Протест за морал, разум и свест (Петок 1.03.2013 16:00h)

Статус
Затворена за нови мислења.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Секое чудо три дена. Така ќе биде и со ова. И после ќе си легнеме на брашното како што знаеме. Не спречија црква да изградиме на кале, ете ја така стои неизградена па шо да праиме муабет за друго.

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Пред влада само незнам во колку саат, а ако шетаат низ град и ако се погодат со бранителите на Ангелов кои имаат најавено собир карши собрание ќе завршат работа. Полицијата поготово денес, нека отвори очи на време за после да не им биде цацко крив кога ќе летаат крвишта низ цело Скопје.
Полицијата на ГОРДАНА БРКОЛИНДА денес ќе ќути и ќе јаде камења и ќе гледа како тепаат Македонски деца.Памти ми го зборов,ама еден ден а ќе дојде тој ден,све на бесилка.КУЧКА ЕДНА на 16 годишни деца ги пушти желките.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
Полицијата на ГОРДАНА БРКОЛИНДА денес ќе ќути и ќе јаде камења и ќе гледа како тепаат Македонски деца.Памти ми го зборов,ама еден ден а ќе дојде тој ден,све на бесилка.КУЧКА ЕДНА на 16 годишни деца ги пушти желките.
Ордава многу јасно дека ќе тепа деца по рандом населби и улици без никакви казни кон нив, муабетот ми е да не дојде до судир помеѓу албанските протестанти и бранителите кои денес почнуваат да собираат потписи за референдум.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Инаку 1 слика како да е фотошопирана ми изгледа и тоа баш кај крвта. Ова гарант е намештаљка да се прикажат како жртви. Овие да биле тепани ќе имаа чалми ќе носеа , Немаше да бидат во состојба да стојат. А не па да даваат интервју за македонската ал каеда телевизија АЛСАТ.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.847
Поени од реакции
11.506
муабетот ми е да не дојде до судир помеѓу албанските протестанти и бранителите кои денес почнуваат да собираат потписи за референдум.
Па и реално само со војна ќе се реши тоа прашање, дали ќе завршат под вода во Драч или нас ќе не снема. 12та година како се веќе на власт.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
да му ебам се да му ебам ако уште некој му се докажува и реплицира на фламур :mad: ви ебам потребата, колку сте глупи.
Нас ни тепаат деца по автобуси јас ќе му докажувам на некој недоквакан.
Се возам секоја втора недела предпладневни часови во 57 и 8 најпозади и сите шпони во чаир ги гледам на криво слободно ДОЈДЕТЕ ДА МЕ ВАДИТЕ ОД АВТОБУС И ДА МЕ ТЕПАТЕ СО МЕРАК ВЕ ЧЕКАМ, ако сте толку јаки, а не деца од 14 години да тепате издркотини едни

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Одговорно тврдам пошто бев таму и урлав да не се тепаат шипците но кој ме слуша мене,дека секој што изеде ќотек од нив не е ни во најмала ни во НАЈМАЛА допирна точка од ќутекот што го изедоа децава што рандом ги фатија кучињата.Едниот му беше раскрвавена главата и кога му ја видовме дигната маицата беше џигер помодрен од кучињата на Брколинда.

dai

Член од
30 јануари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
95
да му ебам се да му ебам ако уште некој му се докажува и реплицира на фламур :mad: ви ебам потребата, колку сте глупи.
Нас ни тепаат деца по автобуси јас ќе му докажувам на некој недоквакан.
Се возам секоја втора недела предпладневни часови во 57 и 8 најпозади и сите шпони во чаир ги гледам на криво слободно ДОЈДЕТЕ ДА МЕ ВАДИТЕ ОД АВТОБУС И ДА МЕ ТЕПАТЕ СО МЕРАК ВЕ ЧЕКАМ
:pos:

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Па и реално само со војна ќе се реши тоа прашање, дали ќе завршат под вода во Драч или нас ќе не снема. 12та година како се веќе на власт.
Не бе братми не се они на власт,ова телево што излажа дека е патриотиште,што сите го изгласавме,нема излез со политикава што ја начна во Македонија и сега ствараат тензии за да не се гледа која мизерија сме.А тешка мизерија сме сите.Да беше лицето Б.Ц на власт,досега ќе гореше владата,па да видам дали ќе му текне ваква глупост да праи.Нема тоа е народот е залажан но се гледа веќе крајот на ова играње држава.Значи НАМЕРНА му беше провокацијата со ТАЛАТ,он не е глуп,знае што праи.Па ние веќе 3-4 години ја играме истата тактика.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како и што си мислев, уште малку 24 часа ќе поминат а никаде нема ништо пишано за двајцата Македонци претепани, 10 души на двајца сред центар, стандард тактика. Мислев фљамуров и другарчињата ренџери ќе се пофалат ама ништо, наместо тоа има си му го тепал на дете 7 годин ејјј

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom