровче, а посебно ни у нашта мила Македониичка. сите сте по еден терк кроенине знам кое е твоето место на живеење,можеби ќе те разберам везден што налетуваш на такви![]()
сакаш да кажиш дека не ти дозволувале да реализираш некоја твоја идеја или замисла за која си била во право........немој да ме јебеш брема сите сте такви у суштина кај и да си со место на живеење на нашето ни балканско полуостровче, а посебно ни у нашта мила Македониичка. сите сте по еден терк кроени
а бе не дека не ти дозволуват, ама прво коа ќе те исечат, па ќе се објаснуваме зошто и како, па после ок е, цела мотивација ти паѓа и водасакаш да кажиш дека не ти дозволувале да реализираш некоја твоја идеја или замисла за која си била во право........немој да ме јебеш бре
Не ви ја сфаќам уопште поентата на муабетот.а бе не дека не ти дозволуват, ама прво коа ќе те исечат, па ќе се објаснуваме зошто и како, па после ок е, цела мотивација ти паѓа и вода
Ниедно не важе за мене, и па не ме аресат момите.ма дај не зезај, од кај да почнам.
прво кога ќе фаниш дечко другари повеќе не можеш да имаш (колку и да тврди дека му е сеедно, не му е кога треба да излегуваш со машки другари сама без него)
второ не дај боже у брак да стапиш, по дома сите обврски твои се, па уште ако живееш во поширока заедница(што кај нас е доста често) тешко на жената.со прст нема да мрдне да и помогне нешто по дома, посебно кога мамичка може да му ги заврше сите работи за него.
трето па деца ако имаш, леле леле шо тука треба да кажам повеќе
секоја чест на исклучоците
И каква врска има тоа со Балканот? Ако зборуваш за нерамноправност во семејството ондак Балканот не е крив за тоа. Сегде у светот имаш примери за секакви семејства .ма дај не зезај, од кај да почнам.
прво кога ќе фаниш дечко другари повеќе не можеш да имаш (колку и да тврди дека му е сеедно, не му е кога треба да излегуваш со машки другари сама без него)
второ не дај боже у брак да стапиш, по дома сите обврски твои се, па уште ако живееш во поширока заедница(што кај нас е доста често) тешко на жената.со прст нема да мрдне да и помогне нешто по дома, посебно кога мамичка може да му ги заврше сите работи за него.
секоја чест на исклучоците
Не си се скарала со мене, зато така си мислишЗошто кога се карате со жена мислите дека ја вреѓате со навреди од типот курва си, пуши ми го, ова да ти направам, она да ти направам, толку ли немате машта за пцуење?![]()
А ти колку години имаш? И оти се дружиш со деца?ма дај не зезај, од кај да почнам.
не јас не сакам маж кој ќе ми ќути и ќе ми оди по газот цело време, тој таков брзо ќе ми здосаде.Машките од Балканот се интересни и одлични партнери за сите останати освен за Балканките ,кога ќе прашаш женски од останатиот дел на европа на што ги асоцира маж од балканот, Италија, Шпанија и Португалија ќе ти речат дека тие се прави мажи на некој начин и дека имаат доза на романтичност, сексипил, чуства и егзотичност што другите ја немаат.
Само што нашите жени не сакат маж туку сакат на некој начин некој што многу ќе им ќути и ќе ги слуша нешто што нашите мажи не го можат поради големата гордост (машка гордост во поголемите случаеви е најважна за мажите)
да у право си, ама има една замка кај вас....И каква врска има тоа со Балканот? Ако зборуваш за нерамноправност во семејството ондак Балканот не е крив за тоа. Сегде у светот имаш примери за секакви семејства .
Ти си одбираш со кој ќе се омажиш. Ако знаеш дека типот има шово размислувања не го зимај за маж. Едноставно е.