За шопската салата можен судир со источниот сосед

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
јас бугарски НЕ разбирам. превод молам.
леа, гледам балканска слава те чека :cautious:

Ич да не те споредуваат, немој случајно ти како бугар со нас да се споредуваш. Немој, тоа ни е испод ниво. Може да се споредуваш само со другите комшии во Романија.
Јас сум агресивна на Македонски форум поради наез на бугари кои оправаат криви дрини. Не сум јас агресивна па да идам на бугарски форуми и да оправам политики. Не си го знаете местото, еве јас со задоволство ви го покажувам. Ваш проблем ако не ви се свиѓа, разбираш? Ако не ти се свиѓа односот одлогирај се засекогаш. Нит лук јал, нит копар мирисал.
голем дел од Бугарите што пишуваме на форумот сме наследници на луѓе кои се дојдени од Македонија, ние сме оние кои прикажувате како малтретирани од бугарската власт вие зборувате во наше име а ние не сме согласни со това.Ти немаш право да ме гониш од македонски форум ниту од Македонија зашто колку е твоја Македонија толку е и наша!

јас бугарски НЕ разбирам. превод молам.
леа, гледам балканска слава те чека :cautious:
Ја глеам дека ќе ме има на граничен премин со бугарија пречкртана на огласна табла.
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 08:35 ---
голем дел од Бугарите што пишуваме на форумот сме наследници на луѓе кои се дојдени од Македонија, ние сме оние кои прикажувате како малтретирани од бугарската власт вие зборувате во наше име а ние не сме согласни со това.Ти немаш право да ме гониш од македонски форум ниту од Македонија зашто колку е твоја Македонија толку е и наша!
Ај не заебавај со вакви приказни по сабајле. Ваше е само тумпалото што би рекол царот Македонски Ѓорѓи Колозов па да тумпаш сред село. Ти си бугар и твоја е бугарија, ниту ме интересира шо ви се случува таму, ниту пак сакам да знам и атомска бомба да ви фрлат. Не ме интересирате едноставно. Вие сте биле секогаш на погрешната страна, вашите приказни се за мали деца. Исто така не ме интересира вашата приказна. И немој да ми кажуваш басни и твоја била и моја била, јас и ти немаме ништо заедничко, ти си бе бугар, дно дна немоиш ти со мене да имаш нешто заедничко разбери.

ај доста се расправате
подајте си виртуело рака и да продолжиме со ситни шеги- без навреди

ај доста се расправате
подајте си виртуело рака и да продолжиме со ситни шеги- без навреди
нема смисла, на сила убавина не станува'' таа има нејзините комплекси и така ќе си остане јас немам комплекси и не ги земам сериозно работите, кучињата лаат карванот си врви за жал луѓето како неа без разлика дали се Бугари или Македонци трујат односите меѓу нас

Досега нема збор со кој не ми се обратиле, а јас никогаш не сум се навредила. Нив што и да им речеш се вреѓаат. Боли вистината тоа е факт. Не биле црни и ниски, имале стил да позавидиш, не јаделе копар и нивна била шопската и ракијата. Нема грешка. Ете ти исечок од реалноста и тоа ги боли. Што да им правам сега да измислувам некој нов вид на бугари? Не бре кул, преку 99,9% се вакви како што ги опишувам и незнам оти се срамат или се вреѓаат од тоа. Такви сме и готово, немој да се вреѓаш што си бугар па и тоа треба некој да биде.

Јас, пак, душо Леандро, ја сакам и Македонија, и македонската кујна (најмногу макало со лук) и македонската музика (и старата народна, и Тоше Проески, и Каролина). И тебе те сакам, музо!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1094948147074.14686.1627681498&type=3

ама и јас сакам балканска слава :pos:
кого треба јас да пцујам? :pipi:
зависи колку познат сакаш да бидеш, ако сакаш малку да си познат одиш на плоштадот и почнеш да фрлаш Камани по,, воин на коњ'' и да пцуваш по Груевски, ако сакаш повеќе да си познат правиш истото со споменикот на Скендербег.

Јас, пак, душо Леандро, ја сакам и Македонија, и македонската кујна (најмногу макало со лук) и македонската музика (и старата народна, и Тоше Проески, и Каролина). И тебе те сакам, музо!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1094948147074.14686.1627681498&type=3

Неможе некој да не не сака Красимире, едноствано сме нееодолив народ со традиција, култура, обичаи и превкусна храна. Ние сме земја на Тоше Проески и Каролина, земја на Гоце Делчев, Климент и Наум и безброј други видни личности од историјата. Кај нас се пее најубавата песна од која ти игра срцето, кај нас вкусот на храната е за паметење, ние сме земја која го има најубавиот град во цел свет Охрид, ние сме горди што сме Македонци. Ако ти си ги сликал Албанките низ чаршија и контејнерите и тоа е дел од нас ние не се срамиме од тоа. Ние сме Македонци, немаме потреба да се срамиме од нешто.

Неможе некој да не не сака Красимире, едноствано сме нееодолив народ со традиција, култура, обичаи и превкусна храна. Ние сме земја на Тоше Проески и Каролина, земја на Гоце Делчев, Климент и Наум и безброј други видни личности од историјата. Кај нас се пее најубавата песна од која ти игра срцето, кај нас вкусот на храната е за паметење, ние сме земја која го има најубавиот град во цел свет Охрид, ние сме горди што сме Македонци. Ако ти си ги сликал Албанките низ чаршија и контејнерите и тоа е дел од нас ние не се срамиме од тоа. Ние сме Македонци, немаме потреба да се срамиме од нешто.
Тоше е Влав, Каролина има бугарски пасош, Гоце и да се борел за Македонија бил учител по бугарски одел во бугарска црква бил во бугарска војска и учествувал во бугарска организација (ВМОРО) Климент е роден во северна бугарија. за тебе тоа што напишав е навреда но за историјата е факт биди си Македонка никој не те брани!

Тоше е Влав, Каролина има бугарски пасош, Гоце и да се борел за Македонија бил учител по бугарски одел во бугарска црква бил во бугарска војска и учествувал во бугарска организација (ВМОРО) Климент е роден во северна бугарија. за тебе тоа што напишав е навреда но за историјата е факт биди си Македонка никој не те брани!
Гледаш ли зошто ти викам да се одлогираш? Зошто ми се просераваш на секое и јас сум приморана да те читам. И Господ има потекло од бугарија бугарска локика, досадни сте со глупостиве, досадни. И мака ми е да се расправам на нешто познато. Бугар си ти и Красимирчо и Азис.

за тебе тоа што напишав е навреда но за историјата е факт
Петух тоже думал, что банја, пока вода не закипела.
или во превод
И петелот мислел дека е бања, се“ додека водата не почнала да врие

Гледаш ли зошто ти викам да се одлогираш? Зошто ми се просераваш на секое и јас сум приморана да те читам. И Гопод има потекло од бугарија бугарска локика, досадни сте со глупостиве, досадни. И мака ми е да се расправам на нешто познато. Бугар си ти и Красимирчо и Азис.
ама кој те тера на секоја манджа да си копар? Ти си таа која кога види бугарија и се залепи како мува на говно

п.с.Копарот обавезно да го патентирате. И не заборавајте и изгледот да си го патентирате, оти е еден и единствен.
Хахаха, допреди година време беше чубриката, сега е копарот. Леандра, сама се опровергаваш.
Никој на светот нема полош вкус од бугарите.
Ministerstvo%20za%20nadvoresni%20raboti%201007.jpg

;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom