Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Излгеда ко оние од Битпазар што се по 200ден![]()
Се гледа дека е кожа.. 

Тешко е тој шут да се погоди.. ако ја подфати убаво сигурно е гол.. ако ја промаши ко што напрај он се виде кај ќе идеOна на Нани што му се врати на волеј од статива мислев дека ке биде гол 100%

Верувам дека утре ќе одиме барем на +14 и ќе влеземе во дуелот со Норич и Реал со полна самодоверба. Можеби во ова што беше заменет РвП на полувреме има нешто добро, доколку останеше во второ полувреме имаше големи шанси да настрада и да заработи потешка повреда. Со Норич не смее да биде ни на клупа нека одмара до мечот со Реал. Истото важи и за Рафа, Рио, Видиќ, Евра, Џонс, Керик, Кагава, Руни и Велбек. За следниот меч со Норич доволен е фактот што играме на ОТ па можеме и со "втор" тим да победиме. Нека брани и Андерс конечно, во одбрана со Тони, Крис, Еванс и Битнер а нека играат во средина Андо и Клевз со Јанг, Нани, Чичарито и Гигс. Убаво е да си ја продолжиме низава и да си продолжиме со победи.
Замислете каков поклон ќе биде поминување понатаму во ЛШ.....Manchester...... CITY!![]()
Да го имам![]()

Ахахахахахаха тоа не го приметив..Manchester...... CITY!![]()