Не е дете , возрасен еНезнам зошто, мене точно ме пронајде![]()
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 16:41 ---
Дете ли е ? Мислам кој го користи тој компјутер шо сакаш да го најдеш ипот ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е дете , возрасен еНезнам зошто, мене точно ме пронајде![]()
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 16:41 ---
Дете ли е ? Мислам кој го користи тој компјутер шо сакаш да го најдеш ипот ?
Користи фејзбук ? Најискрено имам еден вака заебаноНе е дете , возрасен е![]()
користиКористи фејзбук ? Најискрено имам еден вака заебано![]()
Направи лажен профил, побарај му да ти ја даде ип адресата демек за нешто помош ти треба бла бла прави му се пријател и после тоа лоцирај гокористи
Машала, машала, некој паметњаковичАма работата е што не прифаќа така ја му пратив таква страна кај што открива податоци , ИП и такви чуда не е типот до толку идиот![]()
![]()
А чивча нона рутерСамо ИП од рутерот ќе добиеш, неможе ИП од компјутер во мрежата да добиеш, а и да добиеш џабе ти е, нема да поминеш преку рутерот никако.
мене ми вика карпош и на карта покажуе под кале. а, ја у дром...
Ама неможе на секој да му е јасно ,нема светот да е интересен ако на сите им е се јасноНе ми е јасно шо мислиш дека ќе напраиш со ајпито коа ќе му го дознаеш.
Епа for the sake of интересен да остане светот, нека не ти е јасно како да најдеш IP адреса.Ама неможе на секој да му е јасно ,нема светот да е интересен ако на сите им е се јасно![]()
Темата е отворена за ако знаеш да помогнеш , а не да ме прашуваш мене што ќе ми е тоа е моја работаЕпа for the sake of интересен да остане светот, нека не ти е јасно како да најдеш IP адреса.
Спаси го светот.