Samsung Galaxy S III или iPhone 5?

• Креатор на темата Креатор на темата Prilep4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
AJFON E BOLE DECKI SOVIE I TOCKA. TIE SO SAKAAT ANDROIT NEMA SI KORISTAT ZA MENE AJFON I SAMO AJFON ZASEKOGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS! <333333 IPHONE

keep-calm-and-iphone-rulz.png

Се зезам.

Според мене андроид оперативниот систем е секогаш на прво место, посебно во комбинација со HTC SENSE тоа е врвот :). Но и iphone си има свои убавини но сега засега андроид е мојот избор т.е HTC :)

Нешто грешка да не си, 5ката има подобра камера, докажано на многу тестови и ривјуа (вклучувајќи го и најверодостојниот - GSMArena).

И како можеш да кажеш дека Андроидот е подобар, исто како да споредуваш јаболки и круши?!?!?
Јас кажав дека на мене повеќе ми се допаѓа кога работам со андроит, а за камерата можеби е подобра не сум ги земал двата телефони и да ги споредувам.

Јас кажав дека на мене повеќе ми се допаѓа кога работам со андроит, а за камерата можеби е подобра не сум ги земал двата телефони и да ги споредувам.

Епа како викаш дека е подобра ако си немал контакт со 5-ката? На основа на рекла-казала? Форум е, читаат луѓе и ќе помислат дека имаш искуство и со двата телефона, а ти појма немаш

Епа како викаш дека е подобра ако си немал контакт со 5-ката? На основа на рекла-казала? Форум е, читаат луѓе и ќе помислат дека имаш искуство и со двата телефона, а ти појма немаш
Абе тој вика можеби, а не дека стварно е така.

Не си ме разбрал бате... Јас имам Галакси С3 а брат ми има Ајфон 5, е сега јас сум сликал и со едниот и со другиот телефон, но не сум земал како на некои споредби што има да ги земам двата телефони и да ја споредувам каде е подобра камерата.

Општо е јасно дека камерата кај iPhone 5 е одлична, ама и таа на SGS3 не е за потценување воопшто. И двата имаат многу солидна камера. Note II исто така, како и Lumia 920 која особено има фантастично видео. Според мене тоа се телефоните со добра камера.

Не си ме разбрал бате... Јас имам Галакси С3 а брат ми има Ајфон 5, е сега јас сум сликал и со едниот и со другиот телефон, но не сум земал како на некои споредби што има да ги земам двата телефони и да ја споредувам каде е подобра камерата.

Се убаво, ама ти убаво си кажа дека на Самсунгот е подобра нели? Чим употребуваш ПО веќе правиш компарација

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom