секоја акција има реакција па повторно акција и реакција и така до неповрат ... најголем непријател на човекот е неговата глупост која по се изгледа е неограничена благодарение на неговата национална и верска ограниченост во која спаѓаат и албанците и сите останати !!!sekoja akcija ima reakcija
najgolem neprijatel na Makedonija e makedonskiot narodПрегледај го приврзокот 59319
Па не е ова од Џамија АЛЛЛЛЛЛЛЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛААЛАЛАЛЛАХХХ па да ве соберат после намаз индијанец еден,скоро никој не ни знаеше за протестов.MORAL,SVEST i ``RAZUM``
a 60% od protestantite lastik si igrale vo grcka za vreme na `vojnata-2001`
P.S mnogu opasni mi izgleda deneska,duri uspea i polovina od edna sobrakajna lenta da blokirat !!!
Brukaaaa
STO se glupirash, nikoj ne znael za protestot??????? angelcho vo intevju na tv kazha deka ke ima protest toa znachi beshe i povik na protest, na facebook se povikuva na protesti duri se imat pojaveno nekolku iljadi deka ke uchestvuvat na protest vo facebook a ve imashe ko na KUKEN SOVET, samo znaete da laete tuka i da gi zheshtite mladite koi shto se nezadovolni od sekoj aspekt so situacijata , za zhalenje se takvite ko tiПа не е ова од Џамија АЛЛЛЛЛЛЛЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛААЛАЛАЛЛАХХХ па да ве соберат после намаз индијанец еден,скоро никој не ни знаеше за протестов.
У право си, мора да се сложам со тебе. Македонците ја немаат таа навика да се собираат у огромни бројки и да направат работи од поголем размер. Македонците у принцип ти се многу покорен и мирољубив народ.STO se glupirash, nikoj ne znael za protestot??????? angelcho vo intevju na tv kazha deka ke ima protest toa znachi beshe i povik na protest, na facebook se povikuva na protesti duri se imat pojaveno nekolku iljadi deka ke uchestvuvat na protest vo facebook a ve imashe ko na KUKEN SOVET, samo znaete da laete tuka i da gi zheshtite mladite koi shto se nezadovolni od sekoj aspekt so situacijata , za zhalenje se takvite ko ti
А бе вошко една ти ли најде да збориш, тепате деца по автобуси и тоа исклучиво десет на двајца.Што не се курчите на мажи пички едни.На кале просек во години твојте беа околу 30год за разлика од децата 18-19год.Такви сте вие буљаши тепате деца и жени а од мажи ви цвика.Зошто немало до сега случка каде биле нападнати триесет годишни македонци па макар и да сте биле 30 на 3?Лешперска нација, па што да се очекува од кукавици кои убиваат деца и им пукаат во грб?ВО ГРБ БЕ ПИЧКИ ЕДНИ СТРАВ ВИ БИЛО ВО ОЧИ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ!
i can not believe it zhivko, stvarno chuden si zhivko , gledash li slika gore zhivko ?koj kogo napaga zhivko ?У право си, мора да се сложам со тебе. Македонците ја немаат таа навика да се собираат у огромни бројки и да направат работи од поголем размер.Македонците у принцип ти се многу покорен и мирољубив народ.
Кротки во карактерот. Немаат навики да тепаат баби у автобус, немаат навика да идат 10 на 1 и да му речат нешто у стилот а ки шкиптар, и ако им рече не, да го претепаат.
"Та чиен мачедоништен" да пцујат у автобуси немаат навика, да урлаат или да закачаат невини луѓе исто така немаат навика.
Немаат навика да закачаат девојчиња. Морам да признаам, дека и вие сеа сте мааалку по цивилизрани откако научивте дека у автобус можеш да седиш и не мораш да стоиш со уште 10000 Албанци позади у 9 или 19 и да урлаш ооој шофер, не возиш компиирр...имамо среча што смо у вреча.
Напредувате. Интелектуално и ментално. Кога ќе ми текне пред 7 години фаците од дижонска што дупеа овци и кучиња. Ехее, сеа одлични сте, за пофалба дури.
Ти текнуе порано, имаше фацки што дупеа мали деца на ридчено кај топланата после дижонска. Мали машки деца. Ако живееш натака сто посто ќе ти текне бе БАБУШ.
Истите фаци сеа ни се у влада. Тие што дупеа овци и пукаа со калаши у серава. Тие што дилаа кока у кафичине у чаирчанка. Што носеа курви од Бугарија и Унгарија и ги криеа у Скопје Север позади Каго кафичот. Тие фаци што у "Добра Средба" се пукаа и се колеа ко животни, тие се сеа нашите политичари и џандари. Цел живот живеам бе бабуш у топанско поле. Не ми кажувај што е бело што е црно, лажи ги алтернативните и влијателните што седат у Менада. Последно нешто што треба да го правиш е да ни кажуваш дали треба или не треба да протестираме. Не ми кажувај на мене барем.
Не знам кој е живко. Ама можам да ти дадам милион примери кога вие сте напаѓале македонци што ни криви ни дужни не ви биле.Прегледај го приврзокот 59322
pogledni se takvite pichki kao ti shto pravat
takvite pichki kao ti napagat deca
takvite pichki kao ti tepaat i zheni
takvite pichki kao ti rabotat rezhii kao rastanski lozja ubivat nevini luge kio nemat nishto zaednichko so situacijata vo MK sakash ushte ........
sreka shto ne se site makedonci kao ti zadrugo tia ko ti ne zasluzhuvat svoja drzhava
--- надополнето: 2 март 2013 во 04:51 ---
i can not believe it zhivko, stvarno chuden si zhivko , gledash li slika gore zhivko ?koj kogo napaga zhivko ?
sluchajot vo nerezi ,pamtish zhivko? >komiti vleguvaa vo kuki i gi napadna lugeto vo nivnite domovi ,imashe i zhena povredena ,
kolku ste vie mirolubiv narod se gleda vo ovoj forum zhviko,
da tochno e deka nie sme slozhni i znam deka zatoa mnogu ni zaviduvate bidejki vie ste samite podeleni nekoi od vas se chustvuvat deka se antichki makedonci nekoi bugari,srbi,sloveni....koj ebel ovci jas ne znam ,ama znam koj ebel kobili ,se nadevam deka ovoj nema da ti bide rodjak
Пола и повише полицајци за жал се албанци така да однапред се знае утре како ке биде, уште од сега ми е жал за тоа што утре може да се случиУтре т.е. денес треба да протестираат припадниците на ИВЗ каде верувам дека полицајците на Гордана Јанкуловска ќе стојат како мисири додека вчера тепаа македонци.Ајде да видиме доколку има немири денес дали ќе примат по некој пендрек албанците на денешниот протест пред влада или тоа ќе важи само за македонците кој протестираат против Талат и режимот на Груевски и Ахмети.
Не знам кој е живко. Ама можам да ти дадам милион примери кога вие сте напаѓале македонци што ни криви ни дужни не ви биле.Ako ti ne znaesh koj e zhivko ni ja ne znam koj e babush
ja razbra li poentata?i jas isto mozham da ti dadam miloni primeri koga vie ste napagale albanci
Кај живееш? Колку години имаш? Пошто ми личиш ко да си копиљ и ко стварно да не се сеќаваш како идеа работите порано. Другар има лузна на нос пошто шпон као тебе го мавна со кундак од пиштол по фаца за ништо. Зошто го гледал криво. Поентата е што си сељак. Не е муабетот за тоа дали сте вие сложни или не говно едно грдо.
Shto sega da ne sakash i matichniot broj da ti go dadam
Kao prvo da te sovetuvam bidejki izgleda roditelite ne te vospituvale > za da bidesh poshtuvan treba da poshtuvash, kako ke gi poshtuvash drugite taka ochekuvaj da bidesh poshtuvan, jas nikade ne te navrediv lichno osven vo gorniot post ako ne se najde sebesi koga replicirav na viktora
Да не беа американците да ви го спасат гзот шиктарски ќе ве истребевме до еден и уште ќе бевте по селана со копачот у рука прости неандрталци. Одземајќи го фактот дека сте сите косовари а не албанци пошто од вас прости сељаци до албанец од Албанија има огромна разлика ќе го занемарам фактот дека си ги дупите сестрите и мајките кога браќата ви се во војна и дека тоа е причината зошто структурата на вашата фаца е изобличена. Ќе го занемарам фактот дека зубите ви се поголеми од курот на црнец исто како и што ќе го занемарам фактот дека генотипот ви е срање и ќе пробам да водам рационална дебата со животните како што си ти.
Daj sega ne se sili , vo 2001 takvite ko ti otidoa vo srbija i grchka pobegnaa MVR plakashe dobrovolci so deuche marke
Ja znam zhelbata na takvite ko ti koi na sekoja utakmica bilo kade ja izvikuvat > istrebuvanje na albancite no za zhalost na takvite kao ti toa mozhe samo da vi se vrati kao bumerang
komunistichkata politika dosta probashe da ne razdeli na albanci ,kosovari ,Albanci,gegi,toski no sorry toa beshe neuspeshno, kakva racionalna debata sakash da vodish koga si poln so omraza i navredi? ok rekov nema da padnam na tvoe nivo ovoj pat
Домашен пријател кој го знаевме многу одамна, беше срце човек и неговото име беше чичко Петре, погани клети гнаси како тебе го застрелаа од кола додека и купуваше ќебапчиња на тетка Марина, сестра му, за време на војната.Чичко Петре подлегна на раните после 5 дена.
Pak shto vrska imam jas so tia shto go ubile petko?
Zarem jas tebe treba da te obvinuvam za mojot komshija shto vo vreme na borbata zaedno so drugar mu vo oklinata na gevgelija bea kidnapirani i ubieni od policijata ?
pred nekolku godini nivnite tela bea pronajdeni vo jama
zekirja ostavi deca i mlada zhena , znam deka ne veruvash vo ova
Колата од која го пукале сложните како тебе албанци имала албанско знаме кое гордо се веело со пролеаната крв на чичко Петре кој невин загина ради нечии каприц, ради вашата сложност. Дали ти гомно едно грдо ќе го вратиш у живот племето да ти го ебам?Ќе го вратиш ли наказо една?
Уште ми се оправдуваш со муабет, да сложни сме. Биди сложен за да ја градиш земјата во која живееш и од која земаш леб а не за да ја рушиш. Ако не ти се свиѓаат македонците иди у Косово бе...Иди у Албанија. Што кур бараш тука.ova zemja e moja kolku i tvoja , jas nemam nishto protiv makedoncite, imam protiv haters tia govna shto se silat na net ,jadat govna ,a koga izleguvat nadvor ko pichki se
Кажи ми за кој кур бараш тука? Знам што бараш тука. Бараш територија. Тоа бараш. Не бараш сложност и братство.
Све што сакам е Американците да се тргнат од тука и да прекинат да мешаат прсти во нашата внатрешна политика. Ќе ве видам тогаш терористи дали на власт ќе идете или ќе се вратите во селата кај што сте ебеле овци.
Pak so chichko sam,? Amerokancite ja spasija Makedonija i konstantno i pomagaat na makedonija poseti ja stranicata na americhkata ambasada i ke se uverish vo toa
Jas bi posakal narodot vo Makedonija da e slozhen da izlezat site bez razlika na nacija na miren protest i da se kazhe STOP na korupcijata, da se bara da dokazhat site politichari potekloto na nivnoto bogatsvo ,
da se zatvarat tia shto go kradele narodot so godini,
ako ekonomskata situacija bi se podobruvala togash i ovija sranja shto ni se denes ne bi bile veruvaj,
Gledam deka ne sakash da prestamesh da pishuvash za incest pa reshiv da te podsetam na ova podole kade se vrshi incestot
Ја силувал неподвижната мајка
Маж од селото Ветуница, Kрива Паланка, е осомничен дека ја тепал и ја силувал сопствената 83-годишна мајка која била неподвижна, ноќта меѓу понеделникот и вторникот. Полицијата го уапсила Ѓ.С.(42) и против него поднела кривична пријава за обљуба врз немоќно лице. Истражен судија му одредил притвор од 30 дена.
Грозоморниот чин се случил во нивната семејна куќа во која синот и мајката живееле сами. Kритичната вечер тој се вратил дома пијан по што почнал да ја малтретира мајка си која била болна и неподвижна, а потоа ја истепал и ја силувал.
Притворен кумановецот што ја силувал мајка си
Истражен судија му одредил 30-дневен притвор на кумановецот Д.Ј.(32), осомничен дека ја претепал и ја силувал својата мајка В.Ј. (58) во неделата во нивната куќа во Куманово. Осомничениот бил приведен завчераутро, а полицијата вчера против него поднела кривична пријава за силување.Според полицијата, немилиот настан се случил завчера околу 23 часот кога Д.Ј. се вратил дома и веднаш почнал да ја тепа својата мајка, а потоа ја силувал. Наредното утро таа отишла во куќата на најблиските соседи да ги замоли да телефонираат во полиција, бидејќи таа немала телефон. Бидејќи ниту соседите немале телефон, таа самата отишла во полиција и го пријавила својот син. Соседите во кумановската населба Карпош, каде што осомничениот живее со родителите, беа изненадени и шокирани бидејќи тие го познаваат како тивок, мирен и многу повлечен човек. Тој подолго време живее само со мајка му, бидејќи татко му е на привремена работа во Црна Гора.
(С.А.Ј
До кочанската полиција во ист ден пристигнаа две пријави и тоа една за силување на малолетничка и друга за обид за обљуба на внук врз 75 годишна баба.
Во првиот случај 34 годишниот зет ја силувал 16 годишната балдска, односно сестра на неговата сопруга, а во вториот случај 18 годишен внук се обидел да ја силува сопствената баба.
Портпаролот на СВР-Штип, Снежана Санева денеска информира дека кочанчанецот Б.С. е пријавен дека извршил обљуба врз 16 годишното девојче, а настанот се случил пред шест дена во неговиот дом.
- Откако девојчето ги успалo двете деца, зетот го извршил блудното дејствие. На полицијата и признал дека обљубата ја извршил со цел да се одмазди на неговата сопруга за која се сомневал дека го изневерува со неговиот брат - појаснува Санева.
Б.С. е приведен и спроведен пред истражен судија во кочанскиот Основен суд.
Случајот со обидот од страна на 18 годишно момче да ја силува неговата баба бил неуспешен затоа што повиците за помош од старицата ги слушнал неговиот татко.
Полицијата го приведе и го предаде на истражен судија при Основниот суд во Кочани.
СИЛУВАЊЕ НАМЕСТО РОДИТЕЛСКА ЉУБОВ
Татко-монструм ја забременил 16-годишната ќерка
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=0B204C8DCBC2894C84C31916C6AEE54B
Снимки од секс со тетка
Снимки на кои внук имал секс со тетка е уцената на 38-годишен скопјанец М.Н., кој на ваков начин побарувал возило ауди 3 и 6 шлепери со техничка стока од 11 години постариот барт. Уцената вредна 72 илади евра завчера ја расветли МВР. Завчера околу 9 часот оштетениот стасал во државава, го донел аудито, а откако ја провериле снимката, завериле докумет на нотар за полномошно за воизлото. Потоа околу 13 часот уценувачот бил уапсен кај населбата Илинден. При апсењето полицијата кај уценувачот нашла пиштол, но и 21 це-де на кои бил снимен инцестот, а кој најверојатно подцна ќе ги употребел за нова уцена.
Тато не силуваше
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=89575D01F1F0284BAD5D03377D11E363
Син ја претепал, па ја силувал мајка си
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=28BDD44B4A9E1A469E84513663E350A4
Нека им е лесна земјата на бранителите. Се надевам дека нивната смрт не беше залудна.
не се согласувам баш тука, многу добро сите знаат зошто протестираат. тие највеќе знаат зошто протестираат. Тие протестираат против ситуацијата во која се наоѓаме а највеќе се одразува на младите.За жал, пола од децата што беа излезени, не знаеја зошто протестираат.
Нивната цел е да излезат мангупи, кршејќи семафори, јадејќи пендреци. Ама океј е, ги сфаќам, сите сме ги поминале тие ватрени години
ете такаКога славеа "душичките" за нивното знаме се што направија беше ок?Колку што памтам запалија знаме на државата во која живеат како крлежи на наш грб??Не се работи за ватрени години,се работи за револт...се преминаа границите.Поголеми хулигани од тие нема!И не ги окривувајте нашите деца,туку придружете се,треба масовност!Следниот протест нека биде контролиран,најавен протест,мирен и безбеден,ќе има масовност,никој нејќе да јаде ќотек...џабе е се ова овде напишано кога нема резултат на терен!
Не сакам да кажам, но изходов беше очекуван!
Железото се кова додека е жешко, по секоја логика требаше да се има спонтани протести веднаш по назначувањето на Џафери за министер!
Mora da te znam be brat,moj covek si sigurno a i taka mi zvucis.RESPECTУ право си, мора да се сложам со тебе. Македонците ја немаат таа навика да се собираат у огромни бројки и да направат работи од поголем размер. Македонците у принцип ти се многу покорен и мирољубив народ.
Кротки во карактерот. Немаат навики да тепаат баби у автобус, немаат навика да идат 10 на 1 и да му речат нешто у стилот а ки шкиптар, и ако им рече не, да го претепаат.
"Та чиен мачедоништен" да пцујат у автобуси немаат навика, да урлаат или да закачаат невини луѓе исто така немаат навика.
Немаат навика да закачаат девојчиња. Морам да признаам, дека и вие сеа сте мааалку по цивилизрани откако научивте дека у автобус можеш да седиш и не мораш да стоиш со уште 10000 Албанци позади у 9 или 19 и да урлаш ооој шофер, не возиш компиирр...имамо среча што смо у вреча.
Напредувате. Интелектуално и ментално. Кога ќе ми текне пред 7 години фаците од дижонска што дупеа овци и кучиња. Ехее, сеа одлични сте, за пофалба дури.
Ти текнуе порано, имаше фацки што дупеа мали деца на ридчено кај топланата после дижонска. Мали машки деца. Ако живееш натака сто посто ќе ти текне бе БАБУШ.
Истите фаци сеа ни се у влада. Тие што дупеа овци и пукаа со калаши у серава. Тие што дилаа кока у кафичине у чаирчанка. Што носеа курви од Бугарија и Унгарија и ги криеа у Скопје Север позади Каго кафичот. Тие фаци што у "Добра Средба" се пукаа и се колеа ко животни, тие се сеа нашите политичари и џандари. Цел живот живеам бе бабуш у топанско поле. Не ми кажувај што е бело што е црно, лажи ги алтернативните и влијателните што седат у Менада. Последно нешто што треба да го правиш е да ни кажуваш дали треба или не треба да протестираме. Не ми кажувај на мене барем.