Протест за морал, разум и свест (Петок 1.03.2013 16:00h)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.055
Поени од реакции
74.656
Филмот е што 90% од Скопјево нема врска што се случува :)
Да искочите сега низ град ќе видите како луѓе сиседат на кафица додека градов гори.
Мајка ми врска нема, татко ми искочен беше, го барам да видам кај е, и он везе нема. Другариве никој врска нема.
Едноставно не се ни замараат. Онака кога подлабоко ќе размислат тогаш викаат абе брат знаеш дека си во право...
Од сите тие што се замаравме со вакви работи само 2-3 се напнуваме уште, другите не само што се помирија туку после Кале на никој не му текнува веќе да се бори.
Ја утепаа ратоборната младина, секогаш ние сме хулиганите. Почнаа и средношколски партиски организации да прават. Студенти не ни има, кој фатил магла кој одамна е во партија.
За греота сме, мора да има начин да се информираат сите затоа ни се случуваат вакви работи затоа што како муви без глави одат сами во места кај што не им е загарантирана безбедноста.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
На клоци сите политичари. Нив прво, после се друго. Ко ќе ви дојдат сега од штабови пуштени од избори, измарширајте се од приватен имот да бегаат ако треба. Племето нивно шитнато, четири години ќе идат на состаноци за плата од 200 евра како чистачи, па уште ќе ти држат демагогии. Верувајте дека штабските младичи ви се најкриви за овие моменти.

А живо ме занима оние вчера што им се смееја на децата од Тренд и Улица Македонија, кај се денеска? Се возат со автобус?

Ме плашат децава денеска, МЗТ ако не се лажам играат, да не повредат некое посериозно мајке ми тогаш отиде се по ѓаволите.

Член од
23 јуни 2007
Мислења
134
Поени од реакции
8
епа македонче....од часот по протестирање научивте ли нешто??? НИ ДРЖАТ ЛЕКЦИИ АЛАЛ ИМ ВЕРА , КАПА ДОЛЕ И СЕКОЈА ПОЧИТ.еден грам да научевме нешто од нив до сеа ќе бевме ДРЖАВИШТЕ.ајде сеа пак вие "цивилизирани" продаввајте демагогии како скршен семафор е дивеење.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Бранко е крив да, ама кога беше на власт Бранко во деведесетите години Албанците го пиеја пендракот и чизмата за многу помали нивни дела, за разлика од ова денешново нивно дело...
Немој да мешаш политика на темава друже, никој МК политичар не е крив што во државава имаме едно смрдено небањато племе кое е 20 нивоа подоле на цивилизациската скала !
Лицемерен....

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ме плашат децава денеска, МЗТ ако не се лажам играат, да не повредат некое посериозно мајке ми тогаш отиде се по ѓаволите.
На тоа мислев и јас. Иако секад има премногу полиција за нив, сепак пак мислам дека ќе отиде надвор од контрола нешто.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.305
Имаме ли влада, државен врв или нешто случно? Мислам, 500м оддалечено од владата има настани кој личат на Беирут и Палестина а ни трага ни глас од одговорните во државата. Сакам да слушнам од државниот врв дека вакви настани и насилни протести во иднина ќе бидат со секоја можна сила стишени. Ама изгледа за тоа може само да се сонува.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.372
Поени од реакции
30.790
Зошто не коментираш за вчера, или се беше убаво..?
Не оправдувам тепачки 100 на 1, ама од друга страна ти оправдуваш.
Не знаев дека решението на тоа е неколку превртени коли и еден пламенет автобус.
Ако помисли да ме деградираш со вчерашните настани, излези си низ чаир и види си го народот твој. Од друга страна немој, ќе се посрамотиш.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Добро бе мајку му ебем ... ај што ни 5% од Шошоњите не плаќаат ниту даноци, ниту сметки и комуналии... па уште палат автобуси ... купени од пари од наши џебови ... овој запален автобус ќе го купат пак Македонци со свои/наши пари и пак ќе биде запален од Шќопони ... :tapp::facepalm:
Гадно се осеќам кога од џебот ми се зимаат пари за да нешто во оваа држава се направи, се купи, се поднови... и на крај некои имбецили да го искршат и запалат тоа ... тогаш барем да купуваме ракети со нашите МК пари бидејќи ќе ни требаат !

Член од
18 февруари 2013
Мислења
108
Поени од реакции
146
Најдобро решение во моментов е да не се искача на избори, само така политичариве ќе се свестат што ни направија од државава па да видиме што ќе прават и дали ќе се улизуваат на дуи и ќе ставаат учки министри пак, дебили!

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
mnogu glup narod sme ....sega e sansata da se resat site problemi vo drzavava i vece ednas da se stavi kraj na ona vecnoto ce ne bide ili ne
--- надополнето: 2 март 2013 во 17:02 ---

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom