IP пронаоѓање на други компјутери

• Креатор на темата Креатор на темата khz777
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зошто, мене точно ме пронајде :) :)
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 16:41 ---

Дете ли е ? Мислам кој го користи тој компјутер шо сакаш да го најдеш ипот ?
Не е дете , возрасен е :D

Ама работата е што не прифаќа така ја му пратив таква страна кај што открива податоци , ИП и такви чуда не е типот до толку идиот :D :icon_mrgr:

Ама работата е што не прифаќа така ја му пратив таква страна кај што открива податоци , ИП и такви чуда не е типот до толку идиот :D :icon_mrgr:
Машала, машала, некој паметњакович :)

Само ИП од рутерот ќе добиеш, неможе ИП од компјутер во мрежата да добиеш, а и да добиеш џабе ти е, нема да поминеш преку рутерот никако.

Само ИП од рутерот ќе добиеш, неможе ИП од компјутер во мрежата да добиеш, а и да добиеш џабе ти е, нема да поминеш преку рутерот никако.
А чивча нона рутер

И пак тешко да го лоцираш ако на пример користи нет на Оне.
Мене ме покажува во Скопје 100+ километри сум од таму. :)

Не ми е јасно шо мислиш дека ќе напраиш со ајпито коа ќе му го дознаеш.

http://whatstheirip.com/
Внеси си го твојот email.Линкот кој ке го добиеш пушти му го на оној на кој му бараш ип на фејсбук или преку email или слично.Кога ќе кликне на линкот, на email ќе ти стигне ip-то :свиркам:
(само внимавај, мора да бидеш на gmail)

Не ми е јасно шо мислиш дека ќе напраиш со ајпито коа ќе му го дознаеш.
Ама неможе на секој да му е јасно ,нема светот да е интересен ако на сите им е се јасно :D

Ама неможе на секој да му е јасно ,нема светот да е интересен ако на сите им е се јасно :D
Епа for the sake of интересен да остане светот, нека не ти е јасно како да најдеш IP адреса.
Спаси го светот.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Епа for the sake of интересен да остане светот, нека не ти е јасно како да најдеш IP адреса.
Спаси го светот.
Темата е отворена за ако знаеш да помогнеш , а не да ме прашуваш мене што ќе ми е тоа е моја работа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom