Сталкерот
Резидентен космонаут
- Член од
- 5 јуни 2012
- Мислења
- 5.762
- Поени од реакции
- 7.594
Само дискотеки или и друг релативно тесен затворен простор?Мислиш дека еден обичен муабет со психолог би ми помогнал ?

Само дискотеки или и друг релативно тесен затворен простор?Мислиш дека еден обичен муабет со психолог би ми помогнал ?
Доста веројатно, тука ние може само да ти кажеме да си носиш боца со кислород кога идеш у диско, или да мавнеш 7-8 текили, шатеви, јегери на екс...Мислиш дека еден обичен муабет со психолог би ми помогнал ?
Па места кои што се затворени и во кои што има многу гужва и гласна музикаСамо дискотеки или и друг релативно тесен затворен простор?![]()
Ништо страшно, ќе се навикнеш со време.Па места кои што се затворени и во кои што има многу гужва и гласна музика
Социофобија и напад на паника.Дали на некој му се има случено да губи воздух во затворен простор како на пример во дискотека кога има гужва ? мене многу често ми се случува и незнам за што станува збор па некој ако има вакво искуство нека пише
Фала ти за советот,проблемот мој е што незнам од каде потекнува едноставно ми се случува и незнам како да го совладам до сега немам отидено на психолог ама по се изгледа ќе морам да одам па да видам дали ќе ми помогне,незнам и баш дали ова би го нарекол социофобија ради тоа што јас немам никаков проблем кога сум со повеќе луге околу мене,проблемот е кога сум во затворен простор со многу луѓе и гласна музика тогаш почнувам да се гушамСоциофобија и напад на паника.
Можеш и сам да си помогнеш, само најди од каде потекнува проблемот и зошто. Разговорот со стручно лице можеби ќе ти помогне полесно да го најдеш патот, но ти ќе мораш сам да го изодиш.
Клаустрофобија?Фала ти за советот,проблемот мој е што незнам од каде потекнува едноставно ми се случува и незнам како да го совладам до сега немам отидено на психолог ама по се изгледа ќе морам да одам па да видам дали ќе ми помогне,незнам и баш дали ова би го нарекол социофобија ради тоа што јас немам никаков проблем кога сум со повеќе луге околу мене,проблемот е кога сум во затворен простор со многу луѓе и гласна музика тогаш почнувам да се гушам
Појма немам ни дали е клаустрофобија мене ми се случува само во затворен простор со многу луѓе или еве поточно да кажам најчесто во дискотека,нема нешто што ме плаши кога сум во таа гужва во затворен простор едноставно некако ми доаѓа и ако не реагирам односно ако не излезам надвор на воздух мислам дека ќе умрам на лице место...страшно чувство не ми посакувам на никој да го искуси тоа...Клаустрофобија?
Имаш време да дознаеш од каде е. Јас си трпам веќе 5 години (што не значи дека ќе биде случај и со тебе), порано не можев ни од дома да излезам, сега си одам секаде, се дружам, без разлика што постојано имам чувство дека ќе се онесвестам.
Јасно, добиваш напад на паника.Појма немам ни дали е клаустрофобија мене ми се случува само во затворен простор со многу луѓе или еве поточно да кажам најчесто во дискотека,нема нешто што ме плаши кога сум во таа гужва во затворен простор едноставно некако ми доаѓа и ако не реагирам односно ако не излезам надвор на воздух мислам дека ќе умрам на лице место...страшно чувство не ми посакувам на никој да го искуси тоа...
Послушај го чичко ПинкФројд и иди си на време, не чекај да ти се подобри или влоши.Појма немам ни дали е клаустрофобија мене ми се случува само во затворен простор со многу луѓе или еве поточно да кажам најчесто во дискотека,нема нешто што ме плаши кога сум во таа гужва во затворен простор едноставно некако ми доаѓа и ако не реагирам односно ако не излезам надвор на воздух мислам дека ќе умрам на лице место...страшно чувство не ми посакувам на никој да го искуси тоа...
Доколку се земаат заедно, аспиринот може да го намали ефектот на енапот, додека кај постари пациенти можно е оваа комбинација да ја влоши функцијата на бубрезите.Да те прашам, енап за притисок и кардиопирин (за заштита на срцето) ако се пијат заедно да не си прават нешто лошо?
Да тркниш и да си ја сватиш работава озбилно!Фала, најверојатно е внатрешно запушување бидејки каналот ми е чист, не ме боли, ниту ми зуе единствено намален слух за едно 50-60%. Ке тркнам до лекарот.
изгледа со ушната маст ти се има затнато. многу често и на сестра ми и се затнува само десното уво, а не чувствува никакви болки. ама мора да појдеш до болница за да ти го исчистат.....ништо страшноЛевото уво ми е малку затнато веке неколку дена, пробав со обичните методи на миење на внатрешноста (топла вода, алкохол и оцет) не помогна дали некој знае нешто или да тркнам на лекар?
Немам болки само ослабнет слух на едната страна.
И да знаеш дека ќе одам,фала за советПослушај го чичко ПинкФројд и иди си на време, не чекај да ти се подобри или влоши.
И немој да прифаќаш да пиеш од тоа аповите! Никогаш!И да знаеш дека ќе одам,фала за совет![]()