- Член од
- 13 февруари 2013
- Мислења
- 264
- Поени од реакции
- 248
Ајде сеа пошо те изнервирав да те почастам со еден спојлерНе можеш да не реагираш зошто ти блешти црвено горе лево и ти одвлекува внимание и нервира.
у ПП пошо не е за пред сите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде сеа пошо те изнервирав да те почастам со еден спојлерНе можеш да не реагираш зошто ти блешти црвено горе лево и ти одвлекува внимание и нервира.
Ак имаш нешто да ми реплицираш, реплицири ми со длг пост а не со 2-3 збора и со баби и жаби.Зарем нема да ме удостоиш со одговор?
Ако само тие ти се ''фактите'' од кои може да се заклучи дека Џерард е подобар од Гигс, бидејќи многу врнеше денеска, би ти препорачал да одиш и да се удавиш во најблискиот вир што ќе го најдеш. Веднаш.
TUKA VO ASUTRALIA MINISTERO ZA SPORT I MANAGNEMT KAZA GERRARD BIL GOSPOD I LICEL NA ACEZNACI BIL BESMRTNIK DODEKA GIKS IMAL DEDO CRNEC I NE BIL MAKEDONEC HEHE POZZ OKЗарем нема да ме удостоиш со одговор?
Ако само тие ти се ''фактите'' од кои може да се заклучи дека Џерард е подобар од Гигс, бидејќи многу врнеше денеска, би ти препорачал да одиш и да се удавиш во најблискиот вир што ќе го најдеш. Веднаш.
Џерард>Гигс.
Моментално, академијата на Ливерпул>академијата на гејнајтед.
Џерард ти е роден губитник, ништо поише.
Абе човек дај кажи што има постигнато повеќе Џерард од Гигс индивидуално ајде...доста само инат ко магаре водиш. Ајде кажи што?Никаде не реков дека Гигс е лош играч. Споредувам и кажувам дека индивидуално Џерард како играч има постигнато повеќе од Гигс.
има ... повеќе освоени десети места во премиер лига, има личен рекорд во неучество во лига шампиони неколку години по ред има повеќе прашина во трофеј собата ... има повеќе порази и така натака ... Чим има повеќе тоа нели се рачуна како успех ?Абе човек дај кажи што има постигнато повеќе Џерард од Гигс индивидуално ајде...доста само инат ко магаре водиш. Ајде кажи што?
Ак имаш нешто да ми реплицираш, реплицири ми со длг пост а не со 2-3 збора и со баби и жаби.
За Џерард имам пишано у претходната тема на ПЛ, негде декември 2011. Најди и чити. Не планирам истото да ти го пишам.
Ц ц ц и ти ништо не знаеш, трофеите не се битни...треба да си лидер на екипата која не освојува ништо, уствари не погрешно се изразив екипата која е кандидат да освои се но после првите 3 натпревари викаат ќе се вратиме в година посилни...и така години по редима ... повеќе освоени десети места во премиер лига, има личен рекорд во неучество во лига шампиони неколку години по ред има повеќе прашина во трофеј собата ... има повеќе порази и така натака ... Чим има повеќе тоа нели се рачуна како успех ?