Таблети за слабеење

• Креатор на темата Креатор на темата BabyGirL
  • Време на започнување Време на започнување
:D Секој ден по 50 склека правам и пак ништо :facepalm:Ама тоа у семејството ни е, сите имаме слаби метаболизми!Да испијам литар вода(а секој ден пијам оклу 12 л) ќе качам 5кг! :place:
Знаеш дека се умира од многу вода така?

Кардио+склекови слабеење
Само склекови здебелување :)

Me interesira dali nekogas ste koristele tableti za slabeenje i dali vi pomognale?
Sum koristela razni tableti za slabeenje pred nekolku godini, ama se odkazav.Nikogas ne veruvajte na ona sto pisuva za niv.....ne e tocno!
--- надополнето: 27 јули 2012 во 16:45 ---
Знаеш дека се умира од многу вода така?
Heheheh, pogresno mislenje deka se zdebeluva od voda...........vodata e procistuvac na organizmot
--- надополнето: 27 јули 2012 во 16:46 ---
Кардио+склекови слабеење
Само склекови здебелување :)
Ne se zdebeluva od sklekovi :)

Sum koristela razni tableti za slabeenje pred nekolku godini, ama se odkazav.Nikogas ne veruvajte na ona sto pisuva za niv.....ne e tocno!
--- надополнето: 27 јули 2012 во 16:45 ---

Heheheh, pogresno mislenje deka se zdebeluva od voda...........vodata e procistuvac na organizmot
--- надополнето: 27 јули 2012 во 16:46 ---

Ne se zdebeluva od sklekovi :)
Тоа е добро здебелување мускулна маса + салце малце.Али топење на салце е малку потешко.

ЕХехехехе, не реков здебелува, читај малце повнимателно. -.-
Реков се умира. Гуглај, ќе видиш.

Тоа е добро здебелување мускулна маса + салце малце.Али топење на салце е малку потешко.
Tocno, najteshko se topi salceto :)
--- надополнето: 27 јули 2012 во 19:25 ---
Се умира ако испиеш за кратко време многу.
hehehhehe, pa nemozes da piesh voda na sila......samo ako si zeden....a ako si zeden, znaci na organizmot mu e potrebna

Tocno, najteshko se topi salceto :)
Најтешко се топи последното сало.Кај жените кај нозете и бутовите кај мажите кај долниот дел од грбот и стомакот.Тоа е заради преживувачки причини.Ниедни таблети нема да го направат тоа дејство само калориски дефицит и правилна исхрана.6 месеци ми требаше да ослабнам 10 кила и сеуште неможам стомакот да го исчистам без разлика што да правам.Мора или да зголемам интензитет или да имам ептен низок внес на калории.

Најтешко се топи последното сало.Кај жените кај нозете и бутовите кај мажите кај долниот дел од грбот и стомакот.Тоа е заради преживувачки причини.Ниедни таблети нема да го направат тоа дејство само калориски дефицит и правилна исхрана.6 месеци ми требаше да ослабнам 10 кила и сеуште неможам стомакот да го исчистам без разлика што да правам.Мора или да зголемам интензитет или да имам ептен низок внес на калории.
Ma i kaj zenite e najgolem problem so saloto na stomakot.......ama tamu najteshko se simnuva

jas vekje 18 dena gi pijam slim line apcinjata, i nemam nikakov rezultat samo 2kg pomalce a toa e premnogu mal rezultat, sovet ke ve molam ...koj gi piel i koj znae ...?

jas vekje 18 dena gi pijam slim line apcinjata, i nemam nikakov rezultat samo 2kg pomalce a toa e premnogu mal rezultat, sovet ke ve molam ...koj gi piel i koj znae ...?
Имаат нус појави тахикардија или панични напади. Дехидрација е редовно што се дешава, мој совет е да ги оставиш додека они не те оставиле негде во болница.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom