Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
64698_514948148548488_1784333572_n.jpg

После еден натпревар сите се трансформираа :pos:

Доколку на некој му фалеа традиционалните шпекулации, тука сум ја :)
Милан се интересира за талентираниот 19-годишен дефанзивец од Парагвај, Матијас Перез - http://martina22acm.wordpress.com/2013/02/21/nacionals-defender-matias-perez-on-milan-radar/
Се што успеав да најдам за него го пишува таму, само не сум сиг дали има и ЕУ пасош.. гледам дека по порталиве и разни форуми го фалат, но за жал нема никаде видео на нетов..

овој од стеауа што сакаме да го земеме Чичереш или како и да е денес гол и асистенција... :D

Еве и од мене како фан на Милан честитки за победата над Барса. Него зошто не играше Балотели,оти немаше право на настап или нешто друго?

Еве и од мене како фан на Милан честитки за победата над Барса. Него зошто не играше Балотели,оти немаше право на настап или нешто друго?
Играше за Сити есента.

Играше за Сити претходно.

Mногу е ретардиран овој Џејми, и не ми се верува дека уште работи во телевизија како што е Скај Спортс ...

Златни времиња кога Пеп на овие им го пушташе Гладијатор пред утакмица.
Сношти овој Роауаруруа можда Титаник им го пуштил.

Мене уште ми е станат од победата навака. Следни се комшиките на ред, а со ваква еуфорија и Ранокија тазе повреден, а Исус-от со жолти, ќе ги силуваме.

Да идемо со интерашите заедно на дербито ако не... Они послаби се од Пескара моментално :icon_lol:
ovoj pat mozi i jas da ve druzam ako ne vi smeta nekoj so ne go znaete dovolno :D i normalno ako sobirankava bide u sk :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom