Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Да гледам во кладилница натпревар? Најсрање икуство е тоа според мене. Нонстоп некој коментира, пцуе како некој го пое*ал. И нормално, после натпревар скоро секој ти вика „ти реков оваа чист 1-1 беше“. :confused:
незнам брат ти во кој кладилници одиш ама криво ми е за тебе :D ако си бил во з.к во аеродром кај палма горе има само телевизори и столици и маси и се гледа на раат фудбал тие старите замори доле дремат

незнам брат ти во кој кладилници одиш ама криво ми е за тебе :D ако си бил во з.к во аеродром кај палма горе има само телевизори и столици и маси и се гледа на раат фудбал тие старите замори доле дремат
Другар не ми беше насочен коментарот кон тебе, туку кон гледање во кладилница. Иначе не одам во кладилницаи одамна, баталив тоа. Дрога клавале во ливчината!
Се зезам, еднаш месечно ако ми е попат ќе пуштам едно ливче 50-100 денари, ама тапа сум сезонава (увек за една :facepalm::D).

404873_10200492878305543_1772284359_n.jpg
:D

Ја најде кладилницата кај што не се пука сеир. Увек има старчиња што клапнуваат по 4-5 саати дневно таму, што трошат по 100 денара на кафиња од апаратите по 15-20 денара и што се стандардно дежурни за кобење утакмици. Еднаш се упуштив да гледам у кладилница фудбал у аеродром кај ПРЧ ама принудно дека снема струја у пола аеродром и само ваму работеше и ќе ги тепав тие старите таму, на цела нервоза гомна јадат и ми ги анализираат тактиките и тако даље.
Нема боље гледање утакмица од домашна атмосфера, мушка екипа до десетина души со гајба пиво скопско ѕидарски флаши 30ка уз гирици или пилешки крилца. Кикириките се више демоде :D

Ја најде кладилницата кај што не се пука сеир. Увек има старчиња што клапнуваат по 4-5 саати дневно таму, што трошат по 100 денара на кафиња од апаратите по 15-20 денара и што се стандардно дежурни за кобење утакмици. Еднаш се упуштив да гледам у кладилница фудбал у аеродром кај ПРЧ ама принудно дека снема струја у пола аеродром и само ваму работеше и ќе ги тепав тие старите таму, на цела нервоза гомна јадат и ми ги анализираат тактиките и тако даље.
Нема боље гледање утакмица од домашна атмосфера, мушка екипа до десетина души со гајба пиво скопско ѕидарски флаши 30ка уз гирици или пилешки крилца. Кикириките се више демоде :D
И уште десетина девојки у екипа, па у плус уште една гајба пиво и дупло пилешки крилца :P

Хахахах па може, јасс не би се бунел :love: :D
Го заборави главното, ама јас сум тука да те оправам.
Нема поубаво гледање дома собрани укупно момци и девојки, абе цело маало :icon_mrgr:

Го заборави главното, ама јас сум тука да те оправам.
Нема поубаво гледање дома собрани укупно момци и девојки, абе цело маало :icon_mrgr:

Ама не кој било девојки, исклучиво ватрени навијачки како тебе, не некој за Фешн Ти Ви и Орифлејм да ми зборат на сред утакмица :D

Ама не кој било девојки, исклучиво ватрени навијачки како тебе, не некој за Фешн Ти Ви и Орифлејм да ми зборат на сред утакмица :D
Таман работа ги има овде кај мене уште ватрени навивачки за Арсенал, е тоа е атмосфера веќе.

Патем Фешн, Мешн шо е тоа ????? Не се коментира кај нас...:D
--- надополнето: 15 февруари 2013 во 19:45 ---
Ajde be neli si sednes sam da si ja izgledas utaknicataa na raat i da se iznerviras na krajo nisto rabota ne biduva
тогаш сме сите едно не е битно тоа, не викам дека не е убаво сам да гледаш, ама не е цело време штосо во тоа ;)

+10
И уште десетина девојки у екипа, па у плус уште една гајба пиво и дупло пилешки крилца :P
+100

:icon_mrgr:
--- надополнето: 15 февруари 2013 во 20:01 ---
Ajde be neli si sednes sam da si ja izgledas utaknicataa na raat i da se iznerviras na krajo nisto rabota ne biduva
Абе сакам да се дерам, да плукам по телевизор, да скокам. Батали тоа у јавност, не иде.

Него го имаш ова.

Во секој напад на Арсенал.
wengy-pls-wenger-other-6bb61e3b7bce0931da574d19d1d82c88-2088.gif

Кога ќе ни тртнат гол.
Wenger.gif

И кога ќе дадеме гол и тепаме.
Wenger.gif

Замисли ја ситуацијава во Копачка, сите вака реагираме. Ќе не има на Arsenal.com/home!

не викам не тамо има ептен болесници ама ти викам доле дремат :D како и да е мене ми е ептен океј у таа кладилница за фудбал у друга не сум гледал не ни сакам да гледам , оваа ептен ради просторот горе што е по изолиран :D

Нашиот противник во вторник можете да го следите на Euro Sport 2. Гости се кај Волфсбург. Ај нека ги испокршат :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom