SOTW Натпревар #25 [Гласање]

• Креатор на темата Креатор на темата BrunoFresh
  • Време на започнување Време на започнување

SOTW #25

• Брзии

Гласови: 4 7,3%
  • Ryan Giggs

Гласови: 21 38,2%
  • vaneto

Гласови: 13 23,6%
  • BrunoFresh

Гласови: 8 14,5%
  • DaniBMW

Гласови: 9 16,4%

• Вкупно гласачи
    55
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
B

BrunoFresh

Гостин
Тема: Апстракција

Гласањето трае до:
03.03.13 ( Недела )

Дискусии

Брзии
kajgana.png
Ryan Giggs
1pb9rm.png
vaneto
2_ver.png
BrunoFresh
sotw252.png
DaniBMW
24qkf2q.jpg

бруно фреш некако ми има многу интересни и живи бои.. се мислев помеѓу него и вториот предлог но сепак се одлучив за бруно... во секој случај и другите се добри!

Не треба да е анонимна анкетата, вака секој може да си гласа за себеси :D инаку мојот глас оди кај ДаниБМВ, баш ми е симпатично детево :D хаха, најдобар потпис има :)

Не треба да е анонимна анкетата, вака секој може да си гласа за себеси :D инаку мојот глас оди кај ДаниБМВ, баш ми е симпатично детево :D хаха, најдобар потпис има :)

Фала фала :)
Па ако мислат дека тој 1 глас ќе им промени нешто нека гласаат...треба самите натпреварувачи да бидат свесни дека сето ова е за забава, и најмалку е важно кој ќе победи.
Јас сум сигурен дека од пријавениве никој не гласал за себе, но за во иднина се согласувам да биде јавна анкетата :)

J +
Кај си ти бе колега ? Сакав тебе да ти дадам глас, а ти не си се пријавил :( :P

vaneto
Мило ми е што повторно се гледаме на натпревариве (и тоа со потпис во боја) :D
Најмногу ми се допадна твојава креација, па затоа го доби мојот глас :)

Поздрав и до останатите учесници, а најмногу до BrunoFresh
Се надевам дека овој пат ќе успееме да ги активираме натпревариве, и нема да се откажеш од функција на организатор :)

Фала фала :)
Па ако мислат дека тој 1 глас ќе им промени нешто нека гласаат...треба самите натпреварувачи да бидат свесни дека сето ова е за забава, и најмалку е важно кој ќе победи.
Јас сум сигурен дека од пријавениве никој не гласал за себе, но за во иднина се согласувам да биде јавна анкетата :)

J +
Кај си ти бе колега ? Сакав тебе да ти дадам глас, а ти не си се пријавил :( :P

vaneto
Мило ми е што повторно се гледаме на натпревариве (и тоа со потпис во боја) :D
Најмногу ми се допадна твојава креација, па затоа го доби мојот глас :)

Поздрав и до останатите учесници, а најмногу до BrunoFresh
Се надевам дека овој пат ќе успееме да ги активираме натпревариве, и нема да се откажеш од функција на организатор :)

Хехе, цела ораганизација на натпреварот зависи од играчите. Знаеш, ако има играчи, ќе има и натпревари. Се надевам дека во иднина ќе има повеќе играчи и ќе биди пожестоко гласањето. А иначе длабоко се извинувам за јавното прикажување на гласовите, случајно сум заборавил да го овозможам и потоа неможеше никако да се смени, али секако дека понатаму ќе го има.

Убави креации ама некако како да бегаат од темата ? Или јас сум грешка хмм
Dani немав време да ставам нешто ,ај наредниот ,нека победи најдобриот ,Поз :)

Убави креации ама некако како да бегаат од темата ? Или јас сум грешка хмм
Dani немав време да ставам нешто ,ај наредниот ,нека победи најдобриот ,Поз :)
Всушност темава беше на брзање и некои избегаа некои не. Финтата цела беше да се види колку луѓе ќе се пријават да се знај дали ќе се продолжи со SOTW. Гледам 5-6 души се пријавивме башка еве ти и други кои знам дека редовоно се пријавуваја. Ако достигниме 10ка, супер ќе биди. Ќе има повеќе потписи и поинтересно. Пак ќе речам, ова онака беше како проба да видиме за бројот на играчи.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Многу ми е мило што конечно се реализира еден натпревар , одлични креации на сите членови , но знам дека можеме многу повеќе од оваа ,мојот глас оди кај дани , добра забава и поздрав до сите !!
--- надополнето: 2 март 2013 во 15:55 ---
Многу ми е мило што конечно се реализира еден натпревар , одлични креации на сите членови , но знам дека можеме многу повеќе од оваа ,мојот глас оди кај дани , добра забава и поздрав до сите !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom