Divider
Seraphim
Хмммм
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го следам Стојанче на ФБ, само утре ќе нема протести, туку нешто ќе се договара внатре во Достоинство. На протест ќе излезам 140%, а за договорот во Достоинство не сум сигурен, али можно е да се деси...
На 100 годишнината од Букурешкиот договор, на 100 годишнината од поделбата на Македонија, на 100 годишнината од окупацијата на Македонија да го започнеме процесот на семакедонско помирување и обединување. Да се собереме и да започнеме, бидејки патот долг 1000 милји започнува со само еден, единствен чекор. Дојдете за заедно да го направиме тој чекор.
Еве го целото известување, патем ширете ја веста каде што можете, јас ја ставив и на spread the truth на Фб затоа што сеуште ја модерирам таа страна, и плус ширам на други форуми и ФБ.
Вие кога ширите шовинизам за "етничка албанија" тој бил добар и позитивен, а ние еднаш ако бекнеме одма рипаш!Се е ОК со ова сега?
Нема да се отвараат теми за шовинизмот на стојанче????
Или пак легално е сега??? за татковината кога се работи, шовинизмот е легализиран??
Вие кога ширите шовинизам за "етничка албанија" тој бил добар и позитивен, а ние еднаш ако бекнеме одма рипаш!
Koi dvojni arsini be Puno?Мене лично ми е сеедно, знам дека сите си имаат маски и знам дека патриотизмот не постои/ело......
но се чудам со вас.....
А и мразам двојни аршини...
Иако темава од „Смилковско“ полека станува нешто друго...
И уште еднаш, ве молам да не влегувате во бесцелни дискусии со провокаторите во темава. Што има човек да се објаснува со некој што оправдува убиство на 5 невини, ненаоружани луѓе во име на некаков е**н џихад....баталете ги...
Види, бракот со Бранко е промашај опасен, ама вакви организации и работнички синдикати јас мислам дека мора политички да учествуваат. Во ситуација да имаше претставници од нив во собрание во доволен број, немаше да имаме УЧК-министер за одбрана....Достоинство треба префикс НЕ да си стават на паритјата. Има во неа чесни лица, но се додека се со Бранко, толку и од нив.
Види, бракот со Бранко е промашај опасен, ама вакви организации и работнички синдикати јас мислам дека мора политички да учествуваат. Во ситуација да имаше претставници од нив во собрание во доволен број, немаше да имаме УЧК-министер за одбрана....
Koi dvojni arsini be Puno?
Двоеш аршин е да урлаш смрт за каури на протести за апсење на убијци од една страна, додека од друга страна кенкаш како ние не сме чинеле кога се бунтуваме против тој ваш шовинизам.
А за болдот: "па нели цивили убиваа цивили" им е муабетот.
Имаме став.Па нели вие бевте цивилизираната страна, мислам многу е чудно вие со шовинизам да се занимавате?
Кој урлаше смрт на каури?? Сите албанци урлаа? Или никој?
И што ме интересира мене некој ако во протести урлал, како е можно тој да ме претставува мене, тоа што вие сакате така друг е муабетот.......
знаеме како и од каде потекнува фразата СМРТ ЗА .............
ова не го измислија албанците...
Глупости......
Не знам дали себеси сакате да се мамите или сакате што повеќе други македонци да труете.....
Јас искрено не знам што сакате? Имате став воопшто?? може да знам?
??????
Ти се прочита или ти се спиеше па заблада?