КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.547
- Поени од реакции
- 5.856
- Локација
- Haunted Hayride
- Веб-сајт
- misterijamk.blogspot.com
Можеби ќе звучи смешно за повеќето, но за мене ова е нешто најнормално. Во главно, собирам само лименки од енергетски пијалоци. Незнам ни јас како се одлучив за ова хоби, можеби затоа што сум зависник од енергетскиве пијалоци. Повеќето во колекцијата ми се од странство, кај нас нема некој голем избор, но ги имам и тие. Немам нешто претерано многу лименки, околу 35. Највеќе купени и донесени од Грција, Италија, Словенија, Бугарија, Франција........
Еве само некои кои ги имам:
- Monster - скоро сите можни донесени од странство
- Lamborghini - Морам да признаам дека највеќе кејф ми е за оваа лименка. Најскапа, и тоа доста поскапа од другите, башка 250ml. 5 евра од Италија.
- Mixxed Up - 3 вида донесени од Грција, ништо посебно.
- Booster - Го има во Македонија.
- Tiger
- NAS - Е за ова не ми текнува од каде го имам земено, мислам дека од Грција ми е донесен.
- Energi's - Од Синалко, го има во Македонија, ефтино.
- Pit Bull
- ROCKSTAR - Донесен од Грција. Исто и за овој ми се прави голем мерак, башка 500ml
- Mad Bat
- Royce Ice - Ми го пратија од Франција, произведен во Индија, 200ml. Подоцна татко ми го видел истиот во Македонија и ќе си гризнев од газот.
- Energia - Ептен лоши бои има, лилаково со жолто. Произведен во Австрија.
- Eagle
- Carrefour - Ова го земав од Сити Мол, го имам и од 1L и од 200ml.
- Chaotic - Интересна слика има, можете да прогуглате ако сакате. Донесен од Италија ако не се лажам
- NOS - Ништо посебно, мислам дека го нема кај нас.
- Red Bull
- Burn
- Горска мечка - Ок, знам дека е лејм, ама ај
- Dynamit - Најмала лименка.
И уште некои кои и не вредат нешто многу. Ако не ме мрзи деновиве ќе сликнам дел од колекцијата.
Има некои други што собираат лименки од енергетски пијалоци? Ако има, може размена да направиме некоја и разни договори.
Еве само некои кои ги имам:
- Monster - скоро сите можни донесени од странство
- Lamborghini - Морам да признаам дека највеќе кејф ми е за оваа лименка. Најскапа, и тоа доста поскапа од другите, башка 250ml. 5 евра од Италија.
- Mixxed Up - 3 вида донесени од Грција, ништо посебно.
- Booster - Го има во Македонија.
- Tiger
- NAS - Е за ова не ми текнува од каде го имам земено, мислам дека од Грција ми е донесен.
- Energi's - Од Синалко, го има во Македонија, ефтино.
- Pit Bull
- ROCKSTAR - Донесен од Грција. Исто и за овој ми се прави голем мерак, башка 500ml
- Mad Bat
- Royce Ice - Ми го пратија од Франција, произведен во Индија, 200ml. Подоцна татко ми го видел истиот во Македонија и ќе си гризнев од газот.
- Energia - Ептен лоши бои има, лилаково со жолто. Произведен во Австрија.
- Eagle
- Carrefour - Ова го земав од Сити Мол, го имам и од 1L и од 200ml.
- Chaotic - Интересна слика има, можете да прогуглате ако сакате. Донесен од Италија ако не се лажам
- NOS - Ништо посебно, мислам дека го нема кај нас.
- Red Bull
- Burn
- Горска мечка - Ок, знам дека е лејм, ама ај

- Dynamit - Најмала лименка.
И уште некои кои и не вредат нешто многу. Ако не ме мрзи деновиве ќе сликнам дел од колекцијата.

Има некои други што собираат лименки од енергетски пијалоци? Ако има, може размена да направиме некоја и разни договори.