Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
what's wrong?
Јас кажав дека на мене повеќе ми се допаѓа кога работам со андроит, а за камерата можеби е подобра не сум ги земал двата телефони и да ги споредувам.Нешто грешка да не си, 5ката има подобра камера, докажано на многу тестови и ривјуа (вклучувајќи го и најверодостојниот - GSMArena).
И како можеш да кажеш дека Андроидот е подобар, исто како да споредуваш јаболки и круши?!?!?
Јас кажав дека на мене повеќе ми се допаѓа кога работам со андроит, а за камерата можеби е подобра не сум ги земал двата телефони и да ги споредувам.
Абе тој вика можеби, а не дека стварно е така.Епа како викаш дека е подобра ако си немал контакт со 5-ката? На основа на рекла-казала? Форум е, читаат луѓе и ќе помислат дека имаш искуство и со двата телефона, а ти појма немаш
Абе тој вика можеби, а не дека стварно е така.
Користам Галакси С3, а брат ми има Ајфон 5, и можам да кажам дека на мене подобро ми лега галаксито- поголем екран, андроид, подобра камера и ред други работи.
Не си ме разбрал бате... Јас имам Галакси С3 а брат ми има Ајфон 5, е сега јас сум сликал и со едниот и со другиот телефон, но не сум земал како на некои споредби што има да ги земам двата телефони и да ја споредувам каде е подобра камерата.Епа како викаш дека е подобра ако си немал контакт со 5-ката? На основа на рекла-казала? Форум е, читаат луѓе и ќе помислат дека имаш искуство и со двата телефона, а ти појма немаш
Не си ме разбрал бате... Јас имам Галакси С3 а брат ми има Ајфон 5, е сега јас сум сликал и со едниот и со другиот телефон, но не сум земал како на некои споредби што има да ги земам двата телефони и да ја споредувам каде е подобра камерата.
Извини друг пат ке внимавам на правописот те молам немој да се лутишандроиТ !!! ФТВ !!! Јаоооооо
Извини друг пат ке внимавам на правописот те молам немој да се лутиш![]()
AMA ANDROIT NEMOZE SO IOS NA EPL OPERATIVNIOT ZATOA TE MOLAM KUTISI I PLS DOSTA IPHON RULZZZZZZZZZZZZZZZНад твојот коментар има уште 3-ца кои имаат така пишано , не си единствен![]()