не сум го направил тоа “исчезнување“, но еве видување зошто сум требал да го правам и јас.
во 99% случаи се дешава следново ако дечкото реши да и каже во лице дека е крај:
прво почнува со недоверба тоа што го слуша, го прашува 1000 пати зошто, што и како, па откако нема да се задоволи со тие одговори, ќе прејде во против напад и ќе почне да те колне до 35 колено, да те нарекува со сите можни погрдни имиња, па и по машкото его у стилу не ти се дига, или мал ти е, ..... и по овакви коментари целата желба да се однесуваш ко цивилизиран човек магично исчезнува. од овој момент работите може да се одвиваат во два правца. едната е таа да е со слаба самоконтрола, да потпадне на навредите и да и ја залепи една, две или три (среќа имам јака самоконтрола
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
). втората е да ја само отера у пицку материну, се заврти и си отиде со зборовите “ма што те ебам“.
како и да е, почитта никаде нема да ја има, и утре на улица сигурно нема ни здраво да си кажат, а ако се приметат на време некој ќе премине на другата страна од улицата. ова може да трае 10-15 год, е откако ќе поминат, може и да се случи да се поздрават, ама и тоа тешко.
е сега, после ова елаборирање, мисалм дека можеш да сватиш зошто машките знаат да се испонашаат така кретенски. е сега, некои тоа го знаат од искуство и знаејќи што ги чека ги снемува, а некои слушнале па од тие муабети одлучиле така да “бегаат“.
ова се случува ако имало некакви чуства, се грижи и сл. ако е нешто пролазно (ебеш-бегаш) тогаш и нема да има нешто од опишаново.