Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

A лошите центаршутеви што ги испраќа дури и кога го има цело време на светот ли се како резултат на тоа дека го научија противниците ?

Тие лоши центаршутеви како што ти ги нарекуваш се заради тоа што нема доволно простор или заради лошо позиционирање на телото.

Се слагам, и тогаш кога ја опали позади гол наместо да нафрли против Фулам ли беше или некои такви беше зошто не му се остави простор.

Отворив група каде ние хејтерите можеме да хејтаме за делото и работата на Дени и каде како колектив би разменувале мислења и би воделе продуктивни дискусии за тоа колку дечкото не чини ( нема да има фанови каде би имало судир на мислења, и темата е пцуј колку можеш ) . Заинтересираните може да проверат на линкот подоле :) !!!!

Danny Welbeck Haters Group

Current squad ages when Ryan Giggs made his debut:cuc:

6607dd39-7fca-4d15-a983-e2ac2d9a7199

Отворив група каде ние хејтерите можеме да хејтаме за делото и работата на Дени и каде како колектив би разменувале мислења и би воделе продуктивни дискусии за тоа колку дечкото не чини ( нема да има фанови каде би имало судир на мислења, и темата е пцуј колку можеш ) . Заинтересираните може да проверат на линкот подоле :) !!!!

Danny Welbeck Haters Group
Добра идеа може да отворите таква тема во чек дис аут.:pos:

Рис Браун замина на позајмица во Ипсвич.
This is a big challenge for me and I’m excited to be signing for Ipswich, it’s a big club with great facilities and I’m looking forward to meeting all the lads and getting started.

Глејте како падна РвП во дупката кај камерите :pos:

raf1rrfa.gif

И гледајќи ја оваа слика подоле се прашуваш дали во Арсенал воопшто имаат теретана или чуле за физичко зајакнување. Не ме чуди по ова зошто имаат толку многу повреди.

BDzl2rmCAAAylvX.jpg:large

Е добро де, прошлата сезона и кај Јунајтед имаше доста повреди, па беа како последица на невежбањето во теретана?

Кај нас само една сезона беше тоа, кај нив трае 10 сезони, откако почнаа да работат со млади фудбалери. И кај кои беа најчестите проблеми лани, кај новајлиите во клубот што не беа навикнати среда/недела и помладите. Рафаел што не се повредува сеа, Клеверли што не се повредува? Зајакнаа физички глеј го Рафаел како тенк е, Бејл на грб го качи и си го носеше цела утакмица.

Во наредниот пост Ilumious суптилно ке не потсети дека шевовите на долната облека на Армани која ја носи роналдо се изработени со цик-цак техника која не е правилна туку требало да биде со дупли штеп :D

Поздрав хејтери!

--- надополнето: 25 февруари 2013 во 19:17 ---
BD9_OB8CMAA3GIG.jpg:large

Џефри Шлап игра за нас, дали ова значи дека е наш играч и конечно после 3 недели сме го купиле. :D Мислам дека не смее да игра играч што е на проба на меч од У21 Премиер Лига, можат да играат само на пријателски така да, честито. :)

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=192773&part=sports

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom