leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Ти најлошо пцуеш од сите, не рипај да се означишИ што пораки добиваш душа твоја не издржа а да не се пофали.
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Ти најлошо пцуеш од сите, не рипај да се означишИ што пораки добиваш душа твоја не издржа а да не се пофали.
Ама јас не се кријам еве три пати на скара те канам ти не идишТи најлошо пцуеш од сите, не рипај да се означиш![]()
Искрено, мене ако ми рече машкото дека е крај јас ќе му бидам благодарна, не сакам да го трошам времето со некој што не сака да биде со мене, ако го сакам, сакам, мој проблем, убавина со сила не бидува.не сум го направил тоа “исчезнување“, но еве видување зошто сум требал да го правам и јас.
во 99% случаи се дешава следново ако дечкото реши да и каже во лице дека е крај:
прво почнува со недоверба тоа што го слуша, го прашува 1000 пати зошто, што и како, па откако нема да се задоволи со тие одговори, ќе прејде во против напад и ќе почне да те колне до 35 колено, да те нарекува со сите можни погрдни имиња, па и по машкото его у стилу не ти се дига, или мал ти е, ..... и по овакви коментари целата желба да се однесуваш ко цивилизиран човек магично исчезнува. од овој момент работите може да се одвиваат во два правца. едната е таа да е со слаба самоконтрола, да потпадне на навредите и да и ја залепи една, две или три (среќа имам јака самоконтрола). втората е да ја само отера у пицку материну, се заврти и си отиде со зборовите “ма што те ебам“.
како и да е, почитта никаде нема да ја има, и утре на улица сигурно нема ни здраво да си кажат, а ако се приметат на време некој ќе премине на другата страна од улицата. ова може да трае 10-15 год, е откако ќе поминат, може и да се случи да се поздрават, ама и тоа тешко.
е сега, после ова елаборирање, мисалм дека можеш да сватиш зошто машките знаат да се испонашаат така кретенски. е сега, некои тоа го знаат од искуство и знаејќи што ги чека ги снемува, а некои слушнале па од тие муабети одлучиле така да “бегаат“.
ова се случува ако имало некакви чуства, се грижи и сл. ако е нешто пролазно (ебеш-бегаш) тогаш и нема да има нешто од опишаново.
Преку пример да ви доловам:
а тие уствари ти прават задоволствоЗошто кога се карате со жена мислите дека ја вреѓате со навреди од типот курва си, пуши ми го, ова да ти направам, она да ти направам, толку ли немате машта за пцуење?
Еве на пример јас редовно добивам пораки овде преку која ме пцујат, тоа ми е за добро утро од 2007 и сум навикната на тоа, али никако да добијам порака онака со рафални пцовки сите се исти, курва си, пуши ми го, во уста да ти го зачукам, па во следната порака ем сум курва ем неебана, исфрустрирана дека немам секс (логика да се запази), па ќе се префрли само на шошонски дека сум, потоа ќе сврти на бугарски и само тоа па тоа. И најинтересно е што овие ликови никаде во живо не се појавуваат, туку се јачат само на тастатура.
тоа ти се тие кои немаат резерва во моментот,иначе слободно можиш да си одишА зошто не ги пуштате женските да си одат кога они сакаат да напуштат една врска? зошто тогаш драми и убедувања дека работите ќе бидат подобри?
Оти сме глупи.Зошто кога се карате со жена мислите дека ја вреѓате со навреди од типот курва си, пуши ми го, ова да ти направам, она да ти направам, толку ли немате машта за пцуење?![]()
Па ваљда тоа мислат дека највеќе ќе те погоди.Зошто кога се карате со жена мислите дека ја вреѓате со навреди од типот курва си, пуши ми го, ова да ти направам, она да ти направам, толку ли немате машта за пцуење?
Еве на пример јас редовно добивам пораки овде преку која ме пцујат, тоа ми е за добро утро од 2007 и сум навикната на тоа, али никако да добијам порака онака со рафални пцовки сите се исти, курва си, пуши ми го, во уста да ти го зачукам, па во следната порака ем сум курва ем неебана, исфрустрирана дека немам секс (логика да се запази), па ќе се префрли само на шошонски дека сум, потоа ќе сврти на бугарски и само тоа па тоа. И најинтересно е што овие ликови никаде во живо не се појавуваат, туку се јачат само на тастатура.
И јас се согласувам дека 80 % од машката популација е сексуална исфустрирана од шо е нон стоп соПа ваљда тоа мислат дека највеќе ќе те погоди.
На пример актот на поставувањето на нивниот пенис во твојата уста треба да е навреда за тебе, пошто веруваат дека ако имаат секс со некој, тоа е навреда за тој со кого го имаат.
Од друга страна можеби го делат ставот на Фројд и веруваат дека сите проблеми потекнуваат од сексот. Така ги учел татко им како мали кога си играле фати го малиот.
Ништо не те сфативИ јас се согласувам дека 80 % од машката популација е сексуална исфустрирана од шо е нон стоп сово рака , и а виде женско поарно да бега од него оти не вреди да пајџа ниско да разговара со такоф дркач на кој кеф му се прај женско муабет ако му напапрај и за да му напрај некоја муабет е курва , ко некоја љочка од по селана в град ко че појди со комбата во пазарен ден и задева женски на афтобуска...Шо мислите за такви гнојчина ? На кого му е одвратно то нешто да го прај ?
80 % посто од машките шо сум ги одбила ми праеле такоф за греф муабетНишто не те сфатив. Ако некој те задира ондак бегај.
Али процентов ти е јак. Правеше студии некои за да дојдеш до истиот?
Каде по ѓаволите живееш?80 % посто од машките шо сум ги одбила ми праеле такоф за греф муабет.
Ниф прашај ги ....Каде по ѓаволите живееш?![]()
треба да си “пинки“ да сватиш........ништо не разбираш тиКаде по ѓаволите живееш?![]()
Не знам, никогаш не сум сфатил зошто некои фаци ви прават такви муабети. Можеби мислат дека ако зборуваат валкано дека тоа ќе ве напали.Ниф прашај ги ....![]()
абе живи водопади, нијагара или сличноНе знам, никогаш не сум сфатил зошто некои фаци ви прават такви муабети. Можеби мислат дека ако зборуваат валкано дека тоа ќе ве напали.