Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Овие па овие па... ги бутнале и Шелви и Стерлинг во резервите ко засилување :facepalm:

На полувреме 0 - 0, мораше да водиме 3 шанси имаше Шлап сите 3 ги одбрани голманот нивни. Срамота е што ги надигруваме на средина на терен и воопшто на мечов а имаат играчи што скоро им се редовни во прв тим како Виздом, Шелви, Стерлинг па и Сусо. Јанужај е одличен со Пауел. Иначе овој Шлап според градбава тешко лев бек да игра. :D Има маса за шпиц и убаво гради простор па нека даде гол во второ.

Бидејќи ти ги пратиш резервиве, имам нешто заприметено и сум изненаден. Зошто Блекет нон стоп е на клупа. Го гледав на подготовките летото, штом Ферги го зема со сениорите би требало да е стартер за резервите и сигурно не е толку лош да не може да се избори првотимски статус во резервите.

Победа на резервите на Манчестер Јунајтед со гол во 93 та минута на Мајкл Форнасие... Срамота за Ливерпул со Сусо, Шелви, Стерлинг во прв тим и пак изгубија. :D

Ми се вртат онака мисли по глава и кожа ми се ежи..

Нани----Руни----Бејл
-----------РвП--------

Ми се вртат онака мисли по глава и кожа ми се ежи..

Нани----Руни----Бејл
-----------РвП--------

Веруј ми повеќе ќе се наежиш од сумата што ќе ја бара Леви за трансфер.

Им држам среќа на маливе изглеа ,пуштив во 90мин и оп гол падна ,мераци
--------------------------
75566_344202645686117_1500485032_n.jpg

:D:D:D

Ептен се попаливте на победата. Нормално е кога не ни играа најдобрите од ова сезона. :icon_lol:
Па и со играч помалку бевме.
Шелви, Сусо, Стерлинг, Висдом немаат играно многу во ова натпреварување и не се воиграни со овој тим.

Ептен се попаливте на победата. Нормално е кога не ни играа најдобрите од ова сезона. :icon_lol:
Па и со играч помалку бевме.
Шелви, Сусо, Стерлинг, Висдом немаат играно многу во ова натпреварување и не се воиграни со овој тим.
Штета што не се уиграни иначе ќе победевте... :(

Да бе, требаше и ние да ги ставиме Де Геа, Клеверли, Андерсон, Рафаел и Чичарито. Ама ни тие не се воиграни ќе изгубевме :(

Најдобрата школа после Ајакс и Барса го лапна во 90+3 :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom