Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лошо 3-4 пати ја слусав ај ко демек да не ми е утнат впечатокот од прво слушање , ама незнам неочекував вакво нешто толку лошо :facepalm: . Бадијала праќаме моќен и квалитетен пејач ко Лозано кое нема ништо за да избие ко песна... Нит заразна мелодија ( Елена) нит добар моќен текст ( Калиопи). На што ли се надеваат на репутацијата на Есма?

Сега имам прашање до некој музичар, пејач или некој што повеќе се разбира во оваа област, дали во песната треба да биде запазен акцентот? Или ?

Од сета мизерија што ја иам слушнато низ годиниве ова е дефинитивно на врвот.

Оддамна сфатив дека евровизија не е репер за добра музика,затоа и не се замарам...Калиопи лани ми даде малку надеж искрено ми се допадна многу...оваа година не ни гледам :rolleyes:

Зошто не направеjа некоjа просечна песничка што ќе собереше колку толку поише лаjкови од дислаjкови на Youtube ?? Значи песната или jа сакаат или jа мразат а повеќето jа мразат. Сега на официjалното видео ќе имаме огромна црвена линиjа, што од наши што од Грци (странциве поише jа сакаат него ли ние пошо за нив ова е нешо ново како коа праисторискиот човек го открил оганот али за нас е utter shit).

знаев дека ќе биде лоша, ама не можев ни да претпоставам колку.
%„„@#$’%%“„%‘&&

Песната и спотот се надополнуваат во една совршена целина на мизерија.

Добра е пестната и спотот бре што се срамите.Песната си одличен белег на времето во кое живееме Империја:vozbud:

После 3тото преслушување сватив дека и да сакаш неможеш да направиш волку лоша песна со волку лош текст со волку лош кривогаштанско кичерајски спот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom