Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Тие па уште помалце...

So frizurce , taman , ima salam estetika ...a za nurkanje moze da te odvede dlaboko dlaboko , samo ako znajs da plivas inaku ic ne se vpustaj , da ne padnes na dnoto.Мммммљац
Вуњаста си? Или саглам тасма?
За грицкање, дал влакненца со премаз од недобришана урина и/или урда има или тасна, како симит погаша, отворена, розевка за нуркање?
Перница користиш? Оти праша некој вчера дали со перница мастурбирате, па....
Оти му се рече со чекан и шајки![]()
Пливам како делфин. Нуркам како делфин. Немај гајле.So frizurce , taman , ima salam estetika ...a za nurkanje moze da te odvede dlaboko dlaboko , samo ako znajs da plivas inaku ic ne se vpustaj , da ne padnes na dnoto.
A za pernicata ne go znam toj metod![]()
Затоа прашувам, за перницата.Еве дечково со перницата нека ни каже и јас вчера прочитав како иде таа цела постапка?
Па да пробаме со јорган, јамболија и така натаму![]()
Пливам како делфин. Нуркам како делфин. Немај гајлe.
Se to uboo, samo pazi da ne ti izleze nekoja ajkula od vnatre.
A be ti nemas , ama jas si imam so delfinite....ne mi se dostojni , jas vaka burna dzencka , ne go biva so delfin ...samo nekoe kuce , nekoj morski pes , da r'ze.....Неам гаље Гато, Гато, ја од ајкули.
Туку, перницата?
Јас гризам ко морски пас, а нуркам ко делфин и штрцам ко кит, од плаветните.A be ti nemas , ama jas si imam so delfinite....ne mi se dostojni , jas vaka burna dzencka , ne go biva so delfin ...samo nekoe kuce , nekoj morski pes , da r'ze.....
Sto pernicata?
И да се подмочаш де, проблем ли е. Луѓе си пијат и своја и туѓа.i baaaaa
a be ti ko instant kafe , od onie 3 vo 1, si bil...ne majka , pak ne me kandisa , em tie ne drzat .....
Ne sum podgotvena jas za takvi vozvisenija...mi e strav da ne se podmocnam, ne za drugo
Aaaa toa mora da se proba , ama isklucivo so Dormeo pernica.
Па не сите размислуваат така но поголемиот дел може да се речеи јас размислувам така е не баш дека ќе ме искористите но некако ко навреда го земам тоа си мислам дека си играте мајтап со мене но како и да е.
Најверојатно тоа е така поради неколку работи: Сме искомплексирани и крајно разочарани од самите себе си (ова сум јас
), живееме во некој наш чуден свет кои ни ние не го разбираме, премногу сме поштени, самобендисани, сакаме да ве тестираме дали после првата корпа повторно ќе бидете со нас, се правиме важни пред другите па и пред вас дека не сме лесни а од внатре живи се јадеме зошто сме ве одбиле, сакаме да не молите (ова најчесто) итн.
Со еден збор ова се вика малограѓанштина.
Ne , ne , dzabe ko od prva ne me kandisa ... sega kaso eИ да се подмочаш де, проблем ли е. Луѓе си пијат и своја и туѓа.
Лепа села лепо горе си го глеала? У тунелот. Ко Клакер. Реско, со жестина, вкус на нешо недоодредено. Ко кока кола.
Ти имаш претстава со перницава што да се прави?Затоа прашувам, за перницата.
Јорган не знам.
А јамболија не пипај за тоа. еве Luki Junior нека ти каже што се праи со и под јамболија.
Па, не те кандисував.Ne , ne , dzabe ko od prva ne me kandisa ... sega kaso e
Неам појма.Ти имаш претстава со перницава што да се прави?
И од кај му текна на дечкото перницава![]()
Еве го малиот со изменети прашања, може ќе сака да ни објасни како со перница?Неам појма.
Кизнај шо замишљал малиот.
Ај ве молам девојки одговорете ми на следниве две прашања
најомилен метод на мастурбирање
просечно време потребно да постигнете оргазам