Таблети за слабеење

• Креатор на темата Креатор на темата BabyGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Имаат нус појави тахикардија или панични напади. Дехидрација е редовно што се дешава, мој совет е да ги оставиш додека они не те оставиле негде во болница.
Јас и онака имам уште 2 останато :D Пред некој ден евај стасав до продавница да си купам вода!

Веројатно. Утре ќе се мерам :D Се чуствувам по-лесно ама стануваат еден вид на опсесија..еве без нив сум 3 дена!
Совет не од мене од црнците гледај ги како изгледаат :icon_lol:.

Додека не го испотите газот и не намалите малку со храна ниедни таблети за слабеење нема да ви помогнат. Се е тоа маркетинг и перење мозок, а вие сте со помалце пари у џеб.
Кој е попаметен? Вие што ги купувате таблетите или тие шо продаваат ветер со години дека се слабее здраво со хемикалии?

Не ми е поентата да се набилдам! :D

Поентата и за слабеење е од искуства кажуваат таму за употреба што земале :icon_lol:.
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 12:35 ---
Максимално намалување на лебот, газирани сокови, торти слатки, колачи, прости шеќери. Одбирање на ден во неделата без јадење 24 саати само на вода. Вежбањето не ми е проблем, храната само и начинот на живот ги сменав, и фармерките на колкови ми стојат :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, а јас таа коска во моето тело ја немав сега излезе :icon_lol:.

комбинација на мрзливост и дебелина = посегнување кон алтернативни начини на слабеење како таблетиве шо врска си немаат ако не вежбаш/јадеш правилно

Ова е најлошиот можен начин што може да го избере една жена за да ослабне.

Последиците ќе ги видиш откако ќе се вратиш на стариот режим на исхрана.

Double-triple-quadra-pentaaaaaaa ќе биде после.

Оние што ги рекламираат на Топ Шоп ако е тоа вистина за неколку месеци човек од 100 кила жива мера тотално ќе исчезне.

Улави девојки и жени! Престанете да ги пиете тие отрови, договорете се со Стеф да ве вежба во некоја теретана.
Нека даваат пари за џабе па после ќе плачат иначе фала за подршката стварно ми значи :)

Нека даваат пари за џабе па после ќе плачат иначе фала за подршката стварно ми значи :)

Кога ги гледав рекламите за апчиња за алабеење, се прашував како таа фирма не пропаѓа, зарем навистиан има толку будали кои пијат такво нешто. И налетав ан една дискусија, каде една неупатена како мене кажуваше дека кај неа на работа од 20 жени, 15 пијат или пиеле нешто такво.:tapp:

По тоа што го имам прочитано до тебе, ти си многу упатен и може комотно да се соберат неколку девојки и наместо да даваат пари за апчиња, чии ефекти не се исти кај сите, а да не зборуваме за познатите и за непознатите несакани појави, да ти платат тебе: ем здраво, ем забавно, ем со познат ефект. :)

Јас мислам дека твоето време допрва доаѓа. (y)

Кога ги гледав рекламите за апчиња за алабеење, се прашував како таа фирма не пропаѓа, зарем навистиан има толку будали кои пијат такво нешто. И налетав ан една дискусија, каде една неупатена како мене кажуваше дека кај неа на работа од 20 жени, 15 пијат или пиеле нешто такво.:tapp:

По тоа што го имам прочитано до тебе, ти си многу упатен и може комотно да се соберат неколку девојки и наместо да даваат пари за апчиња, чии ефекти не се исти кај сите, а да не зборуваме за познатите и за непознатите несакани појави, да ти платат тебе: ем здраво, ем забавно, ем со познат ефект. :)

Јас мислам дека твоето време допрва доаѓа. (y)
Знаеш трчи лажи е работава,да соберат пари колку што е можно повеќе а сите тие продукти што се направени делуваат ако си на калориски дефицит.
Нема магично апче освен калориски дефицит.
Направив видео за тоа и дете ме праша исто дали има апче и јас искрено му реков дека користам али ефектот е скоро никаков.
Знаеш луѓето повеќе би дале нешто што не функционира за да не си го мрднат нивниот мрзлив гз и да си направат изговори за својата состојба од типот немам време а седат на фб дремат,немам пари а носат скапи саати и имаат пари за скапи телефони и кога ќе дојде некој да им рече дека постои начин без да се потиш да успееш а такво нема тоа за нив е вистината што они сакаат да ја слушнат.
И ако кај некого делува тоа е затоа што бил на дефицит или наравило плацебо.
Единствено нешто што функционира е DNP која е опасна материја и ја подига температурата на телото.
Но секој лек има своја негативна страна,имаше пријателка што земала вакви апчиња и после притисок,инсомнија и не знам какви глупости.
http://en.wikipedia.org/wiki/2,4-Dinitrophenol
После кога ќе ми речат дека правам глупости со видета само не знаат која е мојата цел а не ни сакам да знаат зашто уствари заради такви глупости јас успевам и им благодарам :)

Здравоо...планирам да ги земам капсулите Факторфит па сакам да знам дали ги има некој пробано дали имаат ефект...? Позз :*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom