Н
на мајка ти љубовникот
Гостин
Човечиња без песимизам, доволно е само да се појавиме во голем број!!!
Голем дел од старешините и војниците во Армијата на Република Македонија се организираат да го искажат својот протест против изборот на поранешниот командант на ОНА Талат Џафери за министер за одбрана, објави порталот Бриф.
Дури и генерали од Генералштабот на АРМ кои важат за многу блиски до ВМРО-ДПМНЕ не сакаат да го прифатат Џафери, познат како командант Форина за нивни надреден, наведува порталот.
Претходно и претседателот на партијата „Достоинство“, Стојанче Ангелов, изјави дека постои револт меѓу генералите и офицерите во Армијата кои размислуваат како да се однесуваат кон Џафери, кој не само што имал понизок ранг од нив, туку и дезертирал од АРМ за да се приклучи на ОНА.
„Достоинство“ денеска го повикаа Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, како врховен командант на вооружените сили, да преземе се што е во негова моќ во согласност со Уставот и законите и да го употреби целокупниот свој авторитет за да ја спречи, како што рече Стојанче Ангелов , оваа национална катастрофа со изборот на Талат Џафери за министер за одбрана.
Ta преку стојкоНајлошото што може да се случи е да не поврзат со опозицискиве партии.
Toa pod difolt mu doaga vo drzavava, oni brat na krvnicki ubieno dete na plostad go poistovetija so opozicija zasto deckoto pravda barase preku protesti, ne pa za ova ...Најлошото што може да се случи е да не поврзат со опозицискиве партии.
А ти си у позиција ?Најлошото што може да се случи е да не поврзат со опозицискиве партии.
царА ти си у позиција ?
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 00:02 ---
Админите на тие што го организираат не се кријатСамо каква легендарна саатница избрале за протестов
Ако не е под нечива директива организирано глава сечам. Ќе искочат малку луѓе пошто е во незгодно време и ќе речат ете на народот му е сеедно. Кој дава пари за рекламен матријал?
Не дека ме боли курац кој организира, секако ќе одам, али многумина кога нема ОФИЦИЈАЛЕН организатор гледаат со сомнежи и не се појавуваат.
Друже мене не ми е битно кој организира секако ќе излезам.Админите на тие што го организираат не се кријат
https://www.facebook.com/NieSmeMakedonci/info?ref=ts