Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Сс опроштење спрема фанови на Интер, ама не знае Интер накуде тера... Ако игра дома Милан, може да се пушти едно лисче до 100Е ...
Јас од 500, ама денари, не играм со поќе од 500 в кладилница :)

Како мислиш дома ? На "гости" ќе игра против интер,нели делумно на гости пак на Сан Сиро ќе се игра.

Инаку во врска со кладилнициве завчера интер беа фаворити за 1 2.40 а сега е обратно милан е фаворит со 2.35 за 2 мислам.

Хахха, видиш, не ми текна дека е ист стадион... ц ц ц ... Кретен.
Поише навивачи на Милан, ако се игра "дома"..

За 5 кола се смени се сите што беа пред нас почнаа да паѓаат во формата.
За наредни 10 кола не се знае што ќе биде ништо не зависи од дербито.
Да не се правеа тие киксови реми со боси екипи како Палермо, Парма, Каљари кои губат како магариња од послаби екипи, делење по 3 бода на Атланта, Рома, Удинезе, Лацио и Сампдорија сега ќе си бевме 2 место.

Додека ја пронајдоа формацијата и кој да игра лев бек помина пола сезона. Среќа што Антонини се повреди инаку Констант до сега ќе беше вратен во Џенова. :D
Во среда 0-0, а таму на реваншот идеме со автобусот :pos:
Абијати​
Абате-Де Шиљо-Јепес-Бонера-Мекес-Запата-Анте-Констант​
Монтоливо​
Ел Шарави​
па нека дадат гол :pos:

И па трескајте се од земја дека немаме шанси за 3то место....
Абе за шанси имаме,ама си знаеме ние ова време минатата сезона си ја решававме судбината и Мексес во 3 утакмици и еба мамата на цела сезона на секое поле.

Против барса не ни сакам ни очекувам чуда да прави,ама против интер и лацио мора да изигра најдобро што знае,не смее да се изгуби,па уште ако се победи една тоа е чекор напред.

Денес од 15:00 Ол Бојс - Милан У19 виареџио куп. Иначе ова е осминафинале. Ако тепаме оваа мислам дека ќе играме со победникот од Јувентус - Јуве Стабиа.

Berlusconi: "Muntari and Flamini will man-mark Messi. :pos:
Probable line-up (4-3-3): Abbiati; Abate-Mexes-Zapata-Constant; Flamini-Montolivo-Ambrosini; Boateng-Pazzini-El Shaarawy.

Mattia De Sciglio has extended his contract with Milan to 2017
Niang is expected to extend his contract with Milan to 2018 soon. He'll earn €0.8m per season (currently earns €0.3m).

Амброзини ? Озбилно Амброзини ќе игра ?
mj-laughing-1.gif

Па добро бе пичка му матер,јас сфаќам дека немаат шанси да ја поминат барса ама па сам себе олку да си отежнуваш,тоа не можам да го сфатам.

Еве и Мунтари да игра место него,која е таа мртва средина бе,двајца копачи еден креативец.
Стај го барем Боатенг до Монтоливо,не е сакат ќе потрча по некој играч,а од фламини или мунтар е секако покреативен.
Тој ќе го стави на местото од Нијанг,Нијанг ко што е нафуран копиљ 7 пати повеќе ќе истрча од него напред назад.

Господ да чува,на домашен терен ќе се бранат,и што ако извадат 0-0 кога на ноу камп 3-4 ќе примат. :tapp:

Меси да се чувал со фластер хахаха genius Berlu strikes again. :icon_lol:

П.С. Нино сине,овој Берлу изгледа сака да го преобрати Верати And for the future we are interested in Verratti. :D

Абе Питу, па и ти...:) Нема Боатенг да игра на местото на Нијанг бе, ќе играме со 4-4-2 формација, само Шарави и Пацини ќе играат напред. Во среден ред ќе бидат двајца копачи, еден креативец и еден ванаби креативец кој колку-толку знае да дае по некоја топка.

Мене само не ми е јасен Абате. Тој не треба да игра затоа што каков е успаничен и во обични утакмици, мама ќе ни наебе. Остај тоа што, ќе ги упропасти и ретките можности за центаршут.

Иначе дај Боже да го преобратат Верати, ама кажав, мислам дека многу тешко дека ќе успееме да им го земеме на Јувентус.

Иначе Бертолачи од Џенова кој игра страшни 3-4 последни утакмици, изјавил дека као мал навивал за Милан :pos: Овие му го научија трикот на Галијани. Изјави си дека си навивач на Милан и си ги зголемуваш шансите да играш во Милан за бар 40%. :pos:
Не е лош Бертолачи, ја гледам Џенова последно време баш поради тоа што ни е редовен пазар. Против Лацио беше страшен, брз е, знае да дрибла, знае да дае добар пас и има добар шут од дистанца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom