L
Luki Junior
Гостин
Бакнежи на 2рата дупка... ц ц ц ц... по 30 години ќе учукате аџамии се праате...Не го разбирам прашањето, дали можеш да се објасниш. (озбилна сум)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бакнежи на 2рата дупка... ц ц ц ц... по 30 години ќе учукате аџамии се праате...Не го разбирам прашањето, дали можеш да се објасниш. (озбилна сум)
Не го разбирам прашањето, дали можеш да се објасниш. (озбилна сум)
иксовите се супер, зависи од тоа каква кариера сакаш да градиш, но имаш моја целосна подддршка.Змејко, јас не сум само секси. Имам и други атрибути. Таман си е никот. Може ќе размислам само за иксовите да си ги ставам на крај![]()
Explanation: while engaged in sexual intercourse oftentimes couples engage in both vaginal and anal sex ergo 2 holes sex. What I am asking is do you like ass2mouth or no?
Уш едно прашање:
Има некоја за: Balkan slider? Balkan slip'n'slide?
Јас не сум крива што Дивајдер не знае англиски! И пак не го разбирам.Бакнежи на 2рата дупка... ц ц ц ц... по 30 години ќе учукате аџамии се праате...
Замисли сркаме негде чкембе чорбаи среде јадење ти веќе не можеш да контролираш страста и пожудата (потикнато од глетка кон мене и вкусот на чкембињата и макалото) ми викаш Лет, земи ме сега овде одма!! поседувај ме тука на масата на сите можни начини! јас ти приоѓам, те земам те кревам и те седнувам на маса, газето и дундето ти шљапка во пајнца топла чорба јас нурнувам долу и сркам.....
А јас би ве посоветувала да не гледате само порничи туку и да најдете нешто и за пракса (леванка и десанка не се важат)Јас питам дали има некоја мераклија за Donkey Punch, Dirty Sanchez, and Glass Bottom Boat...
може и така еее имам уше од старите унифоми од ЈНА.... ко ќе ме видиш одма ќе се подмочниш од возбудаЛет, заеби чорбата. Јас се палам на оние што служеле у ЈНА, па предлагам чорбата да биде за крај.
Јас си направив ментална слика за напишаново.Замисли сркаме негде чкембе чорбаи среде јадење ти веќе не можеш да контролираш страста и пожудата (потикнато од глетка кон мене и вкусот на чкембињата и макалото) ми викаш Лет, земи ме сега овде одма!! поседувај ме тука на масата на сите можни начини! јас ти приоѓам, те земам те кревам и те седнувам на маса, газето и дундето ти шљапка во пајнца топла чорба јас нурнувам долу и сркам.....
Воаjер FTW!Јас не сум крива што Дивајдер не знае англиски! И пак не го разбирам.
Друже ај не се прави енглез, не ти оди очигледно, кажи си на нашки сите да те разберат. За што ми збориш, лижење чмар? Дали го правиме или дали сакаме да ни го прават?
а ако е туѓа десанка?А јас би ве посоветувала да не гледате само порничи туку и да најдете нешто и за пракса (леванка и десанка не се важат)
ела придружи се ... тебе ќе те седнам на макалото ммммЈас си направив ментална слика за напишаново.Воаjер FTW!
може и така еее имам уше од старите унифоми од ЈНА.... ко ќе ме видиш одма ќе се подмочниш од возбуда
Ја даов одговор за послем дводупно испушуење.